Gordum simdi, 7 mili gorunce pörtük pörtük bakanlar varBugünlük walk walk yeter yarına devam inş
Ha gayret, olur olur bal gibi olur...Afiyet olsun,menün ve adımlar şahane, madem eşiz sana ayak uydurayım da en azından bugün 10000 adim atayım, henüz 6000 deyim.
Ablaa ya. 7 mile gerek yok. Benim gozlerim dogustan pörtlek
İnşallah yemeği az sindireyim oynamaya kalkacam. Bu arada 15 dk dans ettim saati de çıkardım adımdan sayılmasın diye onu yazmayı unutmuşumMenü gayet güzel senden de şöyle bol adımlar bekliyorum canım
Eşim süpersin bende bugün Bi halsizlik var anlamadım leslie açtım yapamadım adımları tamamlayamadkm ama menüö güzel bende yazayım bariSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 2 dilim çavdarlı etimek +2 yumurtalı menemen+1 çk fıstık ezmesi+ 1 kupa yeşil çay
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+1 kuru hurma
Proteinli süt(200ml)+1/2 nar
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:350 gr hamsi + bol salata+2 yk humus
Su : 3 lt(2.5 henüz ama 3 olur.)
Spor olarak;
15 dakika plates=105 puan
20 dakika plates(bacak videosu) =140 puan
Adımı tamamlayınca atacam.Arrietty_ sedulu @_Vera_
Canım bende 150 mg levotran kullanıyorum.Haşimatom vardı zaten bir de insülin direnci eklendi ona. Şuan okuldan dolayı if yapamıyprum biraz sıkıntılı online süreci ama ara tatilde hemen başlıcam if yapmaya çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın darısı başıma benimdeRabbim nasip etti. İnşallah sana da nasip eder.
Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir olsun sonu güzel oldu.
Sende harikasın. Bu hafta senle eş olduğum için inan çok mutluyumEşim süpersin bende bugün Bi halsizlik var anlamadım leslie açtım yapamadım adımları tamamlayamadkm ama menüö güzel bende yazayım bari
Sabah 1 dilim ekmek 3.5 yk menemen
Öğle yok
Akşam 10 lahana sarması 1 kepçe et suyuna çorba koca bir kase salata
Su 2.5 lt 1 kupa yeşil çay ek olarak
Sporuda birazdan yazayım
2 set attığım videodan ek adım var
Euthyrox galiba adı onu kullandım ama bıraktım 1 senedir içmiyorumCanım bende 150 mg levotran kullanıyorum.
Sen ne kullanıyorsun?
Bende çok sevindim kuzum benim. Video gelicek evet birazdan atarım araştırıp. Yarının kollar üzerine odaklanalım diyorum benim kollar sarkık vallaSende harikasın. Bu hafta senle eş olduğum için inan çok mutluyumBugün yeni video gelecek mi yoksa yarında aynı video mu? Menünde gayet ideal valla afiyet olsun. Kas olsun bende akşam kuşburnu çayı içerim artık.
Bende kullanıyorum 50 mg troid için değil mi canım? Bıraktın ve sorun yaşamadın mı? Ben bırakınca boğazım şişiyor hemenEuthyrox galiba adı onu kullandım ama bıraktım 1 senedir içmiyorum
Afiyet olsun canim...Merhabalar,
11:00 - 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir, 6 zeytin, 6 adet patates, yarim kapya biber, yarim salatalik
15:00 - 1 bardak kefir, 1 küçük muz, 10 adet fındık
18:00 - 1 büyük kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek
20:00 - Az sütlü filtre kahve
Su: şu ana kadar 2.5 litre, yatana kadar 3 litreyi geçer.
Spor: 6000 adımdayım, 10000 yapacağım. Fotolu bildiririm. Spor için en uygun saatlerim 23:00 - 01:00 arası, yatmadan önce yazmış olurum.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun
Sağol, 6 tane kızarmış patates demek istedim, bizimkiler yerken ucundan alayım dedim 6 tane olduAfiyet olsun canim...
6 adet patates derken, 6 dilim mi?
2 dilim ekmek zaten varken, kizarmis veya haslanmis patates olmasaymis daha iyi olurmus...
Afiyet olsun...
10000 adimini merakla bekliyorummmm...
Haha sağol . Bugün çok çok az yedim zatenSabah yarım dilim ye ama illa yicem diyorsan
SüperrrEvet her hafta 900 gram vericem galiba, iyi ki buraya yazıyorum, yoksa kesin gevşerim
Menü ve spor, ve de su da çok iyi. Afiyet olsunIyi akşamlar bayanlar yeni bitti spor isleri menümü yazayım artık
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim sucuk
1 dilim t.b ekmeği
7 zeytin
Peynir
Ara
Şekersiz türk kahvesi
3 kuru erik
1 elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase piyaz
Su=3 litre
Spor
30 dk chloe =300 puan
100 twist =30 puan
Toplam=330 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx
Merhaba kaptanım ve arkadaşlar bugün malesef net ile ilgili sıkıntı yaşadım çok şükür düzeldi kusura bakma şimdi gördümpamukskr canim senin planin nedir bugun?
Ben Turkiye saati 17.15 gibi evde olurum. 18de spora basliyacagim. Chloe nin 4.gününe gelmistim. Ve Vera nin paylastigi video.
Adim sayimi 10bin yapsam da cok iyi Olur.
Yemek konusu ise cok degisik.
Is de enerji harcayinca aciktim baya. 9da yedim
Sonra Ögle de yiyip günü kapatacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?