Teşekkür ederim canım benim ❤
Bu benim kişisel olarak dert ettiğim bişey değil bana göre de olabilir ben olsam geçerli sayarım bildirimi ama kararı ben vermiyorum kararı veren editör. Basit şeyleri dert haline getirmek zorundayım çünkü kararı veren kişilerin bir de yaptırım gücü var bu sitede bu kurallarla yarışmayı kabul ediyorsak yaptırımı da uygulamak zorundayız. Amacım sizi rahatsız etmek değildi kusura bakmayın ama kaptan yardımcısı olarak görevim kuralları üyelerimize hatırlatmak ve uygularına yardımcı olmak. Karar sizin elbette.Veracim on-line dersteyim
Ben bugün sizin hatrinıza su icmis halimle birazdan fotograf cekip atayım vebal almamak adına
Ve bu yarıştan da sonrası çekileyim
Ben zaten oldum olası basit işlere takılıp basit işleri dert haline getiren kişilerle sınandim
Sanal bir ortam bile olsa ben bu tarz benim ruhumu yaralayacak diyalogların içerisinde bulunmak istemiyorum
Size başarılar dilerim canım
Veracim benim seninle bir sorunum yok kiBu benim kişisel olarak dert ettiğim bişey değil bana göre de olabilir ben olsam geçerli sayarım bildirimi ama kararı ben vermiyorum kararı veren editör. Basit şeyleri dert haline getirmek zorundayım çünkü kararı veren kişilerin bir de yaptırım gücü var bu sitede bu kurallarla yarışmayı kabul ediyorsak yaptırımı da uygulamak zorundayız. Amacım sizi rahatsız etmek değildi kusura bakmayın ama kaptan yardımcısı olarak görevim kuralları üyelerimize hatırlatmak ve uygularına yardımcı olmak. Karar sizin elbette.
aslında zıpzıp kaptan ayar çekmeye çalışmıyor kendisi denetçi kaptan ve Zeynep kaptanımızın çocuğu bugün ameliyat sonrası bir işlem göreceği için onun yerine kontrole geliyor takımı normalde de bildirimleri zıpzıp kaptan kontrol edip geçerli veya değil diyor bugün kaptanımız geç geleceği için peşine kendisi uyarmak istemiş art niyetli hiçbir şey yok emin ol ben bildirimini görünce bende aynı şeyi diyecektim kurallar sabit malesef aynı görsel içinde üye adı tarih tartı olmak zorundaVeracim benim seninle bir sorunum yok ki
Zaten bu grubun kızlarıyla gayet motive bir şekilde ilerliyorum
Ben diğer takımdan gelip burada ayar çekmeye çalışan kaptanla filan uğraşamayacağım
ek olarak zaten bizde denetçi kaptanlara danışırız şuan kaptanımız da burda olsa üyemiz böyle bildirim yaptı geçerli midir diye sorarız işleyiş böyle malesefVeracim benim seninle bir sorunum yok ki
Ben diğer takımdan gelip burada ayar çekmeye çalışan kaptanla filan uğraşamayacağım
Teşekkür ederim canımek olarak zaten bizde denetçi kaptanlara danışırız şuan kaptanımız da burda olsa üyemiz böyle bildirim yaptı geçerli midir diye sorarız işleyiş böyle malesef
Geçersiz bildiriminiz yok şuan ama üzülmeyin editöre yazıp bu durumla ilgili konuşacağım diyet listelerinin kaptanı editörümüzdür o ne derse ona göre hareket ederiz. Ve bence lütfen ayrılmayın olur böyle şeyler sanal bi ortamda birbirimizi anlayamıyoruz bazen biz sizin yazı tartının yanında olacak dediğinizi sandıkTeşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun
Bütün hafta elimden geldiğince emek harcayıp sadece fotoğraf çekme yöntemine kurban edilmek gerçekten üzdü
Neyse olan oldu
Ama ben kilo vermeye devam edeceğim
Sağol canım bu hafta olur diye umutlandım da olmadı neyse hafta ya olsun napalımTebrikler cnm 2 li rakamlara inmene çok az kalmış
Veracım bu üzüntü, sinir ve de azimle haftaya kadar 1.5 kilo veririm galibaGeçersiz bildiriminiz yok şuan ama üzülmeyin editöre yazıp bu durumla ilgili konuşacağım diyet listelerinin kaptanı editörümüzdür o ne derse ona göre hareket ederiz. Ve bence lütfen ayrılmayın olur böyle şeyler sanal bi ortamda birbirimizi anlayamıyoruz bazen biz sizin yazı tartının yanında olacak dediğinizi sandık
Cok uzuldum mesajiniza benim gidip hic bir takima ayar verdiğim olmamistirVeracim benim seninle bir sorunum yok ki
Sabah erken kalkıp ,tartıldımCok uzuldum mesajiniza benim gidip hic bir takima ayar verdiğim olmamistir
Arrietty_ kaptanin referans kaptaniyim,ayni zamanda denetci kaptanım ama hic bir zaman art niyetle yazmadim
O an bilerek yazdim ki tekrar tartılın diye
Kural gereği bildirimin bu sekilde yapilmasi gerekiyorEki Görüntüle 2728917
Ah o tulumbaGecen hafta cuma 62.600. (62.400 müydüm acaba)
Bu cuma 62.400
Dun 62 idm ya bı gecede 400 farkmı oldu
Tebrik ederim
Gunaydin kaptanim. Size karsi suan cok mahcubumGünaydın bu arada herkese bol eksili bir gün diliyorum
Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin. Her zaman beklerim tekrarKızlar merhaba ben kan testimi aldım çok şükür 2 senelik sabrımın mükafatını aldım kanda gebelik duruyor ben kalp atışlarınıda duyduktan sonra tam emin olucam inş. Ama şimdilik diyete ara vericem çünkü benim yaptığım ıf hamileler için pek uygun değil herşey oturduğunda geri dönerim inş. Bebiş yoksada burdayım zaten kaptanım zaten listede değildim buyüzden içim rahat umarım sende anlayışla karşılarsın
Vera bir Altda aciklamis..Veracim geçen
Ablacım ben geçen durumu anlattım
Arriety arkadaşımız tamam yan yana olsun demişti
Şimdi benim anlamadığım
Bu şekilde bildirim yapmanın sakıncası ne?
Başlangıç kilom
Gunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 86 kg
Bu hafta: 85.5 kg
Fark: 0.5 kg
%0,58
Tutun beni yurumiyeyim...
Cok sanssiz bir aciklama olmus. Keske tam Cuma yarismasi nasil dönüyor diye karar defterine baksaniz. Bu hepimizin sorumlulugu..Veracim benim seninle bir sorunum yok ki
Su olabilir veya ev arama stresi. Sabit olsun Oda iyiGünaydın kızlar
Tartı beni çok şaşırttı
Geçen hafta: 70,4
Bu hafta: 70,4
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Regl gecikti sanırım ondan yoksa kaçamak falan yok suyu arttırmam lazım sanırım. Yaa çok kolay kilo alıp bu kadar zor vermek
Ödül olarakta kısır yemiştim sadece
TeşekkürlerÇok güzel bir eksi tebrikler
Tebrikler
Harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?