Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunkü menu
Saat 09:00 yesılcay
Saat 10 yesıllık yumurta
Ara sütlü fıltre kahve-Yarım lavıva cıkolata
Aksam haslanmıs tavuk etı küçük kase,,domates
Su 2 lt
6 bin adım+3 saat temızlık
@_Vera_ Arrietty_ hayal_22
Cok yoruldum bugun temızlık yap pazara gıt alısverıse git markete git sarma sar yemek yap

Eklentiler

• 7154A281-C938-486A-B80F-A3F969FFA469.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 22
Daha aktif derken siteye daha sık girin diyorsunuz dimi? Yok hareketten yana daha aktif diyorsanız bir taraflarım bütün gün 4’üzlerle yer yüzü görmüyor siteye daha sık girmeye çalışıcam söz Bugün küçük ikizlerime 1 yaş aşısı yaptırdım çok huysuzlar ya.Birde ateş eklenmez inşallah

Ben sabah 7’de kalk büyük ikileri okula hazırla beslenmelerini hazırla yedir içir yolladım.Sonra küçük ikizleri yedirdim doktora götürdüm geldim.onu tekrar yedir içir öğlen uykusuna yatır.Sonra yemek yap yemek biter temizlik yap temizlik bitti çocuklar okuldan geldi yine yedir içir hepsini yıka pakla bulaşık evi topla yatır uyut anca oturabildim.

Çocuklu olmak zor ya bu arada eş olmuşuz ınsallah gzuel bı hafta olur

Afiyet olsun, eşliğimiz hayırlı olsun

Arrietty_
@_Vera_
Ozzybal

kahvaltı
(Yapamadım, kızım uyuyorken ses çıkmasın diye, üzgünüm ama sağlık olsun)
1 mandalina attım ağzıma

öğle
Köfte salata

akşam
Etli ekmek (yiyemedim hepsini, eşime verdim. Diyete uygun değil ama ayda yılda bir dışardan gelirken getirmiş eşim) istemeden ödül kullanmış oldum. Bu haftanın ilk ve son ödülü. Zaten beğenmedim, aç kalmamak için yedim)

spor
250 puan -5.000 adım
Yarım saat ayakta basit hareketler/işler 10 puan olsun

su
2 litre

Bu mesajdan sora gördüm valla @_Vera_ ödül yok demişsin, bir daha yapmıyım

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…