- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Canım kasım yazmışsın ama aralık olacaktı sorun olmasınGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Fark 100 Gr artık cok sıkıldım bu gramlardan
Yüzde 0.12Eki Görüntüle 2732921
Cok doğru nefsımı kıtlerim bende bu hafta odül falanda yapmıyacmBir de su ödül isinden bir vazgecebilsek?
Ödül dedigimiz o fazladan yediklerimiz, iki gunluk emegimizi zayi ediyor.
Kendi adima bu yasimda cok emek veriyorum.
Kendi kendime haksizlik gibime geliyor.
Hele ki yemememiz gerekenler var ya hani, tadlarini unutmamiza firsat vermiyoruz.
Oysa ki beyin bir sure sonra onlarin tadlarini silermis.
Biraz daha gayretli ve sabirli oluruz insaallah...
Lütfen bu yarış adım olmasın ben cıkamıyorum dışarı cocuklar varValla çok haklısın bence yine bi yarış olsa hep yarış olsa süper olur
Kızzz bende çıkmıyorum hemde hiçç evde yürüyüyorum yeminle sabah 5000 akşam 5000 adım atıyorum bazen leslie ile destekleniyor bu telefon elimde leslie yapıyorum valla adım saysın diyeCok doğru nefsımı kıtlerim bende bu hafta odül falanda yapmıyacm
Lütfen bu yarış adım olmasın ben cıkamıyorum dışarı cocuklar varıp atlama, leslıe , jj, mekik falan olsun
yarım simit fazla mı olmuş acaba biraz
haftaya kesin tutar ama hiç sıkma canını
Geçmiş olsun kaptanımGunaydin kizlar
Gece uyuyamadim kasik agrisindan. Regl olmama 4 gün vardi ama agridan tahmin ettim yolda diye. Gece yarisi oldum da agri dindi birazda olsa
Su cumayi atlatsam da oyle gelseydi keske
eksi süperGeçen Cuma 76.4kg
Bugün 75.9 kg
Fark % 0.670
maşallah güzel bir başlangıç olmuş
sonunda 64 geldi kaptanımGeçen hafta: 65.05
Bu hafta: 64. 75
Fark: 0.3
Yüzde: 0.461 %
Gelecek hafta için hedef kilo : 64.4
1 aydir 300 gr gidiyor her hafta
Bu hafta daha yuksek beklentim vardi. Regl den diyip avutayim kendimi.
Ise gidiyorum simdi
Kizlar hepinizin tarti fotografini dogru paylasmasi cok onemli. Lütfen dikkat edelim bu konuya
Hayirli ve bol eksili gunler dilerim
Abla maşallah süpersinGunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93
Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
muhteşem bak ben bırakıyorum dediğin gün yeseydin olacaktı belki gördün mü sabrın sonu selamet
süper eksi tüm hafta menüler çok hafif spor çok güzeldibelliydi zaten
reglden artı çıkıyorKızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadımgeçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90
75 gelmiş ne güzelYüzdemi hesplayamıyorm vakitsizlikten
İşe geç kalıyorum
Çocuk uyurken zor tartıldım ses çokoyor
Fotp atıyorum
Bugünlük sen hesaplar mısın
Arrietty_
62yi kırdın sonunda
çok güzel bir eksi
900 gram süper bi eksi daha ne olsunGünaydın,
pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
harikaGünaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70
o durup durup bi anda gidicek hiç merak etme menülerin çok dengeliGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Valla bırakıyorum dediğim gün dedim yiycem herşeyi sonra senle konuşunca geri u dönüşü yaptım sonuç bu çoook teşekkür ederim desteğiniz içinyarım simit fazla mı olmuş acaba biraz
bu hiçolmadı bak cezanı keserim
Geçmiş olsun kaptanım
eksi süper
sonunda 64 geldi kaptanım
Abla maşallah süpersin
muhteşem bak ben bırakıyorum dediğin gün yeseydin olacaktı belki gördün mü sabrın sonu selamet
reglden artı çıkıyor
75 gelmiş ne güzel
62yi kırdın sonunda
çok güzel bir eksi
900 gram süper bi eksi daha ne olsun
harika
o durup durup bi anda gidicek hiç merak etme menülerin çok dengeli
Canim cok güzel vermissin tebrik ederim
Tebrikler ablaGeçen Cuma 76.4kg
Bugün 75.9 kg
Fark % 0.670
Cok güzel bir baslangic olmus canim
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdinGeçen hafta: 65.05
Bu hafta: 64. 75
Fark: 0.3
Yüzde: 0.461 %
Gelecek hafta için hedef kilo : 64.4
1 aydir 300 gr gidiyor her hafta
Bu hafta daha yuksek beklentim vardi. Regl den diyip avutayim kendimi.
