93Teşekkürler şuanki kilon kaç?
Elinde tut yada cebine koy kızz çekyata koyarsan sayar mı hiçBende 2 mıl leslie sonunda bakıuorum 20 adım fark etmıs elımdemi tutmam gerek acaba telefonu
Yanıma cekyata koyuyordum
Insallah kalıcı olur kaptanım
Insallah gelır cok takıldım bu kıloda çünkü fazladan ne yesem yarıyor salatayı bıle cok yesem veremıyorum
Evet daha cok atmak lazım ıp alıcam bnde ıp atlıycam bıde leslıyı hergun yapıcam aksatmadan
Ben baslarken 96 idim. (20 eylul 2020)
Kirdin sonunda
Tebrik ederimGünaydın,
pazartesi 87,1 di, bugün 86,2, ama 85 i göremedim.
Tebrik ederimGünaydın pazartrsi 70,9’du
Bugün tam 70
Evde de atiliyor canim adimCok doğru nefsımı kıtlerim bende bu hafta odül falanda yapmıyacm
Lütfen bu yarış adım olmasın ben cıkamıyorum dışarı cocuklar varıp atlama, leslıe , jj, mekik falan olsun
Umarim . Cidden cok kotu sonuclar aliyoruz.Kızlar bi çoğumuz ekside bu güzel bir şey umarım artık takımın kötü talihini kırarız. Leslie 3 mile yaptım şimdi dinleneyim biraz daha adım atarım
30dk video da olur ,ip atlamada olurKesinlikle katılıyorum. Diyet tamam önemli ama hareket etmek daha da önemli. Evden çıkmadan bu kadar adım attım biraz daha uğraşsam günde 20000 adım ile baya fark yaratırım gibi
Afiyet olsun abla.Malum yarin ve pazar esim tum gun evde.
Artik yarin daraldim ben daraldim diye, beni darlar...
Insaallah sporlarimi aksatmadan yapabilirim.
Bugun ilk adimlama seansimi ve ilk bolgesel egzersizimi yaptim.
Darisi digerlerine...
Simdi yesil cay zamani...
Gecmis olsunMerhaba kızlar, bu hafta halsizliğim vardı, çarşamba test yaptık ve korona çıktım. Zaten eşim sağlık çalışanı ve bekliyorduk. Gene de bu hafta 3 kilo vermişim. 89 kiloyum. Beni listeden korona dönemim bitene kadar çıkartabilir misiniz, teşekkürler
Evet geçersiz bildirimler de var onlar da eklense daha iyi çıkardı sonuçyüzdemiz güzel
ama daha yüksek olabilirdi
4. Takim Citirlari | Güncel Kilo | Hedef Kilo | Sonuc |
| 76.0 | 75.6 | |
| 62.4 | 61.9 | |
| 66.3 | 65.5 | |
| 75.7 | 75.0 | |
| 76.4 | 75.4 | |
@Seymasymrna | 93.8 | 93.4 | |
@Ozlemlerhayallar | 66.5 | 66.5 | |
| 68.4 | 66.5 | |
E English_teacherrr | 100.1 | 99.8 | |
| 85.5 | 85.0 | |
@_Vera_ | 66.6 | 65.5 | ? |
B Beklenen2 | 68.7 | 68.3 | |
| 65.05 | 64.5 | |
| 79.7 | 79.0 | |
| 87.1 | 85.5 | |
| 70.9 | 70.5 |
Hosgeldin canimSelamlar,herkesi tebrik ederim. Ben de uzun aradan sonra uygun görürseniz tekrar katılmak isterim
Bana umut veriyorsunuz hepiniz cok tesekkur ederimBen baslarken 96 idim. (20 eylul 2020)
Ustelik hayatim boyunca 67-68 uzerine hic cikmamistim.
O da hastaligimdan dolayi kilo alma maceramin baslangiciymis meger..
Hayatimda ilk defa diyet yapiyorum.
Hic dusurme yuzunu, isteyince gayet de guzel veriliyor.
Ki sizler gencsiniz, metabolizmaniz benden cok cok hizlidir.
Bugun 84,7 'i gordum...
Sen de gayret eder, sabirli olursan ideal kilona zorlanmadan ulasirsin canim...
Birlikte daha motive edici olur herhalArrietty_ kaptan chloe demişken bi kere yaptım yani 3 gün devam etmiştim acayip etkiliydi çok yoruyor her kas çalışıyor. Ben de başlayayım bari yarın iyi hatırlattın
Tamam canım sabah ölçü alırım ve chole başlarız hangi videosunu yapalımBirlikte daha motive edici olur herhal
Ben 1 defa denedim. 1 gün :))
Ölcü alalim yarin
1 ay oldu.
Ölcü tablomuzu güncelliyecegiz
Adim tablosunu halledeyim sonra onu paylasayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?