Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah kahve içtim ac karnına biraz bagirsak çalıştırsın diye birazdan kefir alicam markete gidip regl gibi siskinlik var bende de kabizliktan dolayı. Bugün çözmem lazım bu sorunu
Kabızlık için bol yeşillik yemek de çok faydalı özellikle kuzu kulağı (ekşi ot) tavsiye ederim

Yok icermiyor. Ozaman da demistin ama evdeki d vitamini bitince ikisinin icerdigi d vitamini alacagim
Dediğimi de unutur oldum son zamanlarda. Ne olacak benim bu unutkanlığım böyle

Kabızlık için bol yeşillik yemek de çok faydalı özellikle kuzu kulağı (ekşi ot) tavsiye ederim
çok severim ama maalesef burada her zaman bulunmuyor

Türkiyede degilmisiniz
Yok canım Almanya’da yaşıyorum. Bazı marketler getiriyor onu da hep değil. Semizotu çok faydalıymış diye okudum, yazın bol bol yiyin yazıyordu. Okuduğumun üstünden kaç yaz geçti ne semizotu geldi ne bir şey

Türkiyede ki Semizotu ile bizim burda ki cok farkli. Mini mini birsey
Semizotu oldugunu ogrendigimde sasirdim. Cunku alakasizdi.

Yaa üzüldüm şimdi bizim ülkemiz cennet resmen ne arasan var

Olur öyle ya. Cok nkrmal
Ah dimi sizde zor buluyorsunuzdur.
Adamlar salata degil de ot diye bakiyor burda
Yok kaptanım benimkisi artık normal bir boyutta değil. İnsan senelerdir lambasını yaktığı odanın (2’li şalter) lambası hangi şalterden yanıyordu diye düşünür mü?

Türkiyede ki Semizotu ile bizim burda ki cok farkli. Mini mini birsey
Semizotu oldugunu ogrendigimde sasirdim. Cunku alakasizdi.
Kiz yoksa burda var da bende benzetemediğim için mi yok sanıyorum
Dediğin doğrudur alman maydonozu da farklı
Yaa üzüldüm şimdi bizim ülkemiz cennet resmen ne arasan var
Çok doğru diyorsun canım. Bir başkadır benim memleketim laylay laylay laylay laylay lalalaylay lalalaylay

İnş.. canım saol ❤

E-brulim
Anlasiliyor mu bilmiyorum ama soyle

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik33??
B Beklenen2 2.51.52.5
Birgaripyolcu06 221.5
Birgaripanne 1.81.81.5
Arrietty_ 222.5
CanTorun 333
Mountainsgirl ??????
@Sivaskayseri333
@Ozlemlerhayallar1.52.52
@_Vera_ 221.5
Melegimkorusun 2.522
Varyemez 2.2522.5
Ceyhans 22.53
sedulu 33.53.5
@Onlymemeself43.54.5
buketx ??32.35
esmeriiim ??3??

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBEToplam
sedulu Arrietty_ 5101020210
@_Vera_ @Ozlemlerhayallar3005250
Ceyhans @Sivaskayseri0240480
@Onlymemeself @nanekekik240240360
Varyemez B Beklenen2 276450270
Melegimkorusun Birgaripyolcu06 000
CanTorun buketx 360960296
Birgaripanne esmeriiim 03600

yaa bizim köyde kendiliğinden çıkıyor çekip atıyoruz biz boşuna ot diye bi tanıdık gelmişti almanyadan ayy semizotu mu yetiştiriyorsunuz biraz götürebilir miyim felan diyip bi torba alıp gitti aklıma o geldi şimdi.ülkemin toprağından besin fışkırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…