Seytan bunu beğendi
1 kg kalmamış mi sabah sabah yanlış mi görüyor elf gözlerimGünaydın arkadaşlar
Cuma = 66,3
Bugün =66
Cuma hedef=65,5
O kadar mutlu oldum ki 65 i görmeme 100 gr kalmış
Yaa pes etme cnm bazen duraklama olabiliyor belki adetin felan yakındır yada kabızlık bu gibi durumlar da çok etkiliyor.Cuma 100.1 bugun de aynı malesef değişen bişe yok sanırım ben hiç göremeyeceğim 2 li rakamları nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık yoruldum bırakacağım sanırım olmuyo çünkü yırtıyorum kendimi aşıyorum yok
65 e 1 kilo1 kg kalmamış mi sabah sabah yanlış mi görüyor elf gözlerim
Pes etme bazı direnç yerleri vardır diyet döneminin orayı kirmak zor olur. Ben uzun süre 82 yi kiramamistim. Pes edersen başa dönüyorsun çok daha zorCuma 100.1 bugun de aynı malesef değişen bişe yok sanırım ben hiç göremeyeceğim 2 li rakamları nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık yoruldum bırakacağım sanırım olmuyo çünkü yırtıyorum kendimi aşıyorum yok
Haha yahu dedim sabah sabah şehla mi oldu elf gözlerim hesap kitap mi yapamadım65 e 1 kilo
65,9 a 100 gr
Önemli olan 65 i görmek sonundaki küsür önemli değil 65,99 da olabilirHaha yahu dedim sabah sabah şehla mi oldu elf gözlerim hesap kitap mi yapamadımgözümü açtığım gibi buraya tarti bildirimi yazmaya girdim
Valla kuzum ya
Ya harikaGünaydın arkadaşlar
Cuma = 66,3
Bugün =66
Cuma hedef=65,5
O kadar mutlu oldum ki 65 i görmeme 100 gr kalmış
GunaydinGünaydın,
Ilk tartı bilgimi paylaşıyorum: 87.1 (86 olduğumu sanıyordum)
Cuma hedef: 85.5 olabilir.
Günlerdir çok az su içiyorum. Su miktarını artıracağım. Umarım tartıda hedef kiloyu görürüm
Canim sen nerelerden geldin. Onu dusun bozma moralini.Cuma 100.1 bugun de aynı malesef değişen bişe yok sanırım ben hiç göremeyeceğim 2 li rakamları nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık yoruldum bırakacağım sanırım olmuyo çünkü yırtıyorum kendimi aşıyorum yok
Gunaydin kızlar
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Hedef 75 hadi bakalım
Geçen cuma 76.4
Bugün 76
Gelecek cuma hedefim 75.4
Ozaman Bende günde 10 atsam yeter mi
Kuzum dersim 8.50de basliyor o saate kadsr kahvalti yaptim yaptim yoksa maalesef olmuyor 1e kadar. O yuzden bu ara If yapamam.Gunaydin
Var yapan aramizda
Ben ara ara yapiyorum. Aslinda aliskanlik edinmek istiyorum IF i.
En son aksam 18 de yiyip ertesi gün 10 da ilk ögün denene bilir.
16 saat aclik 8 saat yeme penceresi.
En saglikli yag almaya özen gosteriyorum. Peynir, kasar, avokado, cig Kuruyemis tuketerek
Protein de onemli. Yumurta ve et turu olabilir
Karbonhidrat ise saglikli olani. Yani bol Sebze
Dogru ya dersden dolayi zorKuzum dersim 8.50de basliyor o saate kadsr kahvalti yaptim yaptim yoksa maalesef olmuyor 1e kadar. O yuzden bu ara If yapamam.
Sabah kahvaltida 1,5 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 3 yesik zeytin ve 1 cay kasigi bal yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?