Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karbonhidrat azıcık ağırlıkta mı ne sebze yemeni sağlık açısından tavsiye ederim

Bu hafta esas listedesin sınav zamanı zor ama en azından artı gelmeden geçirsen olur mu sonuncu olduk çünkü
Malesef gordum sayfada. Arti gelmeden bitirsem bu haftayi cok ii olur benim icinde.
Oy oy sinav ne hale getirdi beni sonucu mu olacadim benm

Malesef gordum sayfada. Arti gelmeden bitirsem bu haftayi cok ii olur benim icinde.

Oy oy sinav ne hale getirdi beni sonucu mu olacadim benm
Kendimden beklerdim senden beklemezdim felan diyomuşum ama olsun önemli bi sınav var önünde atlatınca bol eksiler gelicek eminim

Sen ödül yapmadin mi bugun bir beyaz sapkali da senden gelsin yarin
Teşekkür ederim canım ama benim için şu dönemlerde hiç iyi bir fikir değil
Diyete daha doğrusu yeni beslenme düzenine şartlanmışken bu şekilde gittiği yere kadar devam edebilmeyi diliyorum

Kaptanim birinci sayfayi doldurdum ama ikinci sayfa saglikli yemek tarifleri sayfasi. Ikinci sayfa yanlis olabilur mi sonuncu olup saglikli yemek tarifi vermekte garip geldi

Akşam yemeğimi saat 18:00 den önce yedim
Sonrasında şu saate kadar sadece su içtim
Spor yaptım

Şimdi rahatça uyku vakti

Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin hanımlar
Kaçamaksiz güzel bir haftasonu olması dileğiyle

(10.00)Sabah ara öğünü:sirkeli limonlu su + hc filtre kahve +1 kuru incir
(12.30)Kahvaltı: 2 yumurta haşlanmış +1 dilim çavdar ekmeği+1 yk labne+ 5 adet zeytin+yeşillik
(13.30)Ara öğün 1: Türk kahvesi +maden suyu+2 hurma
(16.00)Ara öğün 2:1 bardak tarçınlı süt+1 adet meyve
(18.30)Akşam yemeği: fırında patlıcanlı 3 adet köfte + turşu
(21.00)Ara öğün 3:beyaz çay + 1 adet meyve

Su : 3 lt

Spor olarak
9 dakika =63 puan(plates egzersizinden hesaplıyorum.)
50 mekik=150 puan
4000 adım = 200 puan
Toplam= 413 puan

Iyi geceler kizlar
Sabah tekrar Duyuru yapacagim adim yarisi hakkinda
Siz programlari yukleyip hazir olun
. Apartman da merdiven inin cikin. Hem adim hemde merdiven cikma puani kaparsiniz ordan

Kendimden beklerdim senden beklemezdim felan diyomuşum ama olsun önemli bi sınav var önünde atlatınca bol eksiler gelicek eminim
. Ben spor yapmayinca cok cabuk aliyirum kilolari. Kendi vucudumu kontrol altina alsam cok ii olacak.
Ay iyi sekilde gecse sinavim sonrada eksili gunler geri gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…