Ise gidiyorum simdi
Kizlar hepinizin tarti fotografini dogru paylasmasi cok onemli. Lütfen dikkat edelim bu konuya
Hayirli ve bol eksili gunler dilerim
Yine muhtesem bir sonucGunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93
Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
Vuhuuu cok güzel gitmis canim harika
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsinKızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadımgeçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90
Hedefine ulastin süperYüzdemi hesplayamıyorm vakitsizlikten
İşe geç kalıyorum
Çocuk uyurken zor tartıldım ses çokoyor
Fotp atıyorum
Bugünlük sen hesaplar mısın
Arrietty_
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
65'i görmek ne güzel bir sey
Haftaya cuma 85 cepteGünaydın,
pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzereGünaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Kaptanim sinavin bitmis gözün aydinyarım simit fazla mı olmuş acaba biraz
bu hiçolmadı bak cezanı keserim
Geçmiş olsun kaptanım
eksi süper
sonunda 64 geldi kaptanım
Abla maşallah süpersin
reglden artı çıkıyor
75 gelmiş ne güzel
62yi kırdın sonunda
çok güzel bir eksi
900 gram süper bi eksi daha ne olsun
harika
o durup durup bi anda gidicek hiç merak etme menülerin çok dengeli
Teşekkür ederimmm kuzum çok sağol evet çok şükür kırdım şu inatçı 3 lü rakamları durmak yok yola devamHayirli cumalar kizlarbu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin amin
Canim cok güzel vermissin tebrik ederimise baslayacagiz demistin basladiniz mi?
Tebrikler abla
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdinHadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin
Yine muhtesem bir sonucmasallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.
seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin
Hedefine ulastin süperFazlaliklar korkun buketten
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
65'i görmek ne güzel bir seyvalla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis
Haftaya cuma 85 cepte
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?
Canim tarih yanlış Aralık ayındayız
Rica ederim, valla cok mutlu oldum adina. Insallah hic zorlanmadan hedefine ulasirsin.Teşekkür ederimmm kuzum çok sağol evet çok şükür kırdım şu inatçı 3 lü rakamları durmak yok yola devamsen nasılsın hamilelik nası gidiyo bi sorun yoktur inşallah
Harikasin canim, kilon yüksek olmamasina ragmen cok cok güzel vermissin. Beslenme isini de cözmüssün patir patir gider artikE-brulim evet canım başladım 2. Günüm
Beslenme işini de çözdüm gibi
Teşekkür ederim ilgi ve alakan için
Haftaya su 68 i gönder gitsin canim, söyle kafasina patlat bir tane
İnşallah sağlıklıdır sende görünce rahatlarsın canım . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRica ederim, valla cok mutlu oldum adina. Insallah hic zorlanmadan hedefine ulasirsin.
Bu üclü rakamlar artik senden coook uzak olsun
Hamd olsun iyiyim, bulantilar devam onun haricinde bir seyim yok sükür. 3 gün sonra görmeye gidecegim noktayi,
Allahin izniyle her sey yolundadir insallah.
Harikasin canim, kilon yüksek olmamasina ragmen cok cok güzel vermissin. Beslenme isini de cözmüssün patir patir gider artik
Isin hayirli bereketli olsun insallah.
Annen ve esin nasil oldular?
Haftaya su 68 i gönder gitsin canim, söyle kafasina patlat bir taneistemiyorum seni artik de
Aynen öyle oldu cnm uzun yıllar oldu 65 i görmeyeli çok mutluyumHayirli cumalar kizlarbu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin amin
Canim cok güzel vermissin tebrik ederimise baslayacagiz demistin basladiniz mi?
Tebrikler abla
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdinHadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin
Yine muhtesem bir sonucmasallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.
seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin
Hedefine ulastin süperFazlaliklar korkun buketten
65'i görmek ne güzel bir seyvalla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis
Haftaya cuma 85 cepte
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?
Canım tebrik ederimAynen öyle oldu cnm uzun yıllar oldu 65 i görmeyeli çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?