Kizlar
Tek takim kaldi paylasmayan
Suan 1.yiz
Kaptanim ben yokumHaftanın eş listesi
Arrietty_ @Hyperborea17
@Beklenen2 @Fulyaa21
@CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
@buketx @Ozzybal
pamukskr Ceyhans
@hayal_22 @esmeriiim
sedulu E English_teacherrr
1.SAYFADA YER ALAN PUANLAR İLE YAPTIKLARINIZI PUANLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR BU HAFTA.
Ooo harika AyseBende katılmak isterim zor diyolar ama yaparım herhalölçüleri yarın mı yazalım sabah
Katıl canım sende spordan zarar gelmez. En fazla biraz kas yaparızBende katılmak isterim zor diyolar ama yaparım herhalölçüleri yarın mı yazalım sabah
Valla kırdım çok şükür inşallah devamı da gelsin daha çok çalışacağım adım yarışında cidden çok istedim hergün 10000 adım atmayı çalıştım baya bunu da yapabilirim sanırım diyorumOoo harika Ayse
Katil vallahi
Bak bu hafta adim Yarisinda harikaydin.
Nasil kirdin 100 ü
Yaa evet bu hafta eşiz tutmayın bizi iyi uyumda sağladıkKatıl canım sende spordan zarar gelmez. En fazla biraz kas yaparızhem bu hafta eş olmuşuz iyidir spor
Yaparsin inan kiValla kırdım çok şükür inşallah devamı da gelsin daha çok çalışacağım adım yarışında cidden çok istedim hergün 10000 adım atmayı çalıştım baya bunu da yapabilirim sanırım diyorum
O ney haha bilmiyorum vallaYaparsin inan ki
Chloe sonrasi p90x3 mi yapsak
Gaza geldim
Ders çalıştığın için eklememiştim ama katılmak istersen benimle eş olur musun benim eşim yokyasasin
Kaptanim ben yokum
Bir bakayım kolaysa bende katılırım1 dakikasi 10 puan
Fitness /p90x3 yaziyor en altlarda.
Ona uygun bence
Aynen yavrum hedefimiz günde en az 10000 adım artık daha azi kesmez biziYaa evet bu hafta eşiz tutmayın bizi iyi uyumda sağladık
OleeeyyyyKizlar 1. Olduk
Tebrik ederim sizleri.
Adim yarisinin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.
Sporu hayatinizdan eksik etmeyin
Yaa çok mutlu oldum herkesi tebrik ederimKizlar 1. Olduk
Tebrik ederim sizleri.
Adim yarisinin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.
Sporu hayatinizdan eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?