Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım bu durumun takmla ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum. herkes bi yerlerde bütün takımlar kışa aylarına göre daha az işliyordur şimdilerde bence. sadece biz yeni giriş yaptığımız için daha heyecanlıyız sanırım

Ben de rölantide gidiyorum. Moda giremedim maalesef...

Her halde ancak takım canlanınca girebilirim. Bekleyip görücez artık...

**7.TAKIM ** 214. ETAP**

saferan(126/126/0/0%)
azerikizi(56/56.5/-0.5/-0.89%)
kirmizigül06(82.5/82/0.5/0.61%)
ganfed(54/53/1/1,85%)
Julia__(53,6/53.6/0/0%)
ansaa(78.2/78/0.2/0.26%)
nev81 (87/86.4/0.6/0.68%)
ipekyol51( 80.7/80.7/0/0%)
rana able(62.9/69.6/-0.61/-0.97%) (183.etapta mezun olmustu..verdigi kilolari geri aldigi icin geri dondu..alinan kilo 11haftaya bolundu..hedef 52 kilo)

7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/0.79/0.11%)

hasretimm..tatlim bakabilirmisin listemize

Son düzenleme:
tamamm öyleyse haftaya cuma görüşürüz bacım ama şok mok yapmıyon demi hııı:)
canim sok diyet yapmiycam ama söyle bi iki günlük karbon diyeti yapabilirim :)
beni ne zaman geri alceksiniz kıslarr
canim 2hafta daha bekle :)
AAAAA şimdi işyerine gelince siteye bir gireyim dedim tanrı beni korusun 67 yazacağıma 77 yazmışım korktum birden kendimden:2:
canim hedefini yazmamamisisn,kac kiloyla mezun olmak istiyorsun
anliyorum canim,hak veriyorum size ins bende dört gözle bekliyorum takimimizin canlnamasini
Ben de rölantide gidiyorum. Moda giremedim maalesef...

Her halde ancak takım canlanınca girebilirim. Bekleyip görücez artık...

Son düzenleme:
hasretim...ben listeyi paylasima ekledim tatlim..simdi kadin alirsa pc birdaha kendime dogru cekemem dedim..sizin listeye baktim ama cogu boy..ayni gecim dedim ama tereddut ettim..birde yeni uyeniz varmis..cesaret edemedim :78:

hasretim...ben listeyi paylasima ekledim tatlim..simdi kadin alirsa pc birdaha kendime dogru cekemem dedim..sizin listeye baktim ama cogu boy..ayni gecim dedim ama tereddut ettim..birde yeni uyeniz varmis..cesaret edemedim :78:

sagol canim geldim ben,bizim listeyide ekliycem bende gelen giden yok ne yapayim ,istifa edicem en sonunda :)

kizlar nerdesiniz ya bugün cuma ve gelip kilo bildiren 3 kisi tamam yaz dönemi diye müsama gösteriyoruz ama bari cuma günleri bildirin kilolaarinizi olmadi persembe aksamdan bildirin,valla cok SIKILDIM istifa edicem sonunda..

deniz listeye yazdim seni ama gelmedin o yüzden alamiyorum sei bu hafta gelirsen haftaya girersin artik ,kilonu bilmiyorum ne yazayim ben simdi

**4.TAKIM 214.ETAP**

hasretim34(61.2/60.6/0.6/%0.98)
mersa ( 80.1/80.1/0%0)
obur ( 74.5/74.5/0/%0)
ohcanimadegsin(69.5/69.5/0/%0)
nidah(/60/60/0/%0 )
nazkaa(68.4 /67.7/0.7/% 1) ) yeni üye ( hedef )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (413.7/412.4/1.3/%0.31)

Son düzenleme:
Hemen kontrol ediyorum canım.Tamam doğrudur,onaylıyorum

Son düzenleme:
Kilo bildirimleri özel mesajla mı bildiriliyor yoksa direk buraya mı yazılıyor?

gitme gelirler

Canlarım ben kardeş takımınızdan Nev,az sabırlı olun nolur.Yaz döneminden sonra,ramazanda bile dinamizm artacaktır.Gerçekten Hasretim çok iyi bir kaptan ve inan ki kaptanların işlevi çok büyük takımlar üzerinde.

canim benim ya :) yok gitmiyorum ama inan bende cok SIKILDIM kiyamam hic birinize zaten kaptanligi alirkende takim kapanmasin diye aldim,sabir diyorum ne diyim

canim benim tesekür ederim

yasemin gelemedim cnm kusura bakma nolur nette sorun vardı bağlamadı bi türlü.sabahtır merkezden yeni hallettiler..verdiğimizi haftaya yazarız artık napalım

Canım bizim takımın kilo toplamının biraz daha fazla olması gerekmiyor mu,ben mi yanlış hesaplıyorum acaba?
Canım bu hafta verilen kilo sekmesinde şu verilen kiloda bi hata yok mu,ben mi yanılıyorum?
Şöyle olmayacak mı?
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/2.3/0.33%)

Son düzenleme:
Canım bu hafta verilen kilo sekmesinde şu verilen kiloda bi hata yok mu,ben mi yanılıyorum?
Şöyle olmayacak mı?
7.TAKIM TOPLAM KILO ( 688.1/685.8/2.3/0.33%)

canim rananin kilosu bölndügü icin cikarma yapilmiyo sadece verilen kilolar toplaniyp kilo alalnlarin kilosuda verilen kilolardan cikariliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…