Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese
Arrietty_ kaptanim ben dün ve önceki günkü adım sayılarını görünce umudu kestim. Diğer takımla yarış olayı bir yana insan kendi sağlığı için günde en az 8000-10000 adım atmaya özen göstermeli. İlla yürüyüşe çıkmaya gerek yok bunun için evin odaları arasında turlayarak bile yapılan bir durum.
Biraz sert konusmak gibi olacak ama burada birbirimizi gaza getirerek destekleyerek bir şeyler başarmaya çalışıyorsak birimiz 20000 adım atıp uğraşırken diğerinin 3000 adım yazması takım ruhuna ters diye düşünüyorum.

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum ben bugun biraz temizlik yapacağım onun dışında evdeyim adımlama yaparım yemek fikrim de yok fikirlere açığım
Günaydın canım bende sabah uyanınca ne yapsam diye düşündüm tarhana çorbası yaparım bir de salata o kesin ama yemeği bulamadım

Katılıyorum sana bende böyle düşünüyorum valla dün bişe yiyip içemediğim halde sabah 5000 yemekten sonra 5000 adım attım resmen evin içinde 50 dk yürüyorum hiç durmadan . aslında hem kendim için hem takım için ama çok az görüyorum bende adım sayılarını

Evet sağlığımız için osman müftüoğlu 'na göre her gün en az 7500 adim atmalıymışız. Ben hep evdeyim ve yeni başladım, ama cok haklısın bugünden itibaren ben de en az 10000 adim hedefliyorum.

North River canim cocuklar nasil oldu?
Kızlar biz covid olduk oğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın

Ahh canim, cok gecmis olsun.
Bizim de anne tarafinda hemen butun akrabalar gecirmis.

Sana hak vermekden baska bisey yapamam.
Yeni gelenleri anliyorum. Adaptasyon ve gunluk rutinleri degistirme, takima gelme sureci daha cok yeniler.
Ama uzun zamandir takimda olanlar cok az adim atmasi, aktif olmamasi uzuyor beni.
Tesfik etmeye calisiyorum ama pek ise yaramiyor.
Kotu kaptan olup ceza verince anca yapiliyor spor :)
1 notamiz var dedim haftalardir. Gecen cuma da oldu mu o Sana sari kart?

Bende 2 cocukluyum, saglik calisaniyim, evi, yemegi hep bana bakiyor. Yinede yuruyorum. Hic mi kendinize 1 saatiniz yok? Merak ediyorum :)

Çoook geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifa versin inşallah

Canim cok cok gecmis olsun.
Gelmemenden belliydi birsey oldugu kuzucuklara cok gecmis olsun. Agir mi geciriyorsunuz?
Kuzey in daha iyi olmasina Sevindim. Insallah Nehir de hemen atlatir kolayca. Nehir en Kucugu degil miydi

Birazdan sabah sporumu yapacagim.
Sonra da mutfakta adimlama yapmaya calisirim.
Ne kadar olursa...
Cok garip bir durumdayim.
Sukurler olsun hic bir yorgunluk hissetmiyorum.
Gun icinde 3 saat tempo yapacak enerjim var.
Ama kafa bozulmus...
Sabit adimlama, ilerleyerek yapilan yurumeye gore nispeten daha rahat.
Bakalim nasip torbasindan bugun kac adim cikacak...

Surup fayda ettimi yoksa?
Kolay gelsin

Canim cok cok gecmis olsun.
Gelmemenden belliydi birsey oldugu kuzucuklara cok gecmis olsun. Agir mi geciriyorsunuz?
Kuzey in daha iyi olmasina Sevindim. Insallah Nehir de hemen atlatir kolayca. Nehir en Kucugu degil miydi
Yani kesinlikle griple çok karışır çok ağır değildi eklem ağrım bir gün sürdü ama kızı bacağıma koyunca kopuyordu , baş ağrısı ertesi gün zombi filmlerindeki gibi çok fenaydı hala kafam dolu dolu ama çoğu kişiye göre hafif sayılıyor bunlar çok şükür . Nehir küçük evet inşallah ona etkilemez 1 yaş altı riskliymis

Cok gecmis olsun North River

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…