Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaaa birilerinin de fark etmesine çok sevindim abla maşallah

Kızlar tartıya son 2 gün bence herkes kahvaltı öğle vs ne yediyse sıcağı sıcağına bi yazsın bakalım fazla bişey varsa bir sonraki öğünde telafisini yapalım perşembeye spor telafisi bırakıp kaslardaki ödemden dolayı artı çıkmayalım ne dersiniz

Valla ben klasik kahvaltı canım bu sefer çökelekli yumurta yedim bide yanında ekstra dün kendim fıstık ezmesi yapmıştım 1 çay kaşığı kadar ondan aldım öğle yemem akşama menüde balık var salata bolca

Kolay gelsin işlerinde abla yaa ne güzel bak dışardan birinin de fark etmesi insanı da çok mutlu ediyo ve motive oluyosun hakkaten
Esim diyor, cocuklar diyor ama onlar motive etmek icin de diyebilir.
Disaridan bir goz, bugun cok iyi geldi...

Sabir, sabir, sabir...
Booolca da gayret...

Esim diyor, cocuklar diyor ama onlar motive etmek icin de diyebilir.
Disaridan bir goz, bugun cok iyi geldi...

Sabir, sabir, sabir...
Booolca da gayret...
Aynen abla bi arkadaşım gelmişti bana bayadır görmüyordum istanbula gelin oldy gitti beni görünce çok şaşırdı direk nasıl zayıflamışsın dedi inan çok mutlu oldum dediğin gibi dışardan seni görmeyen birinin fark edip söylemesi daha bi başka oluyo

Ben de diyetimin ilk günü kahvaltımı yazayım öyleyse. Saat 08.00de 1 dilim krem peynirli ekmek, 5 zeytin, 1 salatalık yanında 1 kupa çay. Ben ara öğünsüz günde 3 öğün 5er saat arayla böyle küçük porsiyonlarla başlamayı planlıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda yerim o da her gün değil. Diğer öğünlerde de 1 kaseyi geçmeyecek porsiyonlarla yanında yeşil salata yemeyi planlıyorum. 1 de hergün multivitamin alıyorum, herkese tavsiye ederim. Kilo verelim derken vitaminsiz kalmayalım. Hepimize bol şans kızlar

kahvaltı süper olmuş hafif Bol suyu unutmayalım

Kapyasız günüm yom hahahaha
Annem oyle.
Istisnasiz her sabah ocakta kozler yer.
Kizim hergun hergun usenmiyor musun anneaane demis,
niye useneyim yicem ya ben onu demis.
Beslenme programimda onu ornek aldim.
Yillardir dr isleri bende...
20 yildir seker hastasi, masallah diyeyim onun disinda cok saglikli.
86 yasinda, daha bir gun onune yemek koymadim.
Kapar mutfagin kapisini, kendi kendine hazirlar yer.
Allah saglikli omur versin.
Evin bereketi...

maşallah

Dün vücudum hamlamış. Bir 11 buçuk gibi uyuyakaldım.
Dün
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Öğle: midyeli pilav
Ara: mandalina
Akşam: köfte,salata,ayran
Su:2lt

Abla işte sağlık sırrı kapya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…