- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Bende pazar perşembe yemeye başladım bakalım bi ara bırakmıştım da pazar yedim şimdi yarın yine yiyim diyorum . evet onu unutuyorum akşam yeniyo ya bende yazayımPazartesi, cuma yiyorum ben.
Onemli olan arka arkaya yenmesin.
Bak onu menume hic yazmiyorum, yazayim bari...
Yogurt kürü ne oluyor cnm içinde neler varYapıyorum abla bende sana onu soracaktım haftada 2 gün yapıyoruz ya mesela ben tartıdan önceki akşam yesem bişe olur mu sence sen ne zamanlar yiyosun hangi günler
Canım ben 2 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı biraz limon 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıyorum az bişe de pul biber tadı berbat burnumu tıkayarak yiyorumYogurt kürü ne oluyor cnm içinde neler var
Hıı kötü biseye benziyor zayıflamaya yardımcıysa katlanılır yinedeCanım ben 2 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı biraz limon 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıyorum az bişe de pul biber tadı berbat burnumu tıkayarak yiyorum
He valla sırf o yüzden katlanıyorum zatenHıı kötü biseye benziyor zayıflamaya yardımıysa yardımcıysa katlanılır yinede
Maşallah anneciğineAnnem oyle.
Istisnasiz her sabah ocakta kozler yer.
Kizim hergun hergun usenmiyor musun anneaane demis,
niye useneyim yicem ya ben onu demis.
Beslenme programimda onu ornek aldim.
Yillardir dr isleri bende...
20 yildir seker hastasi, masallah diyeyim onun disinda cok saglikli.
86 yasinda, daha bir gun onune yemek koymadim.
Kapar mutfagin kapisini, kendi kendine hazirlar yer.
Allah saglikli omur versin.
Evin bereketi...
Bende çok severim genelde her sabah az da olsa yerimAbla işte sağlık sırrı kapya
Spora yeni başladıysan büyük ihtimalle kas yapmışsındır ve birden yüklendiysen kaslarda ödem yapıyor. Tartıya takılma onlar ödemdir gider sen aynı diyet ve sporuna devam.Günydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Yaa ben severim zencefil zerdeçal karışımınıCanım ben 2 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı biraz limon 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıyorum az bişe de pul biber tadı berbat burnumu tıkayarak yiyorum
Ayy kuru üzüm azıcık fazla mı olmuş kız karb aşırı fazla onlarda bi ara ben yav aman nolcak diyodum ama oluyormuş menülerde ekmek yemek yok o zamanKızlar bugün canım hiç yumurta yemek istemiyor sıkıldım biraz
Kahvaltıyı yarim saat sonra yaparım
1 kase yoğurt
21 kuru üzüm
1 elma
3 ceviz katıp yemeyi düşünüyorum
Hemmen dukan birası yap ödemdir o ödemiEvet canım pazartesi başladım yürüyüşe akşamları bisiklette sürüyorum 6’dan sonra meyve dışında birşey yemiyorum suyumu da güzel içiyorum anlamadım gitti
Ooo ton çok severim afiyet olsun kaptanımSusma zaten :))
Isteyim ben.
Azcik mola verdim kendime.
Kahvalti yapmadim cunku IF yapiyorum. 12 de Ilk ogunum
Bol yesillikli Ton salatasi yaptim evde.
Suan su su su
Abla bu kuzu kulağı dediğin roka mı nedir tamSanirim @nanekekik oku oku bitmiyor dedigi icin, ben de klasik kahvalti tabagim diye yazmaya basladim...
Klasik kahvalti tabagim:
1 haslanmis yumurta
1 kapya biber
1 salatalik
4 kiraz domates veya 1 salkim domates
6 zeytin
Ince bir dilim tuzsuz sepet peynir
Ince bir dilim beyaz peynir
7 sap maydanoz
7 sap kuzu kulagi
Limonlu ihlamur
Hemen arkasindan sade kahve ve yaninda 1 gun kurusu kayisi, 6 cig findik.
Oku oku bitmedigi gibi, ye ye de bitmiyor.
Kahvaltı mı Öğle yemeği mi ama menü süper ton çok seviyorum canımı çektirdiniz heeeSaat 11.30
1 kepçe mercimek çorbası
Az ton balıklı roka marul salatası
Tabi içtiklerimi yazmadım
Maşallah ablaSirrin parcasi...
Envai cesit otlar, z.yagi, cekilmis kuru yemisler.
Herseyden onemlisi duzenli yemek, ogun atlamamak...
Afiyet olsun menü süper@_Vera_ oglende de buharda pismis karnabahar ve uzerine pul biberli yogurt var.
Limonlu nane cayimi da ictim..
