Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

25 adet guzel baslangic
Tuzlu su deneyin veya biraz uyku

Sabah , ogle,aksam ve ara diye belirtirmisiniz? boylece daha iyi yorumlariz
menulere gelecek olursak cok fazla karbonhidrat. Doyurucu ve besin degeri yuksek pirasa yemegi ile kofte. Ama neyi ne zaman yediniz tam cozemedim
Benimde toblerone ve salak gibi en buyuk boyundan almıştım.
Bende market e girdim. Karsimda toblerone. En sevdigim cikolatalardan biridir. Hemen kactim marketden
Birine ver hemen onu.Benim gibiysen elinde sonunda yersin onu

Saat 16 gibi yedim. Sabah ogle aksam ayrimim yok kahveyi sabah iciyorum genelde.

Yufka ödül diyelim makarna da normal gunluk aldigin karbonhidrat. Ama 3 kasikdan fazla olmasin makarna : )
Su miktari 3 e tamamlanirsa harika
Adim veya spor var mi?
Çarşamba perşembe adımlarım 3 bin civarı, biraz yorgun hissediyorum. Bugün ne olursa 3 günü fotolu paylaşacağım.

Günü hafif geçirmişsin, çok iyi
Sağolasın. Uzun uzun açıklama yapmıştım sildim. kahvaltıdan hiç bi zaman kesmem aslında, hamur olmadığı sürece ama erken saatlerde iştahım ve vaktim olmuyor. Öğlenleri de denk gelmiyor, bi sürü etken var nadiren denk gelirse yerim neden bak; ay neyse roman gibi olmasın gün içinde saatlerce açlık çekiyorsam bilki zayıflıyorum :) kim bilsin yaa çorba oldu

Ozzybal ben şimdi sana desem ki dayanamadım yedim; o zaman bana kız ama benim kaçamak adı altında yediklerim; istisnalar hariç denk gelmesinden ötürü... o an onu yemesem saatlerce aç kalacağımdır. Tabiki sen yorumunu yap onu demek istemedim ay iyi diilim bugün. Telafi ediyorum şükür aynı gün. İlla benim de dayanamadığım gücümün yetmediği olacak. O zaman derim ve teselliversen de düzelemem.Çetin bir yol bu yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…