Bu hafta da arti gelseydim cok üzülecektim valla ama suan baklavayi hangi zaman diliminde yesem diye düşünüyorum
Bence baklava bu töreni hak ediyoBu hafta da arti gelseydim cok üzülecektim valla ama suan baklavayi hangi zaman diliminde yesem diye düşünüyorumikindi yiyim o zaman acikiyorum o zaman yiyim eskiden olsa gemen agzima atardım simdi guzel bi tören yapcam nerdeyse baklava yemek icin
Iyi cok sukur. Korkutugum gibi acimadi kulaginda ki yara bezi mi artik ne desem onu cikarirken.Geldiniz mi hastaneden canım oğlun nasıl iyidir inşallah
Baklava yiyecegim zaman buraya tören baslasin diye yazayimBence baklava bu töreni hak ediyo
Oh çok sevindim daha da iyi olur inşallah canım . haha tursil miii kolay gelsin kaptanımIyi cok sukur. Korkutugum gibi acimadi kulaginda ki yara bezi mi artik ne desem onu cikarirken.
Keyfi yerinde pokemon kartlari ile hayal kuruyor :)
Neyse ben önce tursil alayim geleyim oyle tartilayim. 2 gun camasir yikayamadim
Yaz kız hatta foto at hahahaBaklava yiyecegim zaman buraya tören baslasin diye yazayim
Sen zaten hep mesajlarıma kahkaha emojisi bırakıyorsun (ikna etmeye çalışıyordu)76.6 ile 76.4 un arasında koskoca 200 gr var
Benim için ne demek biliyor musun canım
Göbeğim çatlıyor
Bak bunları yazarken de beni güldürüyorsun senin yüzünden kilo alıyorum şimdi
Ahah akşama görürüz nede olsa
Çok geçmiş olsun çokIyi cok sukur. Korkutugum gibi acimadi kulaginda ki yara bezi mi artik ne desem onu cikarirken.
Keyfi yerinde pokemon kartlari ile hayal kuruyor :)
Neyse ben önce tursil alayim geleyim oyle tartilayim. 2 gun camasir yikayamadim
ben 24 ocakta kutlama yapamam elazığ depremi yıl dönümü depremler hassas noktam hadi herkesin içini kaçırdım kusura bakmayın@_Vera_ ,Arrietty_ diyete basladigimizdan beri, esim de ben de 0 kacamak yaptik.
24 ocak pazar gunu kacamagin kralini yapacagiz.
Cuma veya cumartesi degil.
Pazar gunu olmak zorunda.
Cunku malzeme evde hazirlanacak, pideci sadece pazar sabahi ev siparisi aliyor.
Yok ben duymadim, bilmiyordum al sana 72 hoplama, al sana 103 mekik cezasi demeyin, yapamam yani...
Neden 24 ocak?
Cunku diyetteki 4 ayimiz doluyor, kutlama yapacagiz...
O kacamak kilic kalkan ekibiyle yapilacak, bilginize...
Tarihleri pek aklimda tutamam...ben 24 ocakta kutlama yapamam elazığ depremi yıl dönümü depremler hassas noktam hadi herkesin içini kaçırdım kusura bakmayın
Yine cok guzel verdin ama kiloArrietty_ yuruyus gercekten cok farkettiriyor.
Evdeki adim veya gezintideki adim cok da etkili olmuyor.
Bakalim listeme kucuk bir dokunus yapacagim.
Elmayi gunduz arada yiyip, onun yerine de bir bardak sut iceyim diyorum. Butun diyetisyenler yatmadan kisa bir sure once sut icmeyi oneriyor, soz dinleyeyim...
Tesekkur ederim. Umarim sizlerde durum iyiye gidiyordurÇok geçmiş olsun çok
Liste disi iken sorun olmaz.Kızlar ben her cuma bu şekilde yapsam olur mu hem tarih yazıyor hem kg. Benim tartı sonucumu uygulama üzerinden takip etmek istiyorum da. Normalde diyetisyen tartı günüm perşembe bu sebeple cuma evdeki tartı sonucunu böyle paylaşırım eğer uygunsa. İsmim yazıyor zaten illa nick olsun denirse önümüzdeki hafta nick olarak sonuç atarım şuan listede değilim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?