- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bal ödülden sayılıyomu kaptanımKIZLAR LÜTFEN ÖDÜLLERİ BUGÜN 1 ÖĞÜN YAPIP BİTİRELİM EKSİLER BİZİ REHAVETE DÜŞÜRMESİN. CUMARTESİ PAZAR YAPILAN ÖDÜLLERİ CEZADAN KABUL EDECEĞİM BİLGİNİZE...
ZALIM VERA GERİ DÖNDÜ...
Bn bu hafta elimden geldigince spor yaptim niye olmadı bilmiyorum ama bnde pkos var simdiye kadar bu kadar bile kilo vermek bnm için gerçekten bi mucize artı çıkanlara cok fazla birsey denmedigi halde olsun 100 gr gitmis diyemiyecegim ve cumle sonuna 3 nokta koyulması gercekten bni cok üzdü bn istemez miyim daha fazla kilo verip takimi ustlere cekmeyi ama elimden geleni yaptigima eminim bununla 2. uyarı mesaji aldım eger gercekten cok bosladigimi ve caba gostermedigimi dusunuyorsaniz bni listeden cikarabilirsiniz esas listeteyim biliyorum ama saglik izni falan bi sekilde ayrılabilirim ve bu msja gercekten moralim cok bozuldu.burda kimse birbirini tanimiyor ve gercekten emeginiz inkar edilemez bu ayri konu.B Beklenen2 @Birgaripyolcu06
Ikinizde tarihi yanlis
Arkadaslariniz hemen görüp bildirmis. Umuyorum gec kalinmadi
Ben 100 gr gitmis olsun diyemicem..
Canım herkesin kilo verme hızı aynı değildir. Kimisi çok yavaş verir kimisi çok hızlı örneğin ben çok yavaş kilo veren biriyim kaç haftadır aynı kilodayım baktım olmuyor kıramadım izne ayrıldım. Takımımız iyi durumda değil 3 haftadır sende biliyorsun. Bu yüzden iyi durumda olsak aman kırılır bu duraklama deriz seni kırmak asla istemeyiz. Başkalarına bişey denmemiş diyorsun fakat biz buranın arka planında da aktif olarak sizlerin hatalarını listeliyoruz bi eksi bi artı gidip geldiğin için takımı toparlama sürecinde izne ayrılmanın doğru olduğunu düşünüyoruz. Aynı şeyi Zeynep kaptan bana da söyledi izinden dönmek istedim bi eksi bi artı dönme böyle şuan toparlanmaya çalışıyoruz dedi. Mesajda duygu olmadığı için sen onu yanlış anladın üç noktayı sana iğneleyici üslup için kullanmadığına yemin edebilirim çünkü özelden takım işleri için konuştukça ne demek istediğini artık yakından anlıyorum kaptanımın.Bn bu hafta elimden geldigince spor yaptim niye olmadı bilmiyorum ama bnde pkos var simdiye kadar bu kadar bile kilo vermek bnm için gerçekten bi mucize artı çıkanlara cok fazla birsey denmedigi halde olsun 100 gr gitmis diyemiyecegim ve cumle sonuna 3 nokta koyulması gercekten bni cok üzdü bn istemez miyim daha fazla kilo verip takimi ustlere cekmeyi ama elimden geleni yaptigima eminim bununla 2. uyarı mesaji aldım eger gercekten cok bosladigimi ve caba gostermedigimi dusunuyorsaniz bni listeden cikarabilirsiniz esas listeteyim biliyorum ama saglik izni falan bi sekilde ayrılabilirim ve bu msja gercekten moralim cok bozuldu.burda kimse birbirini tanimiyor ve gercekten emeginiz inkar edilemez bu ayri konu.
Canim benimBn bu hafta elimden geldigince spor yaptim niye olmadı bilmiyorum ama bnde pkos var simdiye kadar bu kadar bile kilo vermek bnm için gerçekten bi mucize artı çıkanlara cok fazla birsey denmedigi halde olsun 100 gr gitmis diyemiyecegim ve cumle sonuna 3 nokta koyulması gercekten bni cok üzdü bn istemez miyim daha fazla kilo verip takimi ustlere cekmeyi ama elimden geleni yaptigima eminim bununla 2. uyarı mesaji aldım eger gercekten cok bosladigimi ve caba gostermedigimi dusunuyorsaniz bni listeden cikarabilirsiniz esas listeteyim biliyorum ama saglik izni falan bi sekilde ayrılabilirim ve bu msja gercekten moralim cok bozuldu.burda kimse birbirini tanimiyor ve gercekten emeginiz inkar edilemez bu ayri konu.
