Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende ye :)
Ya kiyamam ama B Beklenen2 . Resmen 2 haftadir uyuz gibi surekli basina kaktim
Bu hafta da arti gelseydim cok üzülecektim valla ama suan baklavayi hangi zaman diliminde yesem diye düşünüyorum ikindi yiyim o zaman acikiyorum o zaman yiyim eskiden olsa gemen agzima atardım simdi guzel bi tören yapcam nerdeyse baklava yemek icin

Bence baklava bu töreni hak ediyo

Geldiniz mi hastaneden canım oğlun nasıl iyidir inşallah
Iyi cok sukur. Korkutugum gibi acimadi kulaginda ki yara bezi mi artik ne desem onu cikarirken.
Keyfi yerinde pokemon kartlari ile hayal kuruyor :)
Neyse ben önce tursil alayim geleyim oyle tartilayim. 2 gun camasir yikayamadim

Iyi cok sukur. Korkutugum gibi acimadi kulaginda ki yara bezi mi artik ne desem onu cikarirken.
Oh çok sevindim daha da iyi olur inşallah canım . haha tursil miii kolay gelsin kaptanım

vicdansız kaptan 3 dilim yesin 2 haftadır çok kızıyon B Beklenen2 3 dilim ama tek 1 kez ödül yaparsan merdaneyle kovalamam Arrietty_ kovalarsa da karışmam ama hahahah
Yok kiz 1 dilim yiyim bi de pilav yicem aksam ordan tamamlasın foto atarim size süsleyip

76.6 ile 76.4 un arasında koskoca 200 gr var
Benim için ne demek biliyor musun canım
Göbeğim çatlıyor

Bak bunları yazarken de beni güldürüyorsun senin yüzünden kilo alıyorum şimdi
Sen zaten hep mesajlarıma kahkaha emojisi bırakıyorsun (ikna etmeye çalışıyordu) anladım da olan olmuş, 200 gram fazla zayıflarsın bir dahakine

Çok geçmiş olsun çok

@_Vera_ , Arrietty_ diyete basladigimizdan beri, esim de ben de 0 kacamak yaptik.
24 ocak pazar gunu kacamagin kralini yapacagiz.
Cuma veya cumartesi degil.
Pazar gunu olmak zorunda.
Cunku malzeme evde hazirlanacak, pideci sadece pazar sabahi ev siparisi aliyor.
Yok ben duymadim, bilmiyordum al sana 72 hoplama, al sana 103 mekik cezasi demeyin, yapamam yani...

Neden 24 ocak?
Cunku diyetteki 4 ayimiz doluyor, kutlama yapacagiz...
O kacamak kilic kalkan ekibiyle yapilacak, bilginize...

ben 24 ocakta kutlama yapamam elazığ depremi yıl dönümü depremler hassas noktam hadi herkesin içini kaçırdım kusura bakmayın

Kızlar ben her cuma bu şekilde yapsam olur mu hem tarih yazıyor hem kg. Benim tartı sonucumu uygulama üzerinden takip etmek istiyorum da. Normalde diyetisyen tartı günüm perşembe bu sebeple cuma evdeki tartı sonucunu böyle paylaşırım eğer uygunsa. İsmim yazıyor zaten illa nick olsun denirse önümüzdeki hafta nick olarak sonuç atarım şuan listede değilim zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20201127_140833_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    20 KB · Görüntüleme: 34
Yine cok guzel verdin ama kilo
Pazartesi kontrol tartidan muafsin. Ayrica Suana kadar ödül yapmadin. Hakettin. Demem ben ceza geliyor, Pazar günü yaptin diye. Yazma ama menu den muaf ol sen o gun
Çok geçmiş olsun çok
Tesekkur ederim. Umarim sizlerde durum iyiye gidiyordur
Liste disi iken sorun olmaz.
Persembe günü diyetisyende kurallara gore cekersen sorun yok. Ilk sayfada Ilk post da acikli bu. Olmadi Cuma karar defterine bakin seaBahAR cok guzel detay detay tum kurallari yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…