Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Abla yeniden çekebilir misin sen esas listede sin bildirimin kabul edilmez takımı çok etkilersin
Veracim geçen
Abla sen öyle tartıl geçerli bildirimin elimizde olsun Arrietty kaptanım gelince bakarız duruma ne dersin
Ablacım ben geçen durumu anlattım
Arriety arkadaşımız tamam yan yana olsun demişti

Şimdi benim anlamadığım
Bu şekilde bildirim yapmanın sakıncası ne?

Tebrikler

Yaaa tebrik ederim canım çok sevindim

Veracim geçen
Ablacım ben geçen durumu anlattım
Arriety arkadaşımız tamam yan yana olsun demişti

Şimdi benim anlamadığım
Bu şekilde bildirim yapmanın sakıncası ne?
Yan yana derken yargının yanına koyacaksın sandık kaptanımla. Kuralları malesef biz belirlemiyoruz. Keşke esneme imkanımız olsa ama zipzip kaptan denetçi kaptan bildirimin bu şekilde geçersiz olduğunu belirtti sana. Geçersiz bildirim takımımızı aşağı çekicek esas listede olduğun için. Sen fotoğraflı olarak bildirim yaparsan en azından elimiade geçerli bildirim olur bu hafta çok kritik bi hafta eğer ceza alırsak 1 ay diyet yarışlarındaki tüm işleri Zeynep kaptanım yapmak zorunda kalıcak

Veracim on-line dersteyim
Ben bugün sizin hatrinıza su icmis halimle birazdan fotograf cekip atayım vebal almamak adına
Ve bu yarıştan da sonrası çekileyim
Ben zaten oldum olası basit işlere takılıp basit işleri dert haline getiren kişilerle sınandim
Sanal bir ortam bile olsa ben bu tarz benim ruhumu yaralayacak diyalogların içerisinde bulunmak istemiyorum

Size başarılar dilerim canım

Tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…