Çok sağol yaa yazarken aklıma geldi de aceleden etiketleyemedim seni :) sağolasınHayirli cumalar kizlarbu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin amin
Canim cok güzel vermissin tebrik ederimise baslayacagiz demistin basladiniz mi?
Tebrikler abla
Cok güzel bir baslangic olmus canim
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdinHadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin
Yine muhtesem bir sonucmasallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.
seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin
Vuhuuu cok güzel gitmis canim harika
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin
Hedefine ulastin süperFazlaliklar korkun buketten
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
65'i görmek ne güzel bir seyvalla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis
Haftaya cuma 85 cepte
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?
Teşekkürleryarım simit fazla mı olmuş acaba biraz
bu hiçolmadı bak cezanı keserim
haftaya kesin tutar ama hiç sıkma canını
Geçmiş olsun kaptanım
eksi süper
maşallah güzel bir başlangıç olmuş
sonunda 64 geldi kaptanım
Abla maşallah süpersin
muhteşem bak ben bırakıyorum dediğin gün yeseydin olacaktı belki gördün mü sabrın sonu selamet
süper eksi tüm hafta menüler çok hafif spor çok güzeldibelliydi zaten
reglden artı çıkıyor
75 gelmiş ne güzel
62yi kırdın sonunda
çok güzel bir eksi
900 gram süper bi eksi daha ne olsun
harika
o durup durup bi anda gidicek hiç merak etme menülerin çok dengeli
SağolHarıkasınnn kiii. Her hafta 300 versen ayda 1200 ederınsallah bu hafta 700 gr verırısın
Masallah harıkasın
Ne guzel vermıssın canım
Teşekkürler şuanki kilon kaç?Ben de 75 olmak istiyorum yaatebrikler
Çok sağol teşekkürler
Sabah ara öğünü:sirkeli su + hc filtre kahve + 1 kuru incir
Kahvaltı: 1 su bardağı süt +granola
Ara öğün 1: Türk kahvesi + maden suyu+2 parça bitter
Ara öğün 2: tarçınlı süt+ 1 küçük hurma(meyve)
Akşam yemeği:1 yumurtalı ıspanak +1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 3: Beyaz çay + 1 küçük hurma(meyve)
Su : 3 lt
Spor olarak;
10 dakika plates=70 puan
60 mekik =180 puan
12.000 adım =600
Toplam= 850 puan
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
2 domates
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara
2 elma
1 fincan nane limon çayı
Akşam
3 yk tavuk taşlığı
3 yk makarna
3 yk yoğurt
Su 3 lt
Adımları sonra ekleyeceğim nasipse
Sabah 8de
Yarim dilim cavdar
Ustune eski kasar
12 de
Dunku menu
Su 3 L
Selam kizlar bugun evdeydim oglum hasta diye cikamadim. Adim sayim 2925
Kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim beyaz peynir
1 kasik tahin-pekmez
Oglen
1/2 lahmacun
Ayran
Aksam
Mantarli tavuk sote
3 yk pilav
Ayran
Bu iki gun hastaliktan cok guzel gecmedi. Yarin tartida istedigim sonuc olmayabilir ama yine de devam.
Zencefil dilimli yeşil çay hadi buyurun hanımlar canlar dostlar tatlış kızlar
Merhaba kizlar baya rahatsızım
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Bı bardak tek şekerli çay
Aksam
Mercimek çorbası bı kase
Yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Bugünkü menum
Sabah 2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
ara
Mandalina 2 adet
Aksam
3 adet köfte ve salata
Spor yok su 2 lt
Arrietty_
Bugünkü menüm sabah
Kepekli ekmekle tost
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Akşam
3 4 yk et
Salata
5 6 yk çorba
Ara
1 yesil elma
Su 3 lt
Adim sayısıEki Görüntüle 2732613
@_Vera_Arrietty_
Kızlar beni 2 haftadır idare edenArrietty_ kaptanımıza çok teşekkür ederim. 2 çocuk ev iş ve tek başına 2 haftadır takım sorumluluğu alıyor. Alman disiplini var sende diyorum kendisine de bana gülüyor. Bu çalışkanlık maşallah arı gibi olma hali başka ne ile açıklanır ki... İyi ki bizim kaptanımızsın
Afiyet olsun kızlar. Kaptan ve yardımcımızın emeklerine sağlık. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Gunaydin hanimlar...
