Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bal ödülden sayılıyomu kaptanım bir tatlı kaşığı. Ver ver yarın ödül yapana ceza ver hemde Arrietty_ kaptanın yaptığı gibi 4 mile leslie filan haha (filmlerdeki kötü adam gülüşü )

B Beklenen2 @Birgaripyolcu06
Ikinizde tarihi yanlis

Arkadaslariniz hemen görüp bildirmis. Umuyorum gec kalinmadi
Ben 100 gr gitmis olsun diyemicem..
Bn bu hafta elimden geldigince spor yaptim niye olmadı bilmiyorum ama bnde pkos var simdiye kadar bu kadar bile kilo vermek bnm için gerçekten bi mucize artı çıkanlara cok fazla birsey denmedigi halde olsun 100 gr gitmis diyemiyecegim ve cumle sonuna 3 nokta koyulması gercekten bni cok üzdü bn istemez miyim daha fazla kilo verip takimi ustlere cekmeyi ama elimden geleni yaptigima eminim bununla 2. uyarı mesaji aldım eger gercekten cok bosladigimi ve caba gostermedigimi dusunuyorsaniz bni listeden cikarabilirsiniz esas listeteyim biliyorum ama saglik izni falan bi sekilde ayrılabilirim ve bu msja gercekten moralim cok bozuldu.burda kimse birbirini tanimiyor ve gercekten emeginiz inkar edilemez bu ayri konu.

Canım herkesin kilo verme hızı aynı değildir. Kimisi çok yavaş verir kimisi çok hızlı örneğin ben çok yavaş kilo veren biriyim kaç haftadır aynı kilodayım baktım olmuyor kıramadım izne ayrıldım. Takımımız iyi durumda değil 3 haftadır sende biliyorsun. Bu yüzden iyi durumda olsak aman kırılır bu duraklama deriz seni kırmak asla istemeyiz. Başkalarına bişey denmemiş diyorsun fakat biz buranın arka planında da aktif olarak sizlerin hatalarını listeliyoruz bi eksi bi artı gidip geldiğin için takımı toparlama sürecinde izne ayrılmanın doğru olduğunu düşünüyoruz. Aynı şeyi Zeynep kaptan bana da söyledi izinden dönmek istedim bi eksi bi artı dönme böyle şuan toparlanmaya çalışıyoruz dedi. Mesajda duygu olmadığı için sen onu yanlış anladın üç noktayı sana iğneleyici üslup için kullanmadığına yemin edebilirim çünkü özelden takım işleri için konuştukça ne demek istediğini artık yakından anlıyorum kaptanımın.

BUNU X VEYA Y KİŞİSİNİN ŞAHSI İÇİN DEĞİL TÜM TAKIM İÇİN YAZIYORUM LÜTFEN HERKES OKUYUP KENDİNE DÜŞEN PAYI ÇIKARSIN.

Biz buradan herhangi bi ücret vs almıyoruz. Bize en ufak bir katkısı yok madden. Manevi olarak sizlerle bir aile olmak bize en büyük mutluluk. Tablo işleri bildirim işleri vs basit şeyler değil günde en az 3 4 saatimizi alıyor. Bizler işimiz olduğunda kara kara düşünüyoruz. Nasıl olacak takım tablosu nasıl olacak aman ilgisiz bırakmayalım takımı vs. Bunun en büyük örneği kaptanımızın oğlu ameliyat olduğunda o kadar endişeliydi ki aman yanlış olmasın bişey diye çocuğu ameliyata alındığı esnada bile bana yazıp vera her şey yolunda mı gireyim mi takıma diye kaç kez sordu. Çocuğum ameliyatta bana ne takımdan diyebilirdi... Siz üyelerimizden sadece düzenli bildirim geçerli kilo bildirimi ve aktif olmayı istiyoruz. Cezalar veriyoruz spor yapın faydası bize değil yine sizlere içtiğiniz bir bardak su yapılan 1 mile leslie size faydadır. Lütfen tüm üyelerimiz sorumluluğunun bilincinde olmalı bildirimler menü bildirimleri özellikle mesajlarda üsluba dikkat edelim.

Canim benim
Saglik izni 1defalik senede. Kullandin bunu. O yuzden normal izine cikaralim diyorum.
2hafta sonra dönüs yaparsin.
Ben bu karari gecen hafta kim ne kadar aldi verdi tablosu yaptim 3 hafta esas listede olanlardan.
Ona dayanarak boyle karara vardim.

