Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kahvemi şekersiz ve yanında kuru meyve olmadan içtim. Amman diyim kahve yanına şu günde kurabiye kaçamak yapmayın eksiyi görelim sonra ödül yaparız
Yok aman bende şekersiz tarçınlı içtim kahvemi öğlen yemeği niyetine de 2 ceviz bir elma yedim

Canımm çok sevindim adına maşallah takımda aktif olmak her zaman eksi getirir
Kesinlikle daha 2 haftadır gruptayım ama hem motivasyonum yükseldi hemde sporum arttı sizlere yetişmek için. Birde böyle güzel getirisi olunca incelmek gibi paylaşmak istedim hemen kadın isterse herşeyi yapar yeter ki istesin.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : LÜBBETÜLAYN
İsim (İsteğe Bağlı ): ----
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk (6 , 11)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 165
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kilo almaya uygun yapım sebebiyle özellikle karantina döneminde kilo almış durumdayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sağlıklı ve güzel hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Merhaba hoşgeldiniz formu doldurup bizimle paylaşmanız gerekli
Merhabalar. Hoşbuldum. Kuralları okudum. Anladığım kadarıyla her hafta cuma günü orada yazıldığı gibi kilo paylaşmalıyım. Bir de pazartesi günü kilomu paylaşmalıyım. Ayrıca gün içinde buradan paylaşımda bulunmalıyım. Günlük spor da var. Eş durumunu anlamadım.

Hoşgeldin canım mmm

Hosgeldiniz
ES durumu soyle
Mesela bu cuma biz ikimiz es oluyoruz. Birbirimizi spora motive edip, menülerimizi yorumlayacagiz. Sagliksiz gun diye dusunurseniz bana minik spor cezasi verebilirsiniz. Bu 10dk dans veya 50 Squat. Akliniza ne gelirse

Ben pul biber yerine tarcin koyuyorum.
Yine de tadi kotu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…