Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok doğru nefsımı kıtlerim bende bu hafta odül falanda yapmıyacm
Valla çok haklısın bence yine bi yarış olsa hep yarış olsa süper olur
Lütfen bu yarış adım olmasın ben cıkamıyorum dışarı cocuklar var ıp atlama, leslıe , jj, mekik falan olsun

Cok doğru nefsımı kıtlerim bende bu hafta odül falanda yapmıyacm

Lütfen bu yarış adım olmasın ben cıkamıyorum dışarı cocuklar var ıp atlama, leslıe , jj, mekik falan olsun
Kızzz bende çıkmıyorum hemde hiçç evde yürüyüyorum yeminle sabah 5000 akşam 5000 adım atıyorum bazen leslie ile destekleniyor bu telefon elimde leslie yapıyorum valla adım saysın diye

yarım simit fazla mı olmuş acaba biraz
bu hiçolmadı bak cezanı keserim
Üzgünüm tutmadı hani vakit olsa wc beklesem 2 saat daha uyusam belki tutar dı Arrietty_ @_Vera_
haftaya kesin tutar ama hiç sıkma canını
Gunaydin kizlar
Gece uyuyamadim kasik agrisindan. Regl olmama 4 gün vardi ama agridan tahmin ettim yolda diye. Gece yarisi oldum da agri dindi birazda olsa
Su cumayi atlatsam da oyle gelseydi keske
Geçmiş olsun kaptanım
Geçen Cuma 76.4kg

Bugün 75.9 kg

Fark % 0.670
eksi süper
Gunaydin kizlar.
93.8di baslangic fena degil sanirim.
Eki Görüntüle 2732740
maşallah güzel bir başlangıç olmuş
sonunda 64 geldi kaptanım
Gunaydin hanimlar...

Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93

Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
Abla maşallah süpersin
muhteşem bak ben bırakıyorum dediğin gün yeseydin olacaktı belki gördün mü sabrın sonu selamet
75.7/74.6/1.1/%1.45 fark hedefime ulaşıp geçsüper mişim bile Arrietty_ @_Vera_
süper eksi tüm hafta menüler çok hafif spor çok güzeldibelliydi zaten
Kızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadım geçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90
reglden artı çıkıyor
Yüzdemi hesplayamıyorm vakitsizlikten
İşe geç kalıyorum
Çocuk uyurken zor tartıldım ses çokoyor
Fotp atıyorum
Bugünlük sen hesaplar mısın
Arrietty_
75 gelmiş ne güzel
62yi kırdın sonunda
Selamlar bayanlar
Geçen hafta =66,3
Bu hafta =65,6
Fark=0,7
Yüzde =1,05
Eki Görüntüle 2732877
çok güzel bir eksi
Günaydın,

pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
900 gram süper bi eksi daha ne olsun
Günaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70
harika
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Fark 100 Gr artık cok sıkıldım bu gramlardan
Yüzde 0.12Eki Görüntüle 2732921
o durup durup bi anda gidicek hiç merak etme menülerin çok dengeli

Valla bırakıyorum dediğim gün dedim yiycem herşeyi sonra senle konuşunca geri u dönüşü yaptım sonuç bu çoook teşekkür ederim desteğiniz için

Hayirli cumalar kizlar bu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin amin

Üzgünüm tutmadı hani vakit olsa wc beklesem 2 saat daha uyusam belki tutar dı Arrietty_ @_Vera_
Canim cok güzel vermissin tebrik ederim ise baslayacagiz demistin basladiniz mi?
Geçen Cuma 76.4kg

Bugün 75.9 kg

Fark % 0.670
Tebrikler abla
Gunaydin kizlar.
93.8di baslangic fena degil sanirim.
Eki Görüntüle 2732740
Cok güzel bir baslangic olmus canim
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdin Hadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin
Gunaydin hanimlar...

Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93

Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
Yine muhtesem bir sonuc masallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.
seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin

75.7/74.6/1.1/%1.45 fark hedefime ulaşıp geçmişim bile Arrietty_ @_Vera_
Vuhuuu cok güzel gitmis canim harika
Kızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadım geçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin
Yüzdemi hesplayamıyorm vakitsizlikten
İşe geç kalıyorum
Çocuk uyurken zor tartıldım ses çokoyor
Fotp atıyorum
Bugünlük sen hesaplar mısın
Arrietty_
Hedefine ulastin süper Fazlaliklar korkun buketten
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
Selamlar bayanlar
Geçen hafta =66,3
Bu hafta =65,6
Fark=0,7
Yüzde =1,05
Eki Görüntüle 2732877
65'i görmek ne güzel bir sey valla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis
Günaydın,

pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
Haftaya cuma 85 cepte
Günaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Fark 100 Gr artık cok sıkıldım bu gramlardan
Yüzde 0.12Eki Görüntüle 2732921
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?

Kaptanim sinavin bitmis gözün aydin nasilsin?

Teşekkür ederimmm kuzum çok sağol evet çok şükür kırdım şu inatçı 3 lü rakamları durmak yok yola devam sen nasılsın hamilelik nası gidiyo bi sorun yoktur inşallah

Teşekkür ederimmm kuzum çok sağol evet çok şükür kırdım şu inatçı 3 lü rakamları durmak yok yola devam sen nasılsın hamilelik nası gidiyo bi sorun yoktur inşallah
Rica ederim, valla cok mutlu oldum adina. Insallah hic zorlanmadan hedefine ulasirsin.
Bu üclü rakamlar artik senden coook uzak olsun
Hamd olsun iyiyim, bulantilar devam onun haricinde bir seyim yok sükür. 3 gün sonra görmeye gidecegim noktayi,
Allahin izniyle her sey yolundadir insallah.
E-brulim evet canım başladım 2. Günüm
Beslenme işini de çözdüm gibi
Teşekkür ederim ilgi ve alakan için
Harikasin canim, kilon yüksek olmamasina ragmen cok cok güzel vermissin. Beslenme isini de cözmüssün patir patir gider artik
Isin hayirli bereketli olsun insallah.
Annen ve esin nasil oldular?

Eki Görüntüle 2732986
Gecen cuma 68.7
Bugun 68.6
Fark 100 gr
Yüzde 0.14
Haftaya su 68 i gönder gitsin canim, söyle kafasina patlat bir tane istemiyorum seni artik de

esmeriiim canim bende tüm gün evdeyim çocukla ve o adımları evde yapıyorum. Her gün leslie 3 mile yapsan zaten 5000 adım ediyor. Ger kalanı da ev içinde turlamaca. Çocuk uyuyunca yarım saat hızlı şekilde evde turlayinca 2 km daha yapıyor. Biraz dans falan derken 15000 adımı geçiyor. Yapılamayacak şey değil sadece bahane olmasın yeterli.

İnşallah sağlıklıdır sende görünce rahatlarsın canım . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aynen öyle oldu cnm uzun yıllar oldu 65 i görmeyeli çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…