Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bi çoğumuz ekside bu güzel bir şey umarım artık takımın kötü talihini kırarız. Leslie 3 mile yaptım şimdi dinleneyim biraz daha adım atarım
Kolay gelsin cnm
Bu hafta eksilerin çok olmasında adım yarışının çok faydası olduğunu düşünüyorum

Arrietty_ @_Vera_
Kaptanlarım hakimlik savcılık sınavım beklediğim gibi geçmedi, çok kötü değil ama iyi de sayılamaz :/ ama moralimi bozmadım çünkü bu daha ilk denememdi, az bir süre çalışmıştım. Seneye daha iyi olacak eminim :)
Diyet içinse o kadar da moralli değilim maalesef. Sınavdan sonra geri dönmeye hala hazır hissetmiyorum nedense. Geçen haftalarda evdeki tartı da kırılınca bir daha almadım. Staja fiili olarak da başlayınca hepten koptum diyetten o yüzden biraz kendi kendime sağlıklı beslenme yoluyla devam edicem kaptanlarım. Belki kk da diyet günlüklerim de devam ederim. Sonra hazır hissedince buraya gelirim izniniz olursa :) Tartılmayı uzun zamandır bıraktım o yüzden buraya gelip de sizleri bozmayayım

Kolay gelsin cnm
Bu hafta eksilerin çok olmasında adım yarışının çok faydası olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum. Diyet tamam önemli ama hareket etmek daha da önemli. Evden çıkmadan bu kadar adım attım biraz daha uğraşsam günde 20000 adım ile baya fark yaratırım gibi

İnşallah sağlıklıdır sende görünce rahatlarsın canım . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin insallah gülüm Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen öyle oldu cnm uzun yıllar oldu 65 i görmeyeli çok mutluyum
Allah mutlulugunu daim etsin canim, her eksilen kilonla sevincin kat kat artsin insallah
E-brulim
Eşim daha iyi şükür
Annemde hala hastahanede ne zaman çıkar belli değil egzersiz vermişler bakalım iyi olacak inşallah
Rabbim sifa versin annecigine, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Esinin de daha iyi olmasina sevindim canim, senin desteginle daha da iyi olacak insallah.

Iste Firsat buldukca bakiyorum.

Ödül konusunda cok haklisin Abla.
Tum hafta cope gidiyor resmen.
Sonucda sagliksiz seyleri ödül diye adlandiriyoruz.. Ne kadar dogru ki bu?

Seni listeye alsak kurtaririz Abla takimi
Allah Allah ya!
Alirsan al, n'payim?
Sonra yok iki ayin dolmadi izne cikamazsin.
Yok kurallar boyle degil, vidi vidi bidi bidi yaparsan, basinin etini yerim ama...

Kesinlikle katılıyorum. Diyet tamam önemli ama hareket etmek daha da önemli. Evden çıkmadan bu kadar adım attım biraz daha uğraşsam günde 20000 adım ile baya fark yaratırım gibi
Evt cnm sen çok azimlisin
Hedefinede kısa sürede ulaşacağına eminim

Aminnn cnm inş

Malum yarin ve pazar esim tum gun evde.
Artik yarin daraldim ben daraldim diye, beni darlar...
Insaallah sporlarimi aksatmadan yapabilirim.
Bugun ilk adimlama seansimi ve ilk bolgesel egzersizimi yaptim.
Darisi digerlerine...
Simdi yesil cay zamani...

Eklentiler

• Screenshot_20201204-124459_Pedometer Step Counter.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 20
Geçen Cuma 76.4kg

Bugün 75.9 kg

Fark % 0.670

Gunaydin kizlar.
93.8di baslangic fena degil sanirim.
Eki Görüntüle 2732740

Gunaydin hanimlar...

Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93

Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...

75.7/74.6/1.1/%1.45 fark hedefime ulaşıp geçmişim bile Arrietty_ @_Vera_

Kızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadım geçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90

Selamlar bayanlar
Geçen hafta =66,3
Bu hafta =65,6
Fark=0,7
Yüzde =1,05
Eki Görüntüle 2732877

Günaydın,

pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.

Günaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70

Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.6
Fark 100 Gr artık cok sıkıldım bu gramlardan
Yüzde 0.12Eki Görüntüle 2732921

Yapcak birsey yok cezama raziyim
Eki Görüntüle 2732986
Gecen cuma 68.7
Bugun 68.6
Fark 100 gr
Yüzde 0.14
Tebrik ederim diyettaslarim guzel eksiler gorduk

Bnde cok gondermek istiyom da yapisti birakmiyo resmen bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…