- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Ben nane çayını çok severim soğuk havalarda limonlaGunun ilk hasilati.
Darisi digerlerine...
Bu arada yesil caydan biktim.
Aramiz iyice bozulmadan, biraz mesafe koysak iyi olur.
Evde papatya, kayisi, adacayi, rezene caylari var.
Nane cayi da demleyebilirim.
Sizce hangisi?
Yapraklarini ufalamadigim kuru nanem var.Ben nane çayını çok severim soğuk havalarda limonlaafiyet olsun abla
Afiyet olsun abla evet nane içine de limon harika olurYapraklarini ufalamadigim kuru nanem var.
2. yesil cay faslinda onu yapip iceyim.
Sagol canim...
Harikasin Vera3 mile leslie
12 dk pilates
Tebriks3 mile leslie
12 dk pilates
Harikasin sen canim mukemmel bir eksi bu
O 3-4 kaşık için ekstra 5000 adım atmalısın anca dengeler canımTebriksbende 2 mile yaptım amaaa öğlen eşimle oğlana yoğurtlu makarna yapmıştım dayanamadım özlemiştim 3 4 kaşık aldım
Yaaa ciddimi çok pişmanımO 3-4 kaşık için ekstra 5000 adım atmalısın anca dengeler canım
Tamam bugun 15000 olacak inşallahE English_teacherrr bugun senden 15000 adım bekliyorum eşim
Siyah saçlı rockçı bebe mi ay yerim onuHarikasin Vera
Ben bebe bakmakdan daha bisey yapamadim.
Başka ne yedinTebriksbende 2 mile yaptım amaaa öğlen eşimle oğlana yoğurtlu makarna yapmıştım dayanamadım özlemiştim 3 4 kaşık aldım
Başka hiiç bişe yemedim valla sabah normal kahvaltı haşlanmış yumurta ileSiyah saçlı rockçı bebe mi ay yerim onu
Başka ne yedin
sedulu kaptan yardımcısı olacak kadınsın niye olmuyon olsana??
Canım gaza getiririm iyi hos ama tablo işlerinden anlamam ki benSiyah saçlı rockçı bebe mi ay yerim onu
Başka ne yedin
sedulu kaptan yardımcısı olacak kadınsın niye olmuyon olsana??
Teşekkür ederim canım benim. Cuma günü de 65li bir değer görsem harika Olcak inşallahHarikasin sen canim mukemmel bir eksi bu
Sen gayretlisin canim masallah sana yaparsin inaniyorumTeşekkür ederim canım benim. Cuma günü de 65li bir değer görsem harika Olcak inşallah
İnşallah sende başlıyorsun demi bugün spora. Ben 12 dakika egzersiz yaptım şimdi yürümeye çıkıyorum.Sen gayretlisin canim masallah sana yaparsin inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?