Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin cnm bende çıkıcam 1 saat yürüyüşe burdada yağmur var kizlarim kreşte yarından itibaren yasak artık kreşte evdeyiz evde spora devam
Burda da yasaklaslar keske. Bugün oglumun okulun dan 3. Sinif Eve yollanmis. Kaldi 7 sinif. 3gun kalmis Noel tatiline. Sanki su 3 günde cok kayiplari olacak kucuk siniflarin

Adım sayısı aslında geçen haftaya göre az onda da beslenmenin etkisi büyük az yedigim için fazla enerji kalmıyor. Ama bilerek yaptığım bir durum da degil canım istese yiyeceğim neyse bugün akşam nohut yemeği enerjiyi toparlar diye umuyorum

Ben kol egzersizi yaptım sadece. Bide hastaneye gidip geldim yürüyerek kan verdim de kahvaltıyı anca yapabilecem. Diyet yapıyoruz iyi güzel ama bazı takviyeler malesef şart. Hem kilo verimini destekler hemde kayıpları telafi eder diye düşündüm. Özellikle egzersizlerde çektiğim ağrılar ve bebek tedavisi yönlendirdi beni sağolsun d vitamini Magnezyum bunlara baktırın ve alın kızlar Magnezyum kemikler için çok iyi tabi kalsiyum da

Amannn alt yapisiz birden yuklenip, kas yirtigina sebebiyet vermeyin.
Yok abla ben önceden baya tecrübeliyim chloe de zaten tüm vücut ısınıyor ama bu kol videosu etkili sadece kola odaklı tüm kol kasları yanıyor.
Spor öncesi ısınma hareketleri kadar spor sonrası esneme hareketlerini de unutmayalım çok önemli.

D vitamini bir ayi geçti kullanıyorum ben canım kışın çok daha fazla ihtiyaç oluyor d vitaminine. Magnezyum icin genelde bir soda içmeye çalışıyorum gün içinde.
Bir de kolajen kullanıyorum cilt saç tırnak için cildi sikilastirmaya yardımcı oluyor

Spor oncesi hazirlik, sonrasi sogutma onemli.
Yuruyus en hafif egzersiz, onda bile yumusak doku zedelenmeleri, burkulmalar olabiliyor.
Kilo verecegiz diye kendimizi de sakatlamayalim.

Ortopedik rahatsizliklar cok zor, agrili...

Sans verip gitmen iyi olmus is gorusmesine.
Senin gibi dusunurum ben. Hem ogrenir hem vakit gecirirsin. Evde olmaya aliskin degilsen zor cunku
Uzme o tatli canini
Tabi ki evde kendimi yiyorum. Kapkara kaşlarım vardı. Stresten yoldum birazını. Artık hayata bağlanacak birşeyler istiyorum. Eğitimlere başvurdum,işlere başvurdum. Rusça öğrenmeye başladım. Milli sporcu da olmak istiyorum

Harikasın valla. Bende d vitaminini yeni bitirdim. Multivitamin kullanıyorum içinde Magnezyum çinko B12 vs hepsi var. Propolis ve maden suyu da kullanıyorum ama yine de fazlası da zarar olur mu diye baktırayım dedim. Aslında onlardan ziyade insülin direncim ve kolesterol yüksekti düzelme var mı onu daha çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…