Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemin kusura bakma ya misafirlerim var tatilden döndügüm gibi misafir geldi tartılmaya bile fırsat bulamadım, ama artık tam gaz burdayım bayrama kadar hiçbiyere gitmiyorum istemedigin kadar paylasım yapıcam:)

yasemin kusura bakma ya misafirlerim var tatilden döndügüm gibi misafir geldi tartılmaya bile fırsat bulamadım, ama artık tam gaz burdayım bayrama kadar hiçbiyere gitmiyorum istemedigin kadar paylasım yapıcam:)

canm ben seni unutmusum :) kafam o kadar doluki bu aralar biz snei takima almismiydik :)

Yaklaşık iki yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. geçen yılki oyun el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuzdu.
bu yılki oyunumuz ise rahim kanserini bilinçlendirme...sorumuzsa ayakkabı numaranız...
Örneğin cevabınız", "36", "38,5" olabilir. Sadece durumunuza ayak numaranızı yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.Sutyen oyunu ve çantadan haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK YAZMAYIN!PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN..

36.5

ayy kuzumm listede yokum diye tekrar girmemiştim siteyeee..sonrada fırsat bulamadım inann..muckkkssssssss

Arkadaşım bunu facebooktan mı yapacağız?Kafalar biii dolu okuduğumuzu anlamıyoruzFaceten tüm tanıdığımız bayan arkadaşlara özelden mesaj atıyoruz .Profilimizde durumumuza ayakkabı numaramızı yazacağız.Doğru anlamış mıyım?

selam kızlar
eve geldim sonunda.

takım sessiz ama yaz mevsimi+haftasonu :)

yasemin karbon diyetini bi özet geçsene rakibemm

dün-bugün fiyaskolar olabilir ama hafta içi sıkı bi diyet yapmam lazım 60 yapıştı kaldı üstüme 5lerde sabitlenemedim gitti.

bugünkü menüm(inş uyarımmm)

sabah
1yum,domates,zeytin,peynir,1/2 dl ekmek

öğle
az pazı dolması,yoğurt,karpuz,peynir,2tane galeta

ara:meyve

akşam:çorba-salata-yoğurt,az pazı veya z.yağlı sarma

ara belki meyve

üç gündür öğle saatlerinde fırsat bulamadığımdan öğle yemeğimi saat 4 civarında yedim, o saatte yemek yediğim için akşam yemek yemedim ve bir kilo vermişim çok mutluyum.

ayrıca selülitten kurtulmak istiyorsanız selülitsavarı şiddetle tavsiye ederim. bugün dikkatli bir inceleme yaptım gerçekten 18 günde muazzam fark var :)

Selammm kızlar ....
Evdekilerden erken kalkınca ve en önemlisi nette problem olmayınca size katılabiliyorum.
Kaptanımmmm sakın bir yere ayrılma sonra biz vallaha dağıtırız.Biliyorum paylaşım olmayınca senin canın sıkılıyor.Haklısın ama malesef yaz olunca herkes bir yerlerde.....
Ben bu hafta sanırım bir şokka gireceğim.Çünkü ramazan başı tatile gideceğiz.Ve hesapta reglimi düzenlemek için aldığım ilaç olamayan düzenimi iyice bozdu.Yetmiyormuş gibi daha önce yazdığım gibi göbeğim balon gibi şişti.Onun için önümüzdeki iki hafta kızlarıda ikna ettim ,sabahları erken kalkıp ebruliyle plates yapacağız.Evde bir DVD buldum,ama nerden geldiğini ve ne zaman geldiğini hele hele kimin getirdiğini bilmedğim gibi içinde de ne var onuda bilmiyorum.Ama üstünde ebruyla plates yazıyor.Olmadı netten indireceğiz.Bu balon göbek inmek zorundaaaa....
Üstene 3 sene önce gittiğim diyetisyenin listesinide uygulayacağım.O listeyle 2-3 ayda 9 kilo vermiştim.Hiç spor yapmadan!Bir de arada yanlış anlayıp listeyi yanlış uyguladığım olmuştu:26:
Bakalım becerebilirde uygularsam burdan sizinle paylaşacağım....
Herkese kolay gelsin ,kendinize dikkat edin,görüşmek üzereeee

Kız nasıl araştırdın??....Ölçtün mü yoksa giydiğin kıyafetlerden mi anladın.Eğer ölçyüysen ne kadar fark etti?Birde bu selilüt savarı netten indirebiliyor muyuz?

