Bana ulastin : )) oburlerini bilemicemCok sukur bugun iyiyim canim...
Zaten gencler utansin diye 15000 ustu yapiyorum, amacima ulasmisim...
Deme oyle yaTebrik ediyorum herkesi. Güzel sonuçlar alıyoruz 2 haftadır. Dibe batmak gerekiyormuş demek ki arada
25 adet guzel baslangicEki Görüntüle 2737729
25 tane de squat yaptim. Baalangic oldugu icin kendime yuklenmek istemedim. Yarin reglolacagim sanirim bu sebeple basim cok agriyor
Buyun filtre kahve turk kahvesi
Z. Pirasa yemegi
iki parca antep fistikli cikolata
İki tane N**** (Siyahi) biskuvi
4 tane kuru kofte
bir dilim beyaz ekmek
Yedim.
Cok yemek yiyebilen biri degili, bir tane de yesil elma yerim simdi ve gunu kapatirim.
Bende market e girdim. Karsimda toblerone. En sevdigim cikolatalardan biridir. Hemen kactim marketdenBenimde toblerone ve salak gibi en buyuk boyundan almıştım.
Şimdi maşallah bize kaptanımDeme oyle ya
cok dipdeydik. Hala dusundukce uzuluyorum o 1 ay i :/
Razıyım, hakettimOyy oyyy oyyyyufka ekmeği peynirli makarna canım bir anda kiloya dönüşür anlamazsın. Cezana razı misin ?
Saat 16 gibi yedim. Sabah ogle aksam ayrimim yok kahveyi sabah iciyorum genelde.25 adet guzel baslangic
Tuzlu su deneyin veya biraz uyku
Sabah , ogle,aksam ve ara diye belirtirmisiniz? boylece daha iyi yorumlariz
menulere gelecek olursak cok fazla karbonhidrat. Doyurucu ve besin degeri yuksek pirasa yemegi ile kofte. Ama neyi ne zaman yediniz tam cozemedim
Bende market e girdim. Karsimda toblerone. En sevdigim cikolatalardan biridir. Hemen kactim marketden
Birine ver hemen onu.Benim gibiysen elinde sonunda yersin onu
Aynen canimŞimdi maşallah bize kaptanım
Çarşamba perşembe adımlarım 3 bin civarı, biraz yorgun hissediyorum. Bugün ne olursa 3 günü fotolu paylaşacağım.Yufka ödül diyelim makarna da normal gunluk aldigin karbonhidrat. Ama 3 kasikdan fazla olmasin makarna : )
Su miktari 3 e tamamlanirsa harika
Adim veya spor var mi?
Canım spor yaptin mi ya da adım sayın nasıl?Razıyım, hakettim
Dipten çıkış nasıl oldu amaDeme oyle ya
cok dipdeydik. Hala dusundukce uzuluyorum o 1 ay i :/
Banada öyle geliyorDipten çıkış nasıl oldu amabence bundan sonra zirveye oynayacağız bu ekiple
Sağolasın. Uzun uzun açıklama yapmıştım sildim.Günü hafif geçirmişsin, çok iyi
Yürümeye bebeği uyuttuktan sonra devam edeceğim, ama en özgür olduğum saat 23:00-01:00 arası, o saatler arası spor yapabilirim, chloe thing e başlasam mı diye dusunuyorum. Hatta ilkini bugün yapabilirim.Canım spor yaptin mi ya da adım sayın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?