Tahmin edebiliyorumCeyhans o kadar güzel konuşuyor ki aksanı çok tatlı keşkee her gün bize ses atsa kaptanımız ama arada çok kızgın yazıyor
Ben hic kizgin degilimTahmin edebiliyorum
Şimdilik bi kızgınlığını görmedim bundan sonrada görmem inş
Bencede sadece onlar alınganBen hic kizgin degilim
Bu kuzu marul olarak geçiyor diye biliyorum gülüm, semizotu başka galiba?E-brulim
Anlasiliyor mu bilmiyorum ama soyle
Pin auf Herbst-/Wintergerichte
20.11.2019 - Das perfekte Rezept für Feldsalat mit Walnüssen. Eine einfache Schritt-für-Schritt-Anleitung gibts kostenlos dazu, die aber eigentlich nicht nötig ist. Wenn Sie nach Vogerlsalat mit Walnüssen gesucht haben oder nach Rapunzel mit Walnüssen, sind Sie hier erst recht richtig!pin.it
Yazık kız atmayın çok sağlıklı yoğurtla yoğurtla yeyaa bizim köyde kendiliğinden çıkıyor çekip atıyoruz biz boşuna ot diye bi tanıdık gelmişti almanyadan ayy semizotu mu yetiştiriyorsunuz biraz götürebilir miyim felan diyip bi torba alıp gitti aklıma o geldi şimdi.ülkemin toprağından besin fışkırıyor
Evet en cok da @_Vera_Bencede sadece onlar alıngan
Tabi cnm nerde yaşıyorsan oraya ayak uydurmak zorundasınEvet en cok da @_Vera_
Aslinda danimarkalilarin espri anlayisi sakalari filan cok garip. Soguk soguk böyle.
O kafa ile yazinca oluyor bu
Örnek dün is arkadas kizinin cok yuksek sesle konustugunu anlatiyor.
Bende somalilerde genel birsey, garip degil ki dedim. Ikimizde guluyoruz ama buraya yazinca cok kotu kalpli hatta irkci gibi gorunuyorum
Bisey oldugunda cunku ben Siyahim derimgayet normal ama dklilara gore
Geçmiş olsun cnm neyin varmış önemli birşey yoktur inşMerhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .
Yok çok şükür pankreas tan şüphelendi de dr bişe çıkmadı şükür midem için ilaç verdi geçmezse gelirsin dedi sağol canımGeçmiş olsun cnm neyin varmış önemli birşey yoktur inş
Valla söylemesem gayet duzgun yazı dılın nasıl anlıycazEvet
Hadi ya. Turkcem duzgun degil, fark edilmistir diyordum
Cok gecmis olsunMerhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .
Oyleyse iyiO kızartmalar çoktan yakıldı
Tek öğün beslemiyorum sadece bugünün kahvaltı listesi
Geçen gün yazmıştım kendimi daha iyi hissetmek için gün içi menüleri ayrı ayrı yazıyorum
En son akşam toplu liste halinde
Yeme içme spor su olarak yazıyorum
Gecer gecer gecer bunlarda gecer
❤
Bnde bu hafta kilo veremezsem bni zorunlu izne çıkaracaklar galibanaptin tartildin mi bugün
Iyi iyi cumaya gider kilolar
Keten tohumu alirsam bende deneyimKetojenik San Sebastian
Ustunde 1 t.k fistik ezmesi
Ve 1 tk ketojenik surup
Biraz da Badem serptim
Yanina kahve ile guzel gitti
Sisirdi Baya
@JaneRizzoli @nanekekik
Eki Görüntüle 2726604
Ucuz atlatmissinİçmiyorum bu sıra
Bende takılıyorum yzun süre bı yerde
Cuma tartı 62.4
Bugun. 62.6
YaaaaaaIkiniz de aktif degilsiniz bence ondan
Evet tamamen haklısın
Aynen50 yasima kadar, 65 kilonun uzerine hic cikmadim. Gunde 1 lt de sut icerdim.
