Ozaman yarin 17.30 - 18 gibi yuruyuse cikiyoruzYarın bende katılırım size inşallah
kızlar bu hafta takımı tek başına üstlenen kaptanımıza çok teşekkür ederim.Kendisi gerçekten takım için arı gibi çalışıyor.Özelden konuşmalarımızı bir bilseniz ne yapsak da daha motive olsanız diye didinip duruyor.İki çocukla üstelik... Ellerine sağlık kaptanım
tulumbayı ne zaman yedinnn mesajları tam okuyamadım
Ahaha kıyamam sana olur o kadar dinlen artık yarına güzel bi eksi gör inşallahKurabiye pismanligi olarak evde koşturuyorum suan
Eşim yarın yok canım işte.izinliydiSelam canim.
2 gununde herseyi guzel .Afiyet olsun ,bol bol eksi olsun
Yarin ki bildirimi esin evde olsada yapabilecek misin ?
Tamam canim :)Eşim yarın yok canım işte.izinliydi
Ben sütü çok severimay ben hiç süt içemem midem bulanır krize girerim
abla sen koronayı ayakta atlattın bence maşallah sana evdekilerde var mıydı benzer belirti
Eşim de dün hiç almaz almaz bi sürü abur cubur almış, luppolar, çikolatalar.Zaten nefsime yenik dusmeyip o bol fistikli baklavayi yemediysem bn kendime kocaman aferin verdim zaten
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın hayırlı huzurlu cumalar kızlar
GünaydınGünaydın hanımlar
Günaydın yazdım bileGunaydin 4.takim citirlaribugun tarti günü
Gününüz hem keyifli , hemde guzel eksiler ile gecer umarim.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, fotografli kilo bildirimlerinizi en gec saat 17'ye kadar yapmaniz gerekiyor. Unutmayin fotografli ve Kullanici ismi + günün tarihi yazmali
Tarti sonrasinda ODUL ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapabilirsiniz. (Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklamam gerekirse, cuma tartisi sonrasi,cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, bir ogun dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz.Bunun cezasi yok
SağolOo harika. Okadar karbonhidrata ragmen :))
Vay halımıze uyuyamadım ben geceBende öyleyim sütlü lattede içtim işe yaramadı dün zeytin yağıda içtim yok anam hiç bişey yaramıyor
2 gun olduutulumbayı ne zaman yedinnn mesajları tam okuyamadım
Sorma ya bugün lan testimi alıcam hamilelik yoksa bekünis diye bi bağırsak çalıştırıcı var ilaç onu alıcam dayanamıyorum artıkVay halımıze uyuyamadım ben gece
2 gun olduu
Bende alayımm ne ki o bekünis bu muSorma ya bugün lan testimi alıcam hamilelik yoksa bekünis diye bi bağırsak çalıştırıcı var ilaç onu alıcam dayanamıyorum artık
Müshil ilacı gibi işteBende alayımm ne ki o bekünis bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?