Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim karbon diyeti iki sekilde oluyor biri dukan diyeti olarak biride normal karbon,dukanda 2 3 5 gün atak evresi yapiyosun sadece protein aliyosun yumurta yagsiz yogurt yagsiz süt yagsiz et sonra sebze ekliyosun yine yagsiz olcak,normal karbondada karbon degerlerini hesaplayarak yapiyosun,ben dukan yapicam bi kac gün
canim selülitlerin disinda incelmede varmi?
Benide unutma ex kaptanım burdayıııımmmm
yok canim unutmadim haftaya alicam seni
canim ya niye üzülüyosun tarti dogru olsa bile illaki fark oluyor hem sen annene geldiginde tartilmadinmi ondan sonra yine ayni taetida kilo vermis gözükmüyomusun e daha ne demekki vedin
canim seni anliyorum yogunlugunu anlayisla karsiliyorum ama sende hatirlarsinki cuma günleri kilo bildirecegini söylemistin bu cuma hastalanmissin gecmis olsun ama gecen cumada bildirmedin,baktin cok yogunsun cuma bildiremiycen ozaman persembe aksamindan bildir,kilo bildirmeden olmaz ki..

hepinize günaydin kizlar,bu ayki ölcü zamani geldi,dökülün bakalim..

benimkiler böyle

eski
bel:70
göbek:75
simit:85
kalca:99
basen:96
bacak:56.5

yeni

bel 69
göbek 75
simit 83
kalca 98
basen 95
bacak 56

pehh hic bi icraat yok dogru dürüst

kızımın okulu tatil sabah yürüyüşleri hayal oldu bana 61.8 de takıldım regli olucam 2 güne şiş halimle 61.8 im

Selam kızlar,

Bende de haberler pek iç açıcı değil...

1 haftadır eşimin şehir dışında olması nedeniyle annemlerde kalıyordum ve tahmin edersiniz ki annemin yemeklerine dayanamadım.

O yaptı ben yedim valla ve gece eve geldik ilk işim tartılmak oldu. Regl şişliği ile beraber tam 2 kilo fazla çıktım. Gözlerime inanamadım. Bugün itibari ile tekrar ciddi şekilde diyete başlıyorum.

Eylül de tatile gidicez kısmet olursa ve ben şiş bir göbekle gitmek istemiyorum.

Neyse ki burası biraz daha kıpırdamaya başlamış. Gelin artık da motive olalım kızlar yaa...

Az da olsa azalma var rakamlarda hasretim ben sabah söyliyim sana aç karnına.ama biliomki bi değişiklik yok aksine göbeem büyümüş gibi geliyo:)

bahsettiğin diyetler de bana göre değilmiş yaf ben devam ediim böle,ama hypati nın 2 günlü diyeti varya belki onu yaparım görüşcez cumaya

betussss napıon kız 6ları grdünmü aferinn yetişcen bana ama sen zaten 65 gibi duruyon spor yapıyosun ya süper bişisporsuz bi halta benzemiom ben.:)

betussss napıon kız 6ları grdünmü aferinn yetişcen bana ama sen zaten 65 gibi duruyon spor yapıyosun ya süper bişisporsuz bi halta benzemiom ben.:)

benim gizli kilolarım var ahaha:) bu hafta spor salonunda ölçülerimi ögrenirim o zaman görürsün nerelerde sakladıgımı kilolarımı:) ya reglim bu sabah yine 70.4 çıktım zaten heveslenmemiştim, ama haftaya insallah görcem 6ları
bu arada ben 1 aydır diyet şöyle dursun dengeli beslenmeyi bile saldım sanki hiç kilo sorunum yokmuş gibi beslendim zaten tatildeydim çogunlukla, diyet moduna giremedim hala dün aksam patates salatası yaptım o tamam da zeytinyagı yakısıyo diye bolcana yagladım bi güzel de yedim, artık kendime gelmem lazım yavaş yavaş,allahtan bu 1 ayda kilo almadım bakalım spor salonunda çıkçak asıl gerçekler ortaya:)

ayda 1mi yazıyoruz bu ölçüleri, bence eksilme var güzel zaten 60 kilosun fazla kilon olmadıgı için ayda 1er cm incelmen bile iyi önemli olan kalınlaşmamak.
ben bikaç güne yazsam ölçülerimi olurmu

canim bu cauma listeye gireceksin ona göre topla kendini,ayrica gecen cumaki kilonuda unutma.
olur canim.ben sabah 900 gr artidaydim ama hic bosuna sevinme cuma görüsücez :)
ayda 1mi yazıyoruz bu ölçüleri, bence eksilme var güzel zaten 60 kilosun fazla kilon olmadıgı için ayda 1er cm incelmen bile iyi önemli olan kalınlaşmamak.
ben bikaç güne yazsam ölçülerimi olurmu
evet canim ayda bir yaziyoruz verenlerin ölcüsü bende kayitli.ne zaman istersen yazabilirisn
ben regliden sonra ölçü vereceğim kabul ederseniz =)
olur canim

oooo 900 gr artıdamısın kaptan heheee çook çalışman lazım çoook:)))
spor salonuna devam ediomusun yasemin belki ordan yırtarsın

menüm:
sabah:sade bi kahvaltı

öğle:az pazı dolması,yoğurt,çorba

ara:leblebi-kuru üzüm-az fındık

akşam:çorba-az dolma-bool salataaa-yoğurt

ara:karpuz

2 haftadir dogru dürüst gidemiyom canim,bu haftada gidemiycem arabam bozuldu otobüslede gidemiyom ters tarafda kaliyo,sonrada ramazan geliyo zaten,cok boslamis olcam ama ne yapayim,evde yaparim biseyler belki..ayrica hiiicc bosuna sevinme 2 günlük atak evresiyle hallederim ben onlari,bakma bugün halletcektimde arkadasim cagirdi hahha

reglsen 1 kilo düş bacım 6lardasın inş:)

nan zyağlı patates salatası nasıl çekti canımmm hooyy bu hafta kaptanla yarıştayım yemicem ama haftaya olabilerr:) tatildeyken bende baya yedim insan tutamıyo boğazını ama kilo almamışsın ne güzel.ölçülerini bekliom canım

ye canim ye bisey olmaz canin cekmis bi yerin siser sonra

atak matak yapma kız geri alırsın o kiloları hiç tavsiye etmem haha:))

spor bende yapamıyom ya bugün accık yürüdüm bebiş arabadan atlamak isteyene kadar:)

ye canim ye bisey olmaz canin cekmis bi yerin siser sonra

haha inada bindi herüf puding neyim istedi hiçbi tatlıyı yapmıyom da sokmuyom da eve çook iddaalım çook:)))

sen istersen git biraz dondurma falan ye canım serinlersin,yanına da irmik helvası hoyoyy:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…