Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozaman yarin 17.30 - 18 gibi yuruyuse cikiyoruz

Ne demek kuzum benim

Dün yedi. Birde ben tek ogun beslendim diyor ya

ay ben hiç süt içemem midem bulanır krize girerim

abla sen koronayı ayakta atlattın bence maşallah sana evdekilerde var mıydı benzer belirti
Ben sütü çok severim

Evde küçük oğlumla birlikte yaşıyoruz ayın
13 ünde Denizli'den geldiğinde sesi boru gibiydi
Hapşırıyordu ertesi gün bana geçti

2 gün sonra filan oda arkadaşı benim oğlana telefonda sormuş korona oldun mu diye zira o çocuk ve annesi korona olmuşlar

Apartmanda 2. Ve 3 . Katımdakiler de korona olmuş filyasyon ekibi gelmiş

Ben grip ise de korona ise de oğlandan kaptım

Ama sadece arada hapşırma geniz ve burun akıntısı tat ve koku almama belirtilerini yaşadım

Bundan çok daha ağır grip yaşadığım için 6- 7 sene önce hatta öleceğimi düşünmüştüm o grip esnasında zira ben hayatımda öyle grip olmamıştım

O yüzden bu sefer yaşadığım hastalığı çok hafif grip ya da korona diye düşündüm

Gunaydin 4.takim citirlari bugun tarti günü
Gününüz hem keyifli , hemde guzel eksiler ile gecer umarim.

Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, fotografli kilo bildirimlerinizi en gec saat 17'ye kadar yapmaniz gerekiyor. Unutmayin fotografli ve Kullanici ismi + günün tarihi yazmali

Tarti sonrasinda ODUL ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapabilirsiniz. (Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklamam gerekirse, cuma tartisi sonrasi,cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, bir ogun dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz.Bunun cezasi yok

Günaydın yazdım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…