1 kg yogurt, keza peynir de oyle.
Hepsinin ortak ozelligi kalsiyum iceriyor olmasi.
Kalsiyumun ozelligi de vucuttan yag attiriyor olmasi...
Peki neden kilo aldim?
Beslenmem yine ayni olup, surekli yatmak zorunda kaldigim icin...
Yeterince hareket edenler, hersey gibi beslenmesini de dengeye oturtursa kilo almaz...
Cok fazla rakamlarda bogulmamak lazim...
Vucut soyluyor aslinda, biz onu dinlemeyi bilmiyoruz...
Terapi gibi ozgecimle zeynepcimin sesi
Ellerine saglik canim
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik 3 3 ?? @Beklenen2 2.5 1.5 2.5 @Birgaripyolcu06 2 2 1.5 Birgaripanne 1.8 1.8 1.5 Arrietty_ 2 2 2.5 @CanTorun 3 3 3 @Mountainsgirl ?? ?? ?? E English_teacherrr 3 3 3 @Ozlemlerhayallar 1.5 2.5 2 @_Vera_ 2 2 1.5 @Melegimkorusun 2.5 2 2 Varyemez 2.25 2 2.5 Ceyhans 2 2.5 3 sedulu 3 3.5 3.5 @Onlymemeself 4 3.5 4.5 @buketx ?? 3 2.35 esmeriiim ?? 3 ??
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül ?? @Beklenen2 Ödül E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar Ödül @Birgaripyolcu06 Arrietty_ Ödül @CanTorun @Mountainsgirl ?? ?? ?? Birgaripanne Ödül @Melegimkorusun Varyemez Ceyhans sedulu @Onlymemeself @buketx Ödül 10M esmeriiim ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 510 1020 210 @_Vera_ @Ozlemlerhayallar 300 525 0 Ceyhans E English_teacherrr 0 240 480 @Onlymemeself @nanekekik 240 240 360 Varyemez @Beklenen2 276 450 270 @Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 0 0 0 @CanTorun @buketx 360 960 296 Birgaripanne esmeriiim 0 360 0
Cok cok gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokunduda mide ilaci verdiMerhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .
Misiri az olursa neden olmasinSüzme Yogurtlu salata yıyebıırmıyım aceepp
Havuc lahana rendesı mısırlı falan
Tabii ki enfes OlurSüzme Yogurtlu salata yıyebıırmıyım aceepp
Havuc lahana rendesı mısırlı falan
Sağol canımCok gecmis olsundikkat et kendine. Kendini toparla oyle dusunursun ketoyu. Suan o onemli degil
Sağol canım sabahları zencefil içiyodum belkide ondandır diye düşünüyorumOyleyse iyi
Gecer gecer gecer bunlarda gecer
❤
Oyle demesen iyiydi
Iyi iyi cumaya gider kilolar
Keten tohumu alirsam bende deneyim
Ucuz atlatmissin
Yaaaaaa
Aynen
Terapi gibi ozgecimle zeynepcimin sesi
Ellerine saglik canim
Cok cok gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokunduda mide ilaci verdi
Misiri az olursa neden olmasin
Ben normal hayatta da aşırı alıngan biriyim ailede hatta vera olsa şimdiye küsüp gitmişti der gülerler hep.Evet en cok da @_Vera_
Aslinda danimarkalilarin espri anlayisi sakalari filan cok garip. Soguk soguk böyle.
O kafa ile yazinca oluyor bu
Örnek dün is arkadas kizinin cok yuksek sesle konustugunu anlatiyor.
Bende somalilerde genel birsey, garip degil ki dedim. Ikimizde guluyoruz ama buraya yazinca cok kotu kalpli hatta irkci gibi gorunuyorum
Bisey oldugunda cunku ben Siyahim derimgayet normal ama dklilara gore
Ben zerdecal tuketiyorum cok etkisini gordum zayiflama daSağol canım sabahları zencefil içiyodum belkide ondandır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?