- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Günaydın canım bende sabah uyanınca ne yapsam diye düşündüm tarhana çorbası yaparım bir de salata o kesin ama yemeği bulamadımGünaydın herkese güzel bir gün diliyorum ben bugun biraz temizlik yapacağım onun dışında evdeyim adımlama yaparım yemek fikrim de yok fikirlere açığım
Katılıyorum sana bende böyle düşünüyorum valla dün bişe yiyip içemediğim halde sabah 5000 yemekten sonra 5000 adım attım resmen evin içinde 50 dk yürüyorum hiç durmadan . aslında hem kendim için hem takım için ama çok az görüyorum bende adım sayılarınıGünaydın herkese
Arrietty_ kaptanim ben dün ve önceki günkü adım sayılarını görünce umudu kestim. Diğer takımla yarış olayı bir yana insan kendi sağlığı için günde en az 8000-10000 adım atmaya özen göstermeli. İlla yürüyüşe çıkmaya gerek yok bunun için evin odaları arasında turlayarak bile yapılan bir durum.
Biraz sert konusmak gibi olacak ama burada birbirimizi gaza getirerek destekleyerek bir şeyler başarmaya çalışıyorsak birimiz 20000 adım atıp uğraşırken diğerinin 3000 adım yazması takım ruhuna ters diye düşünüyorum.
Ispanak mı yapsam acabaGünaydın canım bende sabah uyanınca ne yapsam diye düşündüm tarhana çorbası yaparım bir de salata o kesin ama yemeği bulamadım
SüperHizimi alamadim. 7.30 da is basi yapiyorum diye spor odasina indim :))
Evet sağlığımız için osman müftüoğlu 'na göre her gün en az 7500 adim atmalıymışız. Ben hep evdeyim ve yeni başladım, ama cok haklısın bugünden itibaren ben de en az 10000 adim hedefliyorum.Günaydın herkese
Arrietty_ kaptanim ben dün ve önceki günkü adım sayılarını görünce umudu kestim. Diğer takımla yarış olayı bir yana insan kendi sağlığı için günde en az 8000-10000 adım atmaya özen göstermeli. İlla yürüyüşe çıkmaya gerek yok bunun için evin odaları arasında turlayarak bile yapılan bir durum.
Biraz sert konusmak gibi olacak ama burada birbirimizi gaza getirerek destekleyerek bir şeyler başarmaya çalışıyorsak birimiz 20000 adım atıp uğraşırken diğerinin 3000 adım yazması takım ruhuna ters diye düşünüyorum.
Kızlar biz covid oldukNorth River canim cocuklar nasil oldu?
Ahh canim, cok gecmis olsun.Kızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
Sana hak vermekden baska bisey yapamam.Günaydın herkese
Çoook geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifa versin inşallahKızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
Canim cok cok gecmis olsun.Kızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
Surup fayda ettimi yoksa?Birazdan sabah sporumu yapacagim.
Sonra da mutfakta adimlama yapmaya calisirim.
Ne kadar olursa...
Cok garip bir durumdayim.
Sukurler olsun hic bir yorgunluk hissetmiyorum.
Gun icinde 3 saat tempo yapacak enerjim var.
Ama kafa bozulmus...
Sabit adimlama, ilerleyerek yapilan yurumeye gore nispeten daha rahat.
Bakalim nasip torbasindan bugun kac adim cikacak...
Yani kesinlikle griple çok karışır çok ağır değildi eklem ağrım bir gün sürdü ama kızı bacağıma koyunca kopuyordu , baş ağrısı ertesi gün zombi filmlerindeki gibi çok fenaydı hala kafam dolu dolu ama çoğu kişiye göre hafif sayılıyor bunlar çok şükür . Nehir küçük evet inşallah ona etkilemez 1 yaş altı riskliymisCanim cok cok gecmis olsun.
Gelmemenden belliydi birsey oldugukuzucuklara cok gecmis olsun. Agir mi geciriyorsunuz?
Kuzey in daha iyi olmasina Sevindim. Insallah Nehir de hemen atlatir kolayca. Nehir en Kucugu degil miydi
Cok gecmis olsunKızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?