Tebrikler
Gunaydin canım bu resimleri ayri ayri degilde tek karede cekebilir misin
Gunaydin canım bu resimleri ayri ayri degilde tek karede cekebilir misin
Günaydın kaptanımGünaydın bu arada herkese bol eksili bir gün diliyorum
Abla yeniden çekebilir misin sen esas listede sin bildirimin kabul edilmez takımı çok etkilersinBundan sonra öyle yapmaya çalışırım
Veracim bu saatten sonra mümkün değil sebebine gelince 500 ml su içtimAbla yeniden çekebilir misin sen esas listede sin bildirimin kabul edilmez takımı çok etkilersin
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanımnasılsın?? Yardımlarından dolayı çoook teşekkür ederim.
Abla sen öyle tartıl geçerli bildirimin elimizde olsun Arrietty kaptanım gelince bakarız duruma ne dersinVeracim bu saatten sonra mümkün değil sebebine gelince 500 ml su içtim
Geçmiş olsunGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim tabiki burası senin takımın istediğin zaman gelebilirsin kapımız sana hep açıkKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?