Veracim geçenAbla yeniden çekebilir misin sen esas listede sin bildirimin kabul edilmez takımı çok etkilersin
Ablacım ben geçen durumu anlattımAbla sen öyle tartıl geçerli bildirimin elimizde olsun Arrietty kaptanım gelince bakarız duruma ne dersin
TebriklerKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
Harikasın eşim tebrikler
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim tabiki burası senin takımın istediğin zaman gelebilirsin kapımız sana hep açık
Saol canım teşekkür ederimTebrikler
Yaaa tebrik ederim canım çok sevindimKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Yaaa tebrik ederim canım çok sevindim
Yan yana derken yargının yanına koyacaksın sandık kaptanımla. Kuralları malesef biz belirlemiyoruz. Keşke esneme imkanımız olsa ama zipzip kaptan denetçi kaptan bildirimin bu şekilde geçersiz olduğunu belirtti sana. Geçersiz bildirim takımımızı aşağı çekicek esas listede olduğun için. Sen fotoğraflı olarak bildirim yaparsan en azından elimiade geçerli bildirim olur bu hafta çok kritik bi hafta eğer ceza alırsak 1 ay diyet yarışlarındaki tüm işleri Zeynep kaptanım yapmak zorunda kalıcakVeracim geçen
Ablacım ben geçen durumu anlattım
Arriety arkadaşımız tamam yan yana olsun demişti
Şimdi benim anlamadığım
Bu şekilde bildirim yapmanın sakıncası ne?
Veracim on-line dersteyimYan yana derken yargının yanına koyacaksın sandık kaptanımla. Kuralları malesef biz belirlemiyoruz. Keşke esneme imkanımız olsa ama zipzip kaptan denetçi kaptan bildirimin bu şekilde geçersiz olduğunu belirtti sana. Geçersiz bildirim takımımızı aşağı çekicek esas listede olduğun için. Sen fotoğraflı olarak bildirim yaparsan en azından elimiade geçerli bildirim olur bu hafta çok kritik bi hafta eğer ceza alırsak 1 ay diyet yarışlarındaki tüm işleri Zeynep kaptanım yapmak zorunda kalıcak
Tebrik ederim canımKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
Çok teşekkür ederim canım benim ❤Tebrik ederim canımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Inşallah canımAhaha kıyamam sana olur o kadar dinlen artık yarına güzel bi eksi gör inşallah
Abur cuburu yasakladim bn hic eve almiyor canin isterse disarda ye gel diyorumEşim de dün hiç almaz almaz bi sürü abur cubur almış, luppolar, çikolatalar.
Tebrikler cnm 2 li rakamlara inmene çok az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?