Aynen aslında benimde öyle pek sevmem de onu bizim bahçede babam ekerdi kardeşim bayılır ama ben hiç sevmemBende görürsem alıyım just roka maruk maydanoz benim yeşillik anlayışım
Zorlama kendini yapamıyorsan dinlenBenim bugun hiç yerimden kalkasım yok niye acaba yaaa daha 2000 adımdayım bacaklarım titriyo resmen
Yok aman bende şekersiz tarçınlı içtim kahvemi öğlen yemeği niyetine de 2 ceviz bir elma yedimKızlar kahvemi şekersiz ve yanında kuru meyve olmadan içtim. Amman diyim kahve yanına şu günde kurabiye kaçamak yapmayın eksiyi görelim sonra ödül yaparız
Ama adımm yarışıZorlama kendini yapamıyorsan dinlen
Bacaklarım titriyor dediğin için dedim hastalanma geçen sefer ki gibiAma adımm yarışı
Doğru diyosun az dinlenim kendime gelirsem yaparım bişelerBacaklarım titriyor dediğin için dedim hastalanma geçen sefer ki gibi
Kesinlikle daha 2 haftadır gruptayım ama hem motivasyonum yükseldi hemde sporum arttı sizlere yetişmek için. Birde böyle güzel getirisi olunca incelmek gibi paylaşmak istedim hemenCanımm çok sevindim adına maşallah takımda aktif olmak her zaman eksi getirir
Ben şimdi oğlanı uyuttum filtre kahve zamanım. Regl ödemini de atmışım oohhKahvenizin yanında neler var hanımlaaaar
Merhaba hoşgeldiniz formu doldurup bizimle paylaşmanız gerekliMerhabalar. Kuralları okuyorum şimdi. Sanırım formu dolduracağım.
Mükemmel öyleyse çok besleyici olmuş@_Vera_ artık kahvaltı yada öğle ne dersen3 öğün yapmak istemiyorum o nedenle kahvaltı yapmıyor um akşamda 18.30 da
Çoook teşekkür ederimMükemmel öyleyse çok besleyici olmuş
Merhabalar. Hoşbuldum. Kuralları okudum. Anladığım kadarıyla her hafta cuma günü orada yazıldığı gibi kilo paylaşmalıyım. Bir de pazartesi günü kilomu paylaşmalıyım. Ayrıca gün içinde buradan paylaşımda bulunmalıyım. Günlük spor da var. Eş durumunu anlamadım.Merhaba hoşgeldiniz formu doldurup bizimle paylaşmanız gerekli
Hoşgeldin canım mmm4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : LÜBBETÜLAYN
İsim (İsteğe Bağlı ): ----
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk (6 , 11)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 165
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kilo almaya uygun yapım sebebiyle özellikle karantina döneminde kilo almış durumdayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sağlıklı ve güzel hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
HosgeldinizMerhabalar. Hoşbuldum. Kuralları okudum. Anladığım kadarıyla her hafta cuma günü orada yazıldığı gibi kilo paylaşmalıyım. Bir de pazartesi günü kilomu paylaşmalıyım. Ayrıca gün içinde buradan paylaşımda bulunmalıyım. Günlük spor da var. Eş durumunu anlamadım.
Ben pul biber yerine tarcin koyuyorum.Canım ben 2 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı biraz limon 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal katıyorum az bişe de pul biber tadı berbat burnumu tıkayarak yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?