Burda da yasaklaslar keske. Bugün oglumun okulun dan 3. Sinif Eve yollanmis. Kaldi 7 sinif. 3gun kalmis Noel tatiline. Sanki su 3 günde cok kayiplari olacak kucuk siniflarinSüpersin cnm bende çıkıcam 1 saat yürüyüşe burdada yağmur var kizlarim kreşte yarından itibaren yasak artık kreşte evdeyiz evde spora devam
Geçmiş olsun canım neden oldu?
Kiyafet ve ayakkabilar uygunsa, yagmurda yurumek guzeldir.Hava cok kotu
Yagmur ve sis
Adım sayısı aslında geçen haftaya göre az onda da beslenmenin etkisi büyük az yedigim için fazla enerji kalmıyor. Ama bilerek yaptığım bir durum da degil canım istese yiyeceğimHaha kiyamam :))
Gecmisi okumadim tek tuk gözüme carpan seyler var.
Adim sayin yuksek yine. Beslenme az herhal normale gore
Daha su orucu yapamiyacagim demistim ama haftasonu ekmek yemis olmam Sisirdi beni.
Su orucuna gectim
Gittigi yere kadar diyeyim. Gün belirleyince yapamiyorum
Kol egzersizi ne kadar zor olabilir ki diyordum ama kollarım çok zayıf anlaşılan acayip yandı ve zorlandımVideomuzu da bıraktım buraya kızlar
Uygun neyseki :))Kiyafet ve ayakkabilar uygunsa, yagmurda yurumek guzeldir.
Oldum olasi puslu havalari severim...
Amannn alt yapisiz birden yuklenip, kas yirtigina sebebiyet vermeyin.Chloe 50 dk
@_Vera_ ah vera vah vera 7 dk da resmen kollarımın ebesinin kulaklarını çınlattıkol egzersizi
30 dk dans oğlanla
Artık bi dinleneyim
Aynen korktum bende kollarım çok yandı çünküAmannn alt yapisiz birden yuklenip, kas yirtigina sebebiyet vermeyin.
Yok abla ben önceden baya tecrübeliyimAmannn alt yapisiz birden yuklenip, kas yirtigina sebebiyet vermeyin.
D vitamini bir ayi geçti kullanıyorum ben canım kışın çok daha fazla ihtiyaç oluyor d vitaminine. Magnezyum icin genelde bir soda içmeye çalışıyorum gün içinde.Ben kol egzersizi yaptım sadece. Bide hastaneye gidip geldim yürüyerek kan verdim de kahvaltıyı anca yapabilecem. Diyet yapıyoruz iyi güzel ama bazı takviyeler malesef şart. Hem kilo verimini destekler hemde kayıpları telafi eder diye düşündüm. Özellikle egzersizlerde çektiğim ağrılar ve bebek tedavisi yönlendirdi beni sağolsund vitamini Magnezyum bunlara baktırın ve alın kızlar Magnezyum kemikler için çok iyi tabi kalsiyum da
Spor oncesi hazirlik, sonrasi sogutma onemli.Yok abla ben önceden baya tecrübeliyimchloe de zaten tüm vücut ısınıyor ama bu kol videosu etkili sadece kola odaklı tüm kol kasları yanıyor.
Spor öncesi ısınma hareketleri kadar spor sonrası esneme hareketlerini de unutmayalım çok önemli.
MerhabaAkşam yemeğinde biraz fala kaçırdım es geçiyorumama 40 dk leslie yaptım bu sabah bir yumurtayla omlet bir dilim ekmek zeytin ve peynir yedim
Markete gitmiştik sıcak ekmek yedimMerhaba
Cok olsada yazarsaniz sevinirim
Tabi ki evde kendimi yiyorum. Kapkara kaşlarım vardı. Stresten yoldum birazını. Artık hayata bağlanacak birşeyler istiyorum. Eğitimlere başvurdum,işlere başvurdum. Rusça öğrenmeye başladım. Milli sporcu da olmak istiyorumSans verip gitmen iyi olmus is gorusmesine.
Senin gibi dusunurum ben. Hem ogrenir hem vakit gecirirsin. Evde olmaya aliskin degilsen zor cunku
Uzme o tatli canini
Harikasın valla. Bende d vitaminini yeni bitirdim. Multivitamin kullanıyorum içinde Magnezyum çinko B12 vs hepsi var. Propolis ve maden suyu da kullanıyorum ama yine de fazlası da zarar olur mu diye baktırayım dedim. Aslında onlardan ziyade insülin direncim ve kolesterol yüksekti düzelme var mı onu daha çok merak ediyorumD vitamini bir ayi geçti kullanıyorum ben canım kışın çok daha fazla ihtiyaç oluyor d vitaminine. Magnezyum icin genelde bir soda içmeye çalışıyorum gün içinde.
Bir de kolajen kullanıyorum cilt saç tırnak için cildi sikilastirmaya yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?