Çok sağol yaa yazarken aklıma geldi de aceleden etiketleyemedim seni :) sağolasın

Teşekkürler

Sabah 8de
Yarim dilim cavdar
Ustune eski kasar

12 de
Dunku menu

Su 3 L

Zencefil dilimli yeşil çay hadi buyurun hanımlar canlar dostlar tatlış kızlar

Bugünkü menüm sabah
Kepekli ekmekle tost
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Akşam
3 4 yk et
Salata
5 6 yk çorba
Ara
1 yesil elma
Su 3 lt
Adim sayısıEki Görüntüle 2732613
@_Vera_ Arrietty_

Afiyet olsun kızlar. Kaptan ve yardımcımızın emeklerine sağlık. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. @Seymasymrna oğluna geçmiş olsun Varyemez tebrikler

Gunaydin hanimlar...

Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 84.7
Fark: 0,8
%0,93

Diyete baslarken ilk hedefim 85 kg idi.
Ulastim ve gectim.
Darisi 2.hedefim 75 kg'a olsun...

75.7/74.6/1.1/%1.45 fark hedefime ulaşıp geçmişim bile Arrietty_ @_Vera_

Kızlar günaydın. Regl dönemindeyim ondan sanırsam kilom fazla gözüküyor bide bu hafta bir kaç gün diyet yapamadım geçen hafta 66.55 idi şimdi 66.90

Günaydın,

pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.

Eki Görüntüle 2732986
Gecen cuma 68.7
Bugun 68.6
Fark 100 gr
Yüzde 0.14

Canim tarih yanlış Aralık ayındayız

Arrietty_ @_Vera_
Gecen hafta 66.5
Cuma 66.3
Fark 0.2
Yuzde 0.300
Dunku menuden sonra arti gelecegim diye cok korktum yogurt kürünün sayesinde eksi gordum
Tebrikler kızlar. Tarih olayını da dikkatinden kaçırmayanları tebrik ederim. Ben farketmemişim mesela 11nci ay olduğunu
CanTorun abla takılıcam sana biraz sağlık olarak dediğin konu tabiki çok doğru ama ödülü kesince de motivasyon düşebilir ve çok zorlanınca da bıkarım şahsen öyle düşünüyorum. Hayırlısıyla biraz zaman geçsin mesela

İyi akşamlar kızlar
Daha doğrusu akşamüstüler
İkindiler diyomuşum
Kahvaltı yapamadım şaka gibi. Ama kızım uyuyordu, uyanacak diye . Göbeğim yumuşaktı dün, sabah sertleşmişti, turşudan sanırım . Şişkinlik çok olmaya başladı bende suyu eskiden beri içmezdim ama tahminim hamilelikten sonra oldu. Genelde sertlik oluyor. Su sağlık için çok önemli ve benim bu durumu halletmem gerek. Çalışırken iyi gidiyor ama vakit olmuyor kafamı kaşıyacak. Demem o ki cuma hedef 74

Odul herhangi bir basarinin karsiliginda verilir.
Kendi adima dogal bir surecin parcasi olan -800 gr'a odul mu olurmus?
Ha ilk hedefim 85 kiloya belki...
Ama emegime kiyamam...
En baslarda kilo kilo giden fazlaliklar, sonra gram gram gidiyor.
Bu hafta gecen haftaya gore fazladan giden 300 gr icin, donen kafayla kac adim attim ben haberin var mi?

Donen donsun, ben donmezem yolumdan...

Ilk defa girdiysen uzulme bir dahaki sinavda basarirsin. Allah yardimcin olsun.

Kızzz bende çıkmıyorum hemde hiçç evde yürüyüyorum yeminle sabah 5000 akşam 5000 adım atıyorum bazen leslie ile destekleniyor bu telefon elimde leslie yapıyorum valla adım saysın diye
Bende 2 mıl leslie sonunda bakıuorum 20 adım fark etmıs elımdemi tutmam gerek acaba telefonu
Yanıma cekyata koyuyordum
62yi kırdın sonunda
Insallah kalıcı olur kaptanım
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
Insallah gelır cok takıldım bu kıloda çünkü fazladan ne yesem yarıyor salatayı bıle cok yesem veremıyorum
Evet daha cok atmak lazım ıp alıcam bnde ıp atlıycam bıde leslıyı hergun yapıcam aksatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…