Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün vücudum hamlamış. Bir 11 buçuk gibi uyuyakaldım.
Dün
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Öğle: midyeli pilav
Ara: mandalina
Akşam: köfte,salata,ayran
Su:2lt
Menü güzel olmuş midyeli pilavı ben hiç yemedim bana korkunç geliyor midye yemek

Amin canım, maşallah anneciğine

Yeni gördüm telefondan girince mesajlar araya kaynıyor bazen bende anlamıyorum neden böyle oluyor. Süpermiş menüler bende 3 öğün yiyorum ama kahve yanına bi kuru incir de oluyor genelde namussuz tek gitmiyor.

Günydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
günaydın canım, takma kafana bazen olur öyle sonra bi bakmışsın bi anda 1-2 kilo gitmiş. Yürüyüşe yeni başladıysan vücut alışkın olmadığından olabilir. Stresten olur bazen de. moral bozmak yok

Evet canım pazartesi başladım yürüyüşe akşamları bisiklette sürüyorum 6’dan sonra meyve dışında birşey yemiyorum suyumu da güzel içiyorum anlamadım gitti

Arrietty_ sedulu kaptanlarım siz neler yediniz vera girmiyor girince de susmuyor oluyor olucam şimdi hahahaha
Susma zaten :))
Isteyim ben.
Azcik mola verdim kendime.
Kahvalti yapmadim cunku IF yapiyorum. 12 de Ilk ogunum
Bol yesillikli Ton salatasi yaptim evde.
Suan su su su

CanTorun abla mükemmel kahvaltı menünde neler vardı
Sanirim North River oku oku bitmiyor dedigi icin, ben de klasik kahvalti tabagim diye yazmaya basladim...

Klasik kahvalti tabagim:
1 haslanmis yumurta
1 kapya biber
1 salatalik
4 kiraz domates veya 1 salkim domates
6 zeytin
Ince bir dilim tuzsuz sepet peynir
Ince bir dilim beyaz peynir
7 sap maydanoz
7 sap kuzu kulagi
Limonlu ihlamur

Hemen arkasindan sade kahve ve yaninda 1 gun kurusu kayisi, 6 cig findik.

Oku oku bitmedigi gibi, ye ye de bitmiyor.

Saat 11.30
1 kepçe mercimek çorbası
Az ton balıklı roka marul salatası

Tabi içtiklerimi yazmadım

Günydın arkadaşlar ben anlamadım ya geçen hafta 4 günde 900 gram gitti bu hafta yürüyüşte eklememe rağmen hala 100gram vermiş değilim yani gidip yeni tartı alasım var inanamıyorum
Eger kacamagin yoksa, ogun atlamadan duzenli yiyorsan, yeterli miktarda su iciyorsan, uykunu aliyorsan, sporu rutinin haline getirdiysen rakamlara takilma canim.
Bu hafta az gider, haftaya tikir tikir gider.
Diyete baslarken bunlari goze alarak baslamak lazim.

Yapıyorum abla bende sana onu soracaktım haftada 2 gün yapıyoruz ya mesela ben tartıdan önceki akşam yesem bişe olur mu sence sen ne zamanlar yiyosun hangi günler
Pazartesi, cuma yiyorum ben.
Onemli olan arka arkaya yenmesin.
Bak onu menume hic yazmiyorum, yazayim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…