Menü güzel olmuş midyeli pilavı ben hiç yemedim bana korkunç geliyor midye yemekDün vücudum hamlamış. Bir 11 buçuk gibi uyuyakaldım.
Dün
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Öğle: midyeli pilav
Ara: mandalina
Akşam: köfte,salata,ayran
Su:2lt
Amin canım, maşallah anneciğineAnnem oyle.
Istisnasiz her sabah ocakta kozler yer.
Kizim hergun hergun usenmiyor musun anneaane demis,
niye useneyim yicem ya ben onu demis.
Beslenme programimda onu ornek aldim.
Yillardir dr isleri bende...
20 yildir seker hastasi, masallah diyeyim onun disinda cok saglikli.
86 yasinda, daha bir gun onune yemek koymadim.
Kapar mutfagin kapisini, kendi kendine hazirlar yer.
Allah saglikli omur versin.
Evin bereketi...
Kahvaltı yaptın mı canım menünü yazmak ister misin bakalım neler yedinAmin canım, maşallah anneciğine
yaptım canım, yazdım neler yediğimi yukarıda mesajımKahvaltı yaptın mı canım menünü yazmak ister misin bakalım neler yedin
Yeni gördüm telefondan girince mesajlar araya kaynıyor bazen bende anlamıyorum neden böyle oluyor. Süpermiş menüler bende 3 öğün yiyorum ama kahve yanına bi kuru incir de oluyor genelde namussuz tek gitmiyor.Ben de diyetimin ilk günü kahvaltımı yazayım öyleyse. Saat 08.00de 1 dilim krem peynirli ekmek, 5 zeytin, 1 salatalık yanında 1 kupa çay. Ben ara öğünsüz günde 3 öğün 5er saat arayla böyle küçük porsiyonlarla başlamayı planlıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda yerim o da her gün değil. Diğer öğünlerde de 1 kaseyi geçmeyecek porsiyonlarla yanında yeşil salata yemeyi planlıyorum. 1 de hergün multivitamin alıyorum, herkese tavsiye ederim. Kilo verelim derken vitaminsiz kalmayalım. Hepimize bol şans kızlar
günaydın canım, takma kafana bazen olur öyle sonra bi bakmışsın bi anda 1-2 kilo gitmiş. Yürüyüşe yeni başladıysan vücut alışkın olmadığından olabilir. Stresten olur bazen de. moral bozmak yokGünydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Evet canım pazartesi başladım yürüyüşe akşamları bisiklette sürüyorum 6’dan sonra meyve dışında birşey yemiyorum suyumu da güzel içiyorum anlamadım gittigünaydın canım, takma kafana bazen olur öyle sonra bi bakmışsın bi anda 1-2 kilo gitmiş. Yürüyüşe yeni başladıysan vücut alışkın olmadığından olabilir. Stresten olur bazen de. moral bozmak yok
Yogurt kurunu yapiyor musun?Eveett 3 lt suyumuz içilecek bide bugun dukan birasına da başladım 2 gün inşallah güzel olacak
SanirimCanTorun abla mükemmel kahvaltı menünde neler vardı
Saat 11.30Kızlar tartıya son 2 gün bence herkes kahvaltı öğle vs ne yediyse sıcağı sıcağına bi yazsın bakalım fazla bişey varsa bir sonraki öğünde telafisini yapalım perşembeye spor telafisi bırakıp kaslardaki ödemden dolayı artı çıkmayalım ne dersiniz
Sirrin parcasi...Abla işte sağlık sırrı kapya
Eger kacamagin yoksa, ogun atlamadan duzenli yiyorsan, yeterli miktarda su iciyorsan, uykunu aliyorsan, sporu rutinin haline getirdiysen rakamlara takilma canim.Günydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Yapıyorum abla bende sana onu soracaktım haftada 2 gün yapıyoruz ya mesela ben tartıdan önceki akşam yesem bişe olur mu sence sen ne zamanlar yiyosun hangi günlerYogurt kurunu yapiyor musun?
Pazartesi, cuma yiyorum ben.Yapıyorum abla bende sana onu soracaktım haftada 2 gün yapıyoruz ya mesela ben tartıdan önceki akşam yesem bişe olur mu sence sen ne zamanlar yiyosun hangi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?