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93
Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...
Kızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadımgeçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90
Gunayddııın kızlar herkes ıyıdır boool eksılıdır ınsallah
Ben once dunku menumunyazayım dun hıc ugrayamadım cunku
Sabah az kahvaltı (5zeytın yarım yumurta bınkasık bal kaymak)
Ara sütlü filtre kahve
Turk kahvesi
Aksam et kavurma salata
Su 2.5 lt (1 lıtresı tarcınlı su)
Spor ev ıslerı cunku hıc oturmadım
Bir de su ödül isinden bir vazgecebilsek?
Ödül dedigimiz o fazladan yediklerimiz, iki gunluk emegimizi zayi ediyor.
Kendi adima bu yasimda cok emek veriyorum.
Kendi kendime haksizlik gibime geliyor.
Hele ki yemememiz gerekenler var ya hani, tadlarini unutmamiza firsat vermiyoruz.
Oysa ki beyin bir sure sonra onlarin tadlarini silermis.
Biraz daha gayretli ve sabirli oluruz insaallah...
Günaydın,
pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
Canim tarih yanlış Aralık ayındayız
Tebrikler kızlar. Tarih olayını da dikkatinden kaçırmayanları tebrik ederim. Ben farketmemişim mesela 11nci ay olduğunu
Sağol canım çook teşekkür ederimE English_teacherrr seni ayrıca tebrik ederim
Sen de benim gibi heeycanlısın bu yolda :) tartı günü falan
Odul herhangi bir basarinin karsiliginda verilir.Tebrikler kızlar. Tarih olayını da dikkatinden kaçırmayanları tebrik ederim. Ben farketmemişim mesela 11nci ay olduğunu
CanTorun abla takılıcam sana biraz sağlık olarak dediğin konu tabiki çok doğru ama ödülü kesince de motivasyon düşebilir ve çok zorlanınca da bıkarım şahsen öyle düşünüyorum. Hayırlısıyla biraz zaman geçsin mesela
Ilk defa girdiysen uzulme bir dahaki sinavda basarirsin. Allah yardimcin olsun.Arrietty_ @_Vera_
Kaptanlarım hakimlik savcılık sınavım beklediğim gibi geçmedi, çok kötü değil ama iyi de sayılamaz :/ ama moralimi bozmadım çünkü bu daha ilk denememdi, az bir süre çalışmıştım. Seneye daha iyi olacak eminim :)
Diyet içinse o kadar da moralli değilim maalesef. Sınavdan sonra geri dönmeye hala hazır hissetmiyorum nedense. Geçen haftalarda evdeki tartı da kırılınca bir daha almadım. Staja fiili olarak da başlayınca hepten koptum diyetteno yüzden biraz kendi kendime sağlıklı beslenme yoluyla devam edicem kaptanlarım. Belki kk da diyet günlüklerim de devam ederim. Sonra hazır hissedince buraya gelirim izniniz olursa :) Tartılmayı uzun zamandır bıraktım o yüzden buraya gelip de sizleri bozmayayım
Bende 2 mıl leslie sonunda bakıuorum 20 adım fark etmıs elımdemi tutmam gerek acaba telefonuKızzz bende çıkmıyorum hemde hiçç evde yürüyüyorum yeminle sabah 5000 akşam 5000 adım atıyorum bazen leslie ile destekleniyor bu telefon elimde leslie yapıyorum valla adım saysın diye
Insallah kalıcı olur kaptanım62yi kırdın sonunda
Insallah gelır cok takıldım bu kıloda çünkü fazladan ne yesem yarıyor salatayı bıle cok yesem veremıyorumHic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
Evet daha cok atmak lazım ıp alıcam bnde ıp atlıycam bıde leslıyı hergun yapıcam aksatmadanesmeriiim canim bende tüm gün evdeyim çocukla ve o adımları evde yapıyorum. Her gün leslie 3 mile yapsan zaten 5000 adım ediyor. Ger kalanı da ev içinde turlamaca. Çocuk uyuyunca yarım saat hızlı şekilde evde turlayinca 2 km daha yapıyor. Biraz dans falan derken 15000 adımı geçiyor. Yapılamayacak şey değil sadece bahane olmasın yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?