Mükemmel ana ama çocuğu da zayıflatma dikkat et@_Vera_ yavrum ben 2 yumurtadan omlet salatalık peynir maydanoz yedim. Chloe 30 dk yaptım yarına rest günüm. Şimdi oğlanla dans ediyorum
Kapya süper bişey ya inşallah cennettede vardırMaşallah anneciğine
Bende çok severim genelde her sabah az da olsa yerim
Spora yeni başladıysan büyük ihtimalle kas yapmışsındır ve birden yüklendiysen kaslarda ödem yapıyor. Tartıya takılma onlar ödemdir gider sen aynı diyet ve sporuna devam.
Yaa ben severim zencefil zerdeçal karışımınıyeterki yemek olsun hangi öğün yiyorsun
Diğer menülere ekmek yeme olur muHerkes kahvaltısını yazmış bende ekleyeyim
2 yumurtalı çok az pastırma ile tavada yumurta, küçük parça beyz peynir, 5 yeşil zeytin, domates, kapya biber, 1 dilim ekmek
Saat burada 11:30 daha 1lt su içtim biraz sonra yeşil çay içerim
Ay hiç pişmiş yer elması yemedim. Çiğini de sevmem. Ben akşama kabak aşı yicemAkşama kendime zeytinyağlı yer elması yapmayı planlıyorum. Açılmış bezelye konservede var biraz ondan ve havuç eklerim. Yer elmasının kalorisi düşük gösteriyor. Sizler ne planladınız akşama ?
Yaa seversen yap sende o zaman canım haftada 2 gün akşam yatmadan 1 saat önce filan yiyosun sonra üstüne 3 4 bardak su içip daha bişe yemiyosun bi dene bakalımMaşallah anneciğine
Bende çok severim genelde her sabah az da olsa yerim
Spora yeni başladıysan büyük ihtimalle kas yapmışsındır ve birden yüklendiysen kaslarda ödem yapıyor. Tartıya takılma onlar ödemdir gider sen aynı diyet ve sporuna devam.
Yaa ben severim zencefil zerdeçal karışımınıyeterki yemek olsun hangi öğün yiyorsun
Abla diğer öğünlerde ekmek yimesek miKahvaltı
1 yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
2 kuru kayısı
2 domates
1 dilim ekmek
2 fincan çay
Öğle
1 kepce sebze çorbası
Ve bol su
Vaay harika haber buu canım sana da çok iyi motivasyon olmuştur evet ödülü cumaya bekle bencedeMerhabalar arkadaşlar.Bugün inanılmaz çok mutluyum. Diyetisyene gittim ve daha kapıdan girer girmez zayıflamışsın dediler aslında kilo kaybı çok değil ama yürüyüş ve egzersizler bayağı sıkılaştırdı sanırım. Bu motivasyon bile öylesine güzel ki. Normalde kaçamak günüm bugün ama yapmıcam cuma tartısından sonra inşallah herkese bol motivasyonlu günler diliyorum. Harikasınız kızlar
Kuzu kulağı aslında rokaya benziyo canım ama tadı ekşi mayhoş bir tadı var güzeldir bayaAyy kuru üzüm azıcık fazla mı olmuş kız karb aşırı fazla onlarda bi ara ben yav aman nolcak diyodum ama oluyormuş menülerde ekmek yemek yok o zaman
Hemmen dukan birası yap ödemdir o ödem
Ooo ton çok severim afiyet olsun kaptanım
Abla bu kuzu kulağı dediğin roka mı nedir tam
Kahvaltı mı Öğle yemeği mi ama menü süper ton çok seviyorum canımı çektirdiniz heee
Maşallah abla
Afiyet olsun menü süper
Mükemmel ana ama çocuğu da zayıflatma dikkat et
Kapya süper bişey ya inşallah cennettede vardır
Diğer menülere ekmek yeme olur mu
Ay hiç pişmiş yer elması yemedim. Çiğini de sevmem. Ben akşama kabak aşı yicem
Aa ever bende hiç duymamıştım pişmiş yer elmasını nası oluyo tadı canım. Benim akşam menümde balık var yanında bol roka salatası ileAkşama kendime zeytinyağlı yer elması yapmayı planlıyorum. Açılmış bezelye konservede var biraz ondan ve havuç eklerim. Yer elmasının kalorisi düşük gösteriyor. Sizler ne planladınız akşama ?
Canımm çok sevindim adına maşallah takımda aktif olmak her zaman eksi getirirMerhabalar arkadaşlar.Bugün inanılmaz çok mutluyum. Diyetisyene gittim ve daha kapıdan girer girmez zayıflamışsın dediler aslında kilo kaybı çok değil ama yürüyüş ve egzersizler bayağı sıkılaştırdı sanırım. Bu motivasyon bile öylesine güzel ki. Normalde kaçamak günüm bugün ama yapmıcam cuma tartısından sonra inşallah herkese bol motivasyonlu günler diliyorum. Harikasınız kızlar
Bende görürsem alıyım just roka maruk maydanoz benim yeşillik anlayışımKuzu kulağı aslında rokaya benziyo canım ama tadı ekşi mayhoş bir tadı var güzeldir baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?