Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ @_Vera_

Merhaba,

Menüm:

Sabah: bir adet domatesli, peynirli tost(uno ekmekleri ile yaptim), 5 adet zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta

Ara: 10 adet fındık

Ara: 1 bardak kefir, 1 elma

Akşam: hamsi buğulama - patatessiz, salata (yalnız miktarlar biraz fazla oldu), 1 dilim ekmek

Ara: 1 adet portakal

Su: 2.5 litre

Spor:3200 adim

Allah kolaylık versin. İştahtan değil strsten oluyor biliyorum.

Arrietty_ @_Vera_
Sabah omlet peynir domates zeytin
Ara elma
Ogle zeytinyagli sogan yemegi ayran
Aksam taze fasulye ayran
Ara portakal
Su 1.5 litre
Spor
Guzel menü canim. Suyu arttirmaya calis bugün
Salata nin miktari fazla oldu diyorsan sorun yok bence. Menu gayet guzel
Su da oyle
Kucuk bebek ile 3200 adimda iyi
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir
1 parça çikolata
Öğle
Zeytinyağlı fasulye ayran
Akşam
4 köfte salata yoğurt
Ara meyve
Adım sayısı 8000
Su miktarı 3 buçuk litre
Bitter mi cikolata? Sabah yedigin icin sorun yok. Ayrica 8bin de adim atmissin.
Bir sonraki sefer fotograf ile bildirim yapar misin adimlari. Normalde gerek yok ama 6. Takim ile adim yarisi icindeyiz.
Klasik kahvalti icerigi ve miktarini yazar misin canim.
Yoksa yorumlamak zor oluyor.
Su miktarin sahane. Boyle Devam

Sağol, ya domates salatalık tipi ya da süt yulaf oluyor yaa ondan farklı birşey yoktu ama haklısın tabi. Wasa doğradım sütün içine. 1 kaşık balla

@_Vera_ kuzum sinav stresi gayet normal bakiyorum. Izindesin sinavina odaklan kuzum sonra bomba gibi doneceksin biliyorum
Leslie patlamasi yasayacak takim
Aynen. İnsan canı istediğinden de değil. Öyle bi stres oluyor ki kendimden biliyorum. Kasıyorum kendimi sınav vb. Bazen de tatlı krizi oluyor tabi, beynin çok çalıştığından, zor bir durum ama geçici

Bu arada ben hedefime 75 demiştim, fazla yazmıştın görmüştüm, düzeltmene gerek yok tabi de hedefimi gerçekleştirmemiş sayılmıyım :) bu cuma 75 inşaallah. İlk kilolar diye veriyorum muhtemelen, 5 kilo sonra falan takılır.olsun olsun şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…