Harıkasınnn kiii. Her hafta 300 versen ayda 1200 ederGeçen hafta: 65.05
Bu hafta: 64. 75
Fark: 0.3
Yüzde: 0.461 %
Gelecek hafta için hedef kilo : 64.4
1 aydir 300 gr gidiyor her hafta
Bu hafta daha yuksek beklentim vardi. Regl den diyip avutayim kendimi.
Ise gidiyorum simdi
Kizlar hepinizin tarti fotografini dogru paylasmasi cok onemli. Lütfen dikkat edelim bu konuya
Hayirli ve bol eksili gunler dilerim
Masallah harıkasınGunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93
Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
Ne guzel vermıssın canımYüzdemi hesplayamıyorm vakitsizlikten
İşe geç kalıyorum
Çocuk uyurken zor tartıldım ses çokoyor
Fotp atıyorum
Bugünlük sen hesaplar mısın
Arrietty_
Yaaa evet abla çok şükür çok mutluyum inşallah devam sabırla gidecek bu kilolar nası geldiyseIkili hanelere gectin, gozun aydin.
Sabirla, istikrarla devam...
Harikasin!
Iste Firsat buldukca bakiyorum.Bir de su ödül isinden bir vazgecebilsek?
Ödül dedigimiz o fazladan yediklerimiz, iki gunluk emegimizi zayi ediyor.
Kendi adima bu yasimda cok emek veriyorum.
Kendi kendime haksizlik gibime geliyor.
Hele ki yemememiz gerekenler var ya hani, tadlarini unutmamiza firsat vermiyoruz.
Oysa ki beyin bir sure sonra onlarin tadlarini silermis.
Biraz daha gayretli ve sabirli oluruz insaallah...
Tebrikler
Cuma Hedef Tablosu
4. Takim Citirlari Güncel Kilo Hedef Kilo Sonuc @buketx 76.0 75.6 esmeriiim 62.4 61.9 Ceyhans 66.3 65.5 @sedulu 75.7 75.0 @ozrengin 76.4 75.4 @Seymasymrna 93.8 93.4 @Ozlemlerhayallar 66.5 66.5 @pamukskr 68.4 66.5 E English_teacherrr 100.1 99.8 CanTorun 85.5 85.0 @_Vera_ 66.6 65.5 @Melegimkorusun 70.4 @Beklenen2 68.7 68.3 @Fulyaa21 66.55 66.1 Arrietty_ 65.05 64.5 @Birgaripyolcu06 79.7 79.0 Ozzybal 87.1 85.5 hayal_22 70.9 70.5 @lcagla ?
Valla çok haklısın bence yine bi yarış olsa hep yarış olsa süper olurBu sonuclar cezayi kaldirmaya yeterli mi bilmem de, takim olarak eksigimiz gozumuze gozumuze sokuldu.
Hareket, illa ki hareket...
Ki daha aktif bir yasam surmeye bu hafta da devam edersek, asil guzel sonucu onumuzdeki haftaya alacagiz.
Bugun yapilan egzersizin sonucu, iki gun sonraya cikarmis.
Kizim gecen yil salona gitmisti, hocasi belirtmis.
Ben de bunu cok defa tecrube ettim.
Hadi hayirlisi...
Muhteşem tebrikler
Yaa sizde böyle seviniyosunuz ya valla çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim benim adıma sevinen arkadaşlarım varYaa işte bu
Sevinmezmiyim cnm biz bi takımız sonuçta kendimden çok seni merak ediyordum bide bu hafta pes edecek gibi oldun üzülmüştümYaa sizde böyle seviniyosunuz ya valla çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederim benim adıma sevinen arkadaşlarım var
Canım çook teşekkür ederim çok mutlu oldum inan . evet öyle olmuştu ama yılmayacağım yol ne kadar uzun olursa olsun bi daha pes kelimesini kullanmayacağım inşallahSevinmezmiyim cnm biz bi takımız sonuçta kendimden çok seni merak ediyordum bide bu hafta pes edecek gibi oldun üzülmüştüm
İnşallahhhÇok doğru bir karar vermişin cnm sakın pes etme vaz geçme 70 leri 60 ları bile görürsün@Sivaskayseri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?