- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bence iyi gelecek çalışmak kafası dağılır en azından canım hem sende daha iyi olursun o iyi olursaBugün bir sürü ilaç verdiler
Antidepresan a ilave yaptılar
Umudum şu çalışmak iyi gelirse kendine gelir yoksa böyle gider artık hayırlısı olsun diyorum dua ediyorum
Ah canım hemde nasıl iyi olurumBence iyi gelecek çalışmak kafası dağılır en azından canım hem sende daha iyi olursun o iyi olursa
Ohooo yaptım yedim bile bendeE English_teacherrr kızz yaptın mı kısırben çorbayı ve kısırı yaptım eşim gelsin diye bekliyorum oğlan bi kase yedi bile
Haha afiyet olsun ben daha bisi yemedim kahvaltıyla duruyorum gideyim bi bardak su içeyim mide dolu gözüksünOhooo yaptım yedim bile bende5 gibi acıkmıştım öğlende bişe yemedim bi kase yedim hemen
Eşin in gelmesine daha varmı ayy nası bekliyosun dayanıyosun hahaHaha afiyet olsun ben daha bisi yemedim kahvaltıyla duruyorum gideyim bi bardak su içeyim mide dolu gözüksün
Kisircilar siziE English_teacherrr kızz yaptın mı kısırben çorbayı ve kısırı yaptım eşim gelsin diye bekliyorum oğlan bi kase yedi bile
Var olmaz mi 8 de geliyor şimdi 4/5 adet kuru üzüm yedim o oyalarEşin in gelmesine daha varmı ayy nası bekliyosun dayanıyosun hahabide kahvaltı ile duruyorsun
Ya bugün durduk yere canım cekti belki bir sene olacak kısır yapmıyordum oğlan görünce bi kase bitirdiKisircilar sizi
Yarin Nohut & pilav var evdekilere
Bende Karnibahar kisiri yapayim kendime. Oyle avutayim kendimi
Cumadan sonra konsantre olup tekrarla hedefiniAy inşallah canım
Aslında onu da düşündüm de normal kısır çekti canımKisircilar sizi
Yarin Nohut & pilav var evdekilere
Bende Karnibahar kisiri yapayim kendime. Oyle avutayim kendimi
Çalışanların işi zor hakkaten kolay gelsin zeynepcimEve daha 15dk önce girdim. Adim sayim 22 bin olmus. Daha fazla olsun diye cabalamam. Ama ev temizlenecek, camasir var katlanip yerlestirlmeyi bekleyen. Sonra bir makina daha yikayip asacagim
Evet bu cuma güzel olursa inşallah daha çok konsantre olacağımCumadan sonra konsantre olup tekrarla hedefini
Ben Cuma 64.5 bucuk görmek istiyorumAslında onu da düşündüm de normal kısır çekti canım
Neyse az kalmış dayanVar olmaz mi 8 de geliyor şimdi 4/5 adet kuru üzüm yedim o oyalar
Yarın bende kuru dolma yapim bak iyi getirdin aklıma ahahYa bugün durduk yere canım cekti belki bir sene olacak kısır yapmıyordum oğlan görünce bi kase bitirdiyarına ben dolma biber yapcam
Ama ama çok yemedim kiiii bende göremem mi ki acaba istediğim kiloyu üzüldüm şimdiBen Cuma 64.5 bucuk görmek istiyorum
O yuzden yemeyim ben
Bilmem kiAma ama çok yemedim kiiii bende göremem mi ki acaba istediğim kiloyu üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?