- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yaaa allah kolaylık versin inşallah canım geçecek az kaldı az daha sabret yarın sınavı atlatırsan sanırım bitiyo semi2Kızlar merhaba uykusuz 39.saatimdeyim pc başından kalkmadan geçen 35.saatim. Sırtımda yaralar varmış gibi ağrıyor omzum. Geçecek inşallah. Takıma mükemmel bir dönüş yapıcam
Hakettım benAcliktan bayilmadin mi bu ne az yemek
2 gun az yıyım ara kapansın dedım detoks mısalıhic bisey yememissin .Neden ki
Ay bir tabak kısır kaç kaloriydi kimmm canım çekti bende mi kısır yapsam acaba
100 gr 108 cal yazıyo fatsecret teAy bir tabak kısır kaç kaloriydi kiof çok canım cekti benimde
Sen de haklısın. Ben masabaşı çalışıyorum. Ayağa az kalkıyorum düşün. İşe gidiş geliş öplen vb 6.000 oluyor. Ordan 10.000 diye düşündüm aslında. Benim bile 6.000 olduğuna göre diye ama vazgeçtimValla çok zor 10000 adım öyle diyosun ama ben evde resmen 1 saat yürüyüyorum akşama kadar leslie filan yapmazsam anca 10000 i buluyo akıllı saatim yok telden yapıyorum
Sen de haklısın. Ben masabaşı çalışıyorum. Ayağa az kalkıyorum düşün. İşe gidiş geliş öplen vb 6.000 oluyor. Ordan 10.000 diye düşündüm aslında. Benim bile 6.000 olduğuna göre diye ama vazgeçtimo kadar da iddialıydım hee
Hahha birbirimizi gazladık bende yapicam birazdan oğlan uyansın beraber hazırlarız100 gr 108 cal yazıyo fatsecret tebende yapcam valla canımı çektirdin kızzz
Canim ilk post da, daralma tablosuna gecirdim kac kg ile mezun olabilirsiniz diyeArrietty_ kaptanım bişe merak ediyorum şimdi biz istediğimiz kiloya gelince mi mezun olabiliyoruz yoksa o altta yazan ideal kilo aralığına gelince mi dahaa çoook var bana da merak ettim sadece
Azacık arttırdımişe yürümen bile süper bence. Suyunu arttırabiliyo musun su çok iyi
Afiyet olsunIsten cikmadan matchali yesil cayimi hazirladim. Kizimi almaya gidiyorum
Aralıkla alakası yok bence, program tipi bişey o sadece. Hedef kilon tabiArrietty_ kaptanım bişe merak ediyorum şimdi biz istediğimiz kiloya gelince mi mezun olabiliyoruz yoksa o altta yazan ideal kilo aralığına gelince mi dahaa çoook var bana da merak ettim sadece
Bugun ne su ne kahvalti ne yuruyus..
Oglum cok atesli ve kusuyor dersimi bile yapmadim onunla ilgilenmiyorum.
Kolay gelsin, ben en fazla 48 Saat uyumamıştım bir sinav için, çok da yüksek bir not aldım, hala şaşıyorum nasıl aldım diye. Ama sonra uyumakta zorlandım.Kızlar merhaba uykusuz 39.saatimdeyim pc başından kalkmadan geçen 35.saatim. Sırtımda yaralar varmış gibi ağrıyor omzum. Geçecek inşallah. Takıma mükemmel bir dönüş yapıcam
Aktif olup dengeli beslenip spor yapan kaybederCumaya az kaldı kızlar
Hayırlısıyla verelim kiloları sağlıkla tabi
Aktif olup dengeli beslenip spor yapan kaybederkilolari :)))
Çok iyi yavaş yavaş daha fazla içmeye başlarsınAzacık arttırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?