Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi, cuma yiyorum ben.
Onemli olan arka arkaya yenmesin.
Bak onu menume hic yazmiyorum, yazayim bari...
Bende pazar perşembe yemeye başladım bakalım bi ara bırakmıştım da pazar yedim şimdi yarın yine yiyim diyorum . evet onu unutuyorum akşam yeniyo ya bende yazayım

Yogurt kürü ne oluyor cnm içinde neler var
Canım ben 2 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı biraz limon 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıyorum az bişe de pul biber tadı berbat burnumu tıkayarak yiyorum

Hıı kötü biseye benziyor zayıflamaya yardımcıysa katlanılır yinede

Son düzenleme:
Maşallah anneciğine
Abla işte sağlık sırrı kapya
Bende çok severim genelde her sabah az da olsa yerim
Günydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Spora yeni başladıysan büyük ihtimalle kas yapmışsındır ve birden yüklendiysen kaslarda ödem yapıyor. Tartıya takılma onlar ödemdir gider sen aynı diyet ve sporuna devam.
Yaa ben severim zencefil zerdeçal karışımını yeterki yemek olsun hangi öğün yiyorsun

Akşama kendime zeytinyağlı yer elması yapmayı planlıyorum. Açılmış bezelye konservede var biraz ondan ve havuç eklerim. Yer elmasının kalorisi düşük gösteriyor. Sizler ne planladınız akşama ?

Merhabalar arkadaşlar. Bugün inanılmaz çok mutluyum. Diyetisyene gittim ve daha kapıdan girer girmez zayıflamışsın dediler aslında kilo kaybı çok değil ama yürüyüş ve egzersizler bayağı sıkılaştırdı sanırım. Bu motivasyon bile öylesine güzel ki. Normalde kaçamak günüm bugün ama yapmıcam cuma tartısından sonra inşallah herkese bol motivasyonlu günler diliyorum. Harikasınız kızlar

Kızlar bugün canım hiç yumurta yemek istemiyor sıkıldım biraz
Kahvaltıyı yarim saat sonra yaparım
1 kase yoğurt
21 kuru üzüm
1 elma
3 ceviz katıp yemeyi düşünüyorum
Ayy kuru üzüm azıcık fazla mı olmuş kız karb aşırı fazla onlarda bi ara ben yav aman nolcak diyodum ama oluyormuş menülerde ekmek yemek yok o zaman
iEvet canım pazartesi başladım yürüyüşe akşamları bisiklette sürüyorum 6’dan sonra meyve dışında birşey yemiyorum suyumu da güzel içiyorum anlamadım gitti
Hemmen dukan birası yap ödemdir o ödem
Susma zaten :))
Isteyim ben.
Azcik mola verdim kendime.
Kahvalti yapmadim cunku IF yapiyorum. 12 de Ilk ogunum
Bol yesillikli Ton salatasi yaptim evde.
Suan su su su
Ooo ton çok severim afiyet olsun kaptanım
Abla bu kuzu kulağı dediğin roka mı nedir tam
Saat 11.30
1 kepçe mercimek çorbası
Az ton balıklı roka marul salatası

Tabi içtiklerimi yazmadım
Kahvaltı mı Öğle yemeği mi ama menü süper ton çok seviyorum canımı çektirdiniz heee
Sirrin parcasi...
Envai cesit otlar, z.yagi, cekilmis kuru yemisler.
Herseyden onemlisi duzenli yemek, ogun atlamamak...
Maşallah abla
@_Vera_ oglende de buharda pismis karnabahar ve uzerine pul biberli yogurt var.
Limonlu nane cayimi da ictim..
Afiyet olsun menü süper
@_Vera_ yavrum ben 2 yumurtadan omlet salatalık peynir maydanoz yedim. Chloe 30 dk yaptım yarına rest günüm. Şimdi oğlanla dans ediyorum
Mükemmel ana ama çocuğu da zayıflatma dikkat et
Kapya süper bişey ya inşallah cennettede vardır
Diğer menülere ekmek yeme olur mu
Ay hiç pişmiş yer elması yemedim. Çiğini de sevmem. Ben akşama kabak aşı yicem

Yaa seversen yap sende o zaman canım haftada 2 gün akşam yatmadan 1 saat önce filan yiyosun sonra üstüne 3 4 bardak su içip daha bişe yemiyosun bi dene bakalım

Vaay harika haber buu canım sana da çok iyi motivasyon olmuştur evet ödülü cumaya bekle bencede

Kuzu kulağı aslında rokaya benziyo canım ama tadı ekşi mayhoş bir tadı var güzeldir baya

Aa ever bende hiç duymamıştım pişmiş yer elmasını nası oluyo tadı canım. Benim akşam menümde balık var yanında bol roka salatası ile

Canımm çok sevindim adına maşallah takımda aktif olmak her zaman eksi getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…