- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Yaaa ben ya bennnHarikasin
Foto da kabul
1 dilim baklava hak ettin
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Geçmiş olsunGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
İnşallah hayırlısıyla emin oluruzKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
Hayırlı olsunBaşlangıç kilom
Tebrikler ablacığım, yarım kiloGunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 86 kg
Bu hafta: 85.5 kg
Fark: 0.5 kg
%0,58
Tutun beni yurumiyeyim...
Ne yiyoruz
Yok şaka yaptım ben ödül mödül yapmayacam
Ödül hakkını bana ver dermişimYok şaka yaptım ben ödül mödül yapmayacamhaftaya 2 li rakamları görmem lazım artık
SağolBaklava
Cuma gununun hatrina hadi sende yeNe yiyoruzben de cezamı ödeyip yemek istiyorum yaa
Ödül hakkını bana ver dermişim
Tek öğünü saatlerce yapıyormuşumCuma gununun hatrina hadi sende ye
Tek ogun ama ve tek bugun
Cezalarini tamamlamani bekliyorum
Adı bende saklıbugun yap ödülünü sende ne yiyeceksin abartma da ama
Tek öğünü saatlerce yapıyormuşumtamam sağol inşallah
YuppiiiuuHarikasin
Foto da kabul
1 dilim baklava hak ettin
Ahah akşama görürüz nede olsaAdı bende saklı
Geldiniz mi hastaneden canım oğlun nasıl iyidir inşallah
76.6 ile 76.4 un arasında koskoca 200 gr varVaryemez biraz tatsızlık olmuş, su içtiğin için de sen de haklısın tartıya yansıyor, bence de bir beklemende fayda var, belki foroğraf kabul görür, olmasa da bu haftalık geçersiz sayılır. Maalesef takımın kuralları bu şekilde, adı üstünde kural, belki bu seferlik esneklik olabilir, hayırlısı olsun, devam et derim ben, bi haftadan birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?