Karbonhidrat azıcık ağırlıkta mı ne sebze yemeni sağlık açısından tavsiye ederim
Afiyet olsun
Sen ödül yapmadin mi bugun bir beyaz sapkali da senden gelsin yarinAfiyet olsun
Beyaz şapkalı lady gibi
Ben de üzerine gidip 1 bardak su içip yatayım
3 lt yi geçsin suyum
Malesef gordum sayfada. Arti gelmeden bitirsem bu haftayi cok ii olur benim icinde.Bu hafta esas listedesin sınav zamanı zor ama en azından artı gelmeden geçirsen olur mu sonuncu olduk çünkü
Oy oy sinav ne hale getirdi beni sonucu mu olacadim benAlp_BuRc cNim seni gornusken
Su iki topice etap sonuncusu oldugun icin yazmalisin
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Pek değerli ve üstelik pek sevgili diyettaşlarıma bizzat denemiş tecrübe etmiş olduğum, nazik ağızlarınıza, minnoş midelerinize layık yiyenlerin bir daha yemek isteyeceği aşırı aşırısı sağlıklı gluten alerjisi olanlar bendeniz için enfes olan bir browni tarifi paylaşıyorum :KK200: Sevgili...www.kadinlarkulubu.com
Kendimden beklerdim senden beklemezdim felan diyomuşum ama olsun önemli bi sınav var önünde atlatınca bol eksiler gelicek eminimMalesef gordum sayfada. Arti gelmeden bitirsem bu haftayi cok ii olur benim icinde.
Oy oy sinav ne hale getirdi beni sonucu mu olacadim benm
Teşekkür ederim canım ama benim için şu dönemlerde hiç iyi bir fikir değilSen ödül yapmadin mi bugun bir beyaz sapkali da senden gelsin yarin
Bir de eskiden bol ödüllü dönemlerimin şimdi cezasını kestim kendimeSen ödül yapmadin mi bugun bir beyaz sapkali da senden gelsin yarin
Kaptanim birinci sayfayi doldurdum ama ikinci sayfa saglikli yemek tarifleri sayfasi. Ikinci sayfa yanlis olabilur miAlp_BuRc cNim seni gornusken
Su iki topice etap sonuncusu oldugun icin yazmalisin
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Pek değerli ve üstelik pek sevgili diyettaşlarıma bizzat denemiş tecrübe etmiş olduğum, nazik ağızlarınıza, minnoş midelerinize layık yiyenlerin bir daha yemek isteyeceği aşırı aşırısı sağlıklı gluten alerjisi olanlar bendeniz için enfes olan bir browni tarifi paylaşıyorum :KK200: Sevgili...www.kadinlarkulubu.com
Ben virüsten dolayı dışarı çıkamıyorum. Koşu bandında da sorun var tamir edilecek. O sebeple şuan için katılamayacağım.bu arada ben yürüyüşle ilgili hiç yazmamıştım :)
Iyi geceler kizlar
Sabah tekrar Duyuru yapacagim adim yarisi hakkinda
Siz programlari yukleyip hazir olun
. Apartman da merdiven inin cikin. Hem adim hemde merdiven cikma puani kaparsiniz ordan
. Ben spor yapmayinca cok cabuk aliyirum kilolari. Kendi vucudumu kontrol altina alsam cok ii olacak.Kendimden beklerdim senden beklemezdim felan diyomuşum ama olsun önemli bi sınav var önünde atlatınca bol eksiler gelicek eminim
Bn diyetlerimi artik acaba cumaya ne yesem diye kendime hedef koyarak gidiyorumBir de eskiden bol ödüllü dönemlerimin şimdi cezasını kestim kendime
Yarın bende ton balığı yicektim ama haftada 3 gün balık fazla gelir diye vazgeçtim. Canımı çektirdin kızzz senin menüler in çok lezzetli oluyor domates çorbası felan neyi çok seviyorsam onu yapıyorsun hahahaha maşallah
GünaydınnGünaydın kızlar mutlu huzurlu sabahlar
Günaydın canım herkese iyi haftasonlarıGünaydın kızlarrr
Mutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?