Kabızlık için bol yeşillik yemek de çok faydalı özellikle kuzu kulağı (ekşi ot) tavsiye ederimSabah kahve içtim ac karnına biraz bagirsak çalıştırsın diye birazdan kefir alicam markete gidip regl gibi siskinlik var bende de kabizliktan dolayı. Bugün çözmem lazım bu sorunu
Dediğimi de unutur oldum son zamanlarda. Ne olacak benim bu unutkanlığım böyleYok icermiyor. Ozaman da demistin ama evdeki d vitamini bitince ikisinin icerdigi d vitamini alacagim
çok severimKabızlık için bol yeşillik yemek de çok faydalı özellikle kuzu kulağı (ekşi ot) tavsiye ederim
Türkiyede degilmisinizDediğimi de unutur oldum son zamanlarda. Ne olacak benim bu unutkanlığım böyle
çok severimama maalesef burada her zaman bulunmuyor
Yok canım Almanya’da yaşıyorum. Bazı marketler getiriyor onu da hep değil. Semizotu çok faydalıymış diye okudum, yazın bol bol yiyin yazıyordu. Okuduğumun üstünden kaç yaz geçti ne semizotu geldi ne bir şeyTürkiyede degilmisiniz
Olur öyle ya. Cok nkrmalDediğimi de unutur oldum son zamanlarda. Ne olacak benim bu unutkanlığım böyle
çok severimama maalesef burada her zaman bulunmuyor
Türkiyede ki Semizotu ile bizim burda ki cok farkli. Mini mini birseyYok canım Almanya’da yaşıyorum. Bazı marketler getiriyor onu da hep değil. Semizotu çok faydalıymış diye okudum, yazın bol bol yiyin yazıyordu. Okuduğumun üstünden kaç yaz geçti ne semizotu geldi ne bir şey
Yaa üzüldüm şimdi bizim ülkemiz cennet resmen ne arasan varYok canım Almanya’da yaşıyorum. Bazı marketler getiriyor onu da hep değil. Semizotu çok faydalıymış diye okudum, yazın bol bol yiyin yazıyordu. Okuduğumun üstünden kaç yaz geçti ne semizotu geldi ne bir şey
Siz demi yurt dışındasınız kaçırmışım o bölümüTürkiyede ki Semizotu ile bizim burda ki cok farkli. Mini mini birsey
Semizotu oldugunu ogrendigimde sasirdim. Cunku alakasizdi.
EvetSiz demi yurt dışındasınız kaçırmışım o bölümü
Yok kaptanım benimkisi artık normal bir boyutta değil. İnsan senelerdir lambasını yaktığı odanın (2’li şalter) lambası hangi şalterden yanıyordu diye düşünür mü?Olur öyle ya. Cok nkrmal
Ah dimi sizde zor buluyorsunuzdur.
Adamlar salata degil de ot diye bakiyor burda
Kiz yoksa burda var da bende benzetemediğim için mi yok sanıyorumTürkiyede ki Semizotu ile bizim burda ki cok farkli. Mini mini birsey
Semizotu oldugunu ogrendigimde sasirdim. Cunku alakasizdi.
Çok doğru diyorsun canım. Bir başkadır benim memleketimYaa üzüldüm şimdi bizim ülkemiz cennet resmen ne arasan var
İnş.. canım saol ❤Selam kızlar nasılsınız?
Çok güzel eksiler gördüm cumaya bomba gibi geliyorsunuz
sedulu magnezyumun gerçekten faydası oluyor kabızlığa canım. Hem vitamin d kullandığını yazmışsın, magnezyum vitamin d’nin kemiklere daha kolay ulaşmasını sağlıyor. İkisini bir almayı tavsiye ediyorlar.
Arrietty_ kaptanım vitamin k2 içeriyor mu vitamin d ilacın? O da olmazsa olmazlardanmış.
E Elizan-seyma canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine
@_Vera_ kaptanım sınavların nasıl geçti?
Varyemez ablacım iyileştin mi biraz?
Yok hiç farkmedim bence yazı diliniz baya düzgünEvet
Hadi ya. Turkcem duzgun degil, fark edilmistir diyordum
Saol canimYok hiç farkmedim bence yazı diliniz baya düzgün
Yok canim ne kotusu canim motive edici kaptan
Kotu kaptan
Ben inaniyorum verecegine
Duymak isterdim çok sempatik oluyonuz bence
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
@nanekekik | 3 | 3 | ?? | |||||
B Beklenen2 | 2.5 | 1.5 | 2.5 | |||||
| 2 | 2 | 1.5 | |||||
| 1.8 | 1.8 | 1.5 | |||||
| 2 | 2 | 2.5 | |||||
| 3 | 3 | 3 | |||||
| ?? | ?? | ?? | |||||
@Sivaskayseri | 3 | 3 | 3 | |||||
@Ozlemlerhayallar | 1.5 | 2.5 | 2 | |||||
@_Vera_ | 2 | 2 | 1.5 | |||||
| 2.5 | 2 | 2 | |||||
| 2.25 | 2 | 2.5 | |||||
| 2 | 2.5 | 3 | |||||
| 3 | 3.5 | 3.5 | |||||
@Onlymemeself | 4 | 3.5 | 4.5 | |||||
| ?? | 3 | 2.35 | |||||
| ?? | 3 | ?? |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@_Vera_ | Ödül | ||||||
@nanekekik | Ödül | ?? | |||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
@Sivaskayseri | |||||||
@Ozlemlerhayallar | Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| ?? | ?? | ?? | ||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Onlymemeself | |||||||
| Ödül | 10M | |||||
| ?? |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | Toplam |
| 510 | 1020 | 210 | |||||
@_Vera_ @Ozlemlerhayallar | 300 | 525 | 0 | |||||
| 0 | 240 | 480 | |||||
@Onlymemeself @nanekekik | 240 | 240 | 360 | |||||
| 276 | 450 | 270 | |||||
| 0 | 0 | 0 | |||||
| 360 | 960 | 296 | |||||
| 0 | 360 | 0 |
yaa bizim köyde kendiliğinden çıkıyor çekip atıyoruz biz boşuna ot diye bi tanıdık gelmişti almanyadan ayy semizotu mu yetiştiriyorsunuz biraz götürebilir miyim felan diyip bi torba alıp gitti aklıma o geldi şimdi.ülkemin toprağından besin fışkırıyorYok canım Almanya’da yaşıyorum. Bazı marketler getiriyor onu da hep değil. Semizotu çok faydalıymış diye okudum, yazın bol bol yiyin yazıyordu. Okuduğumun üstünden kaç yaz geçti ne semizotu geldi ne bir şey
nasıl gidiyor diyet bugün neler yaptın??Yok canim ne kotusu canim motive edici kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?