- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi miBugun ne su ne kahvalti ne yuruyus..
Oglum cok atesli ve kusuyor dersimi bile yapmadim onunla ilgilenmiyorum.
1 saat farketti..Surup fayda ettimi yoksa?
Kolay gelsin
Geçmiş olsun yavrunaBugun ne su ne kahvalti ne yuruyus..
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda toparlar çocukların hasta olması çok kötü üzülüyorum ben çokBugun ne su ne kahvalti ne yuruyus..
Daha ne olsun abla mis gibi adım atmış bu saate göre akşama kadar biraz daha toparlar1 saat farketti..
Yani gece kesintili 4 saat uyudum.
Uykusuz da olsam, kahve ve kuruyemisler beni kendime getiriyor.
Alistim artik...
Simdilik bu kadar.
Canım çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatır sağlığınıza kavuşursunuz inşallahKızlar biz covid oldukoğlumla başladı ertesi gün bende bir sonraki gün eşimde . Eşim gitti kan ve ciğere baktılar negatif ama benim tat kokuda gidince biz tanıdık ayarlayıp suruntu testi yaptırdık eşim pozitif çıktı. Kuzey iyi 4 gün ateşi çıktı başı ağrıyordu şimdi çok şükur sıkıntısı yok , bende eklem ağrısı, baş agrisi ile koku tat kaybı var ateşim hiç çıkmadı , eşimde 4 gün sonunda bugün ateşi düştü . Nehir arada öksürüyor ve sanki boğazında balgam var gibi şimdi Fibrasyon ekipleri gelecek benden suruntu alıp Nehir'e bakacaklar dua edin onda kötü sonuçlar doğurmasın
Programi sadece ozel olarak yaptigim adimlamalarda aktiflestiriyorum.Daha ne olsun abla mis gibi adım atmış bu saate göre akşama kadar biraz daha toparlar
Akıllı bileklik daha pratik zaten. Telefon bende spor yaparken taşıyamıyorum o yüzden geçen sene almıştım miband bileklik eğer evde iş falan yapmazsam günde 4000 adım anca tamamlıyorum. Gerçek adımı öyle daha iyi görüyorsun.Programi sadece ozel olarak yaptigim adimlamalarda aktiflestiriyorum.
Telefonu surekli tasimam mumkun olmuyor, dusuruyorum.
Akilli bilekligi siparis ettim.
Merakla bekliyorum, bakalim evin icinde git-gel ne kadar oluyor?
Suya da dayanikliymis, sorun yok.Akıllı bileklik daha pratik zaten. Telefon bende spor yaparken taşıyamıyorum o yüzden geçen sene almıştım miband bileklik eğer evde iş falan yapmazsam günde 4000 adım anca tamamlıyorum. Gerçek adımı öyle daha iyi görüyorsun.
Ben ilk zamanlar suya sokmamistim sonra baktım yüzme programı var bi gün unutup denize girdim çıktım bir şey olmamış saate o gün bugündür yıkanırken falan çıkarmam hiçSuya da dayanikliymis, sorun yok.
Ben kullanayim, memnun kalirsam esime de alirim.
Kendisi adima takintili. Gizli gizli benimle de rekabet icinde...
Once benim adimimi soruyor, sonra kendisininkini gosteriyor...
Ahh su erkekler, cocuk gibiler...
Valla çok zor 10000 adım öyle diyosun ama ben evde resmen 1 saat yürüyüyorum akşama kadar leslie filan yapmazsam anca 10000 i buluyo akıllı saatim yok telden yapıyorumBen bazen wcye giderken çıkardıpım için (haksızlık olmasın diye) yani adımsayarı. Sonra evde unutuyorum. yoksa 10.000 genelde herkes atıyor. Diğer sporları yapıyoruz elmzden geldiğince
Akşama ne yapacaksınTemizlik ve Leslie 2 mile tamam şimdi 7000 oldu bakalım akşama kadar daha yaparım şimdi yorgunluk kahvesi zamanı
mmm canım çekti bende mi kısır yapsam acabaAkşama ne yapacaksınkısır mi yapsam diye düşündüm çorba sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?