NAZKAAA kusura bakma direk daldım.Ama muazzam fark var diyince dayanamadım.Sanırım yeni katıldın.Yazın tam bir katılım yapamadığım ve kafam bi dolu olduğu için arada kim kimdi karıştırıyorum.
HOŞ GELDİN..... canım umarım istediğin kiloya düşüp,ondan sonrada sabit kalmayı başarabilirsin.

Kız nasıl araştırdın??....Ölçtün mü yoksa giydiğin kıyafetlerden mi anladın.Eğer ölçyüysen ne kadar fark etti?Birde bu selilüt savarı netten indirebiliyor muyuz?

canım netten indirliyor mu bilmiyorum araştırmak lazım ama mutlaka vardır diye düşünüyorum. nasıl farkettiğime gelince benim selülitlerim ileri derecede başlamadan önce fotoğraflarını çekmiştim ama bariz fark var o fotoğraflara bakmadan bile anlayabiliyorum farkı, gerçekten süper

hoşbulduk canım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Tamam hayatım fotoğraflardan belli oluyorsa bayağı fark etmiştir.Ben ölçülerimi alıp deniyim bakalım neler olacak.

kızlar acaip moralim bozuk.bu haftada 500 gr vermiş görünüyordum cuamgünü.sonra kuzenime gittik.akşam onlarda tartıldım dijitaldi tartı.akşam olması ve kıyafetleri hesaba katsam bile o kadar fark olamaz olmamalı.tamam çok su içen biriyim o an çok su içmiştim.ama toplasan yine olmaz o kadar.fazla fazla yazsam 1 kilo kıyafet,1 kilo su,1 kiloda yediklerim ve kabızlığımı saysam bile çok fazla çıktım.tam 74 çıktım.yani hiç kilo vermemişim gibi.3 çıkarsan 71.yine fazla.tartımız doğru dediler.nasıl doğru yaaaa.benimkide dijitaldi ama ben 72 ile ayrıldım evden.ve üstüne verdim bunu herkes söylüyor..bunalımdayım kızlar 2 gündür eğer o tartı doğruysa yandığımın resmidir (((((((((((

üzülme ya oluyo öyle tartılarda fark, evdeki tartıyı dikkate al sen, bu arada aynıyız bende 74le baslamıstım 70e düştüm, bu sabah 69,5 gördüm ama inanmadım kesin yarın 7o küsür çıkar çünkü 2 gün önce 71 göstermişti, önemli olan nasıl göründügün zayıflamıs hissediyosan kendinio yetr bikaç gün sonra 69ları görürsün inş.bide regl filan olcaksan şiş olabilir o da 1-2 kilo eder

selam kızlar ,
öncelikle hasretim senden özür dilemek istiyorum ama zaten takıma girerken yaz döneminde çok yoğun olduğumu belki günlerce giremiycemi belirtmiştim .biliyosun ne kadar yoğun olsamda giriyodum paylaşımda bulunuyordum ama son 1 hafta nerdeyse evden sabah 9 da çıkıp gece yarısı girdim.bide bu hafta kına ve düğün vardı onuda atlattık.cuma günü de çok rahatsızdım ve gece hastanelik oldum bir diyazem vurup gönderdiler.bu günde sitede sabah kahvaltısı düzenledip erkenden aşağı indim masa dizaynı felan onlarla uğraştım sonrada bütün gün sitenin önüne bir yüzen iskele yaptırdım onun kurulumu vardı onunla uğraştım .tabi iskeleyi hayırlamasam ayıp olurdu bide denize atladım .şimdide burdayım.en azından şunu söyliyim kilo almadım hatta verdim birazcık sanırım.ama 15 gündür evde yemek pişmiyor herkes ne bulursa onu yiyor yemek düzeni sıfır yani anlıycanız.hani bir elbise aldım düğün için demiştim ya düğündede onu giydim belkim resimde eklerim .oburum görmüş gerçi faceebokk tan.fırsat buldukça girmeye çalışacam kızlar.hepinizi öpüyorum byyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…