bende yaptım kol kaslarım bana şöyle diyo veraaaaa zalım vera allahsız vera iyi geldi ama heeChloe 50 dk
@_Vera_ ah vera vah vera 7 dk da resmen kollarımın ebesinin kulaklarını çınlattıkol egzersizi
30 dk dans oğlanla
Artık bi dinleneyim
Ben daha yapmadım korktum şuan sizin yazdığınızı görünce yapmaktanbende yaptım kol kaslarım bana şöyle diyo veraaaaa zalım vera allahsız vera iyi geldi ama hee
yap yap kesinlikle çok iyi geldi yaparken acıdı ama sonrası çok iyi ben 1 set daha yapacam akşamBen daha yapmadım korktum şuan sizin yazdığınızı görünce yapmaktan
ben hiç öyle şeyler almıyorum bana nedense böbreklerden bağırsaklardan atılıveriyor gibi geliyor hep meyve sebze yiyorum zaten uzmanlarda takviyeden çok düzenli günlük alım önemli diyorlar d vitamininde haklısınız ama güneş felan da yok artık takviyeye ihtiyaç varHarikasın valla. Bende d vitaminini yeni bitirdim. Multivitamin kullanıyorum içinde Magnezyum çinko B12 vs hepsi var. Propolis ve maden suyu da kullanıyorum ama yine de fazlası da zarar olur mu diye baktırayım dedim. Aslında onlardan ziyade insülin direncim ve kolesterol yüksekti düzelme var mı onu daha çok merak ediyorum
Ya ben videolarda 1 set yapıp kalıyorum 1 daha yapim diyorum olmuyo yapsam aslında 2 set çok iyi olur demiyap yap kesinlikle çok iyi geldi yaparken acıdı ama sonrası çok iyi ben 1 set daha yapacam akşam
kalsiyum fazlası böbreklerde böbrek taşı ve kum yapıyor kalsiyuma çok dikkat etmek lazım kesinlikle doktora sormadan ne d vitamini ne de kalsiyum magnezyum gibi takviyeler almayın kızlar.Fulyacım dediğine karşı olarak yazmadım hazır sen yazmışken bir kamu spotu geçeyim dedim. yanlış anlama eşim.Ben kol egzersizi yaptım sadece. Bide hastaneye gidip geldim yürüyerek kan verdim de kahvaltıyı anca yapabilecem. Diyet yapıyoruz iyi güzel ama bazı takviyeler malesef şart. Hem kilo verimini destekler hemde kayıpları telafi eder diye düşündüm. Özellikle egzersizlerde çektiğim ağrılar ve bebek tedavisi yönlendirdi beni sağolsund vitamini Magnezyum bunlara baktırın ve alın kızlar Magnezyum kemikler için çok iyi tabi kalsiyum da
videosuna göre değişir dünkü popoları yapmadım ama mesela bu kol 2.set yapılabilir ama attığım bacak 2.sette yeter artık vera gavura eziyet eder gibi dedirtiyor vücudaYa ben videolarda 1 set yapıp kalıyorum 1 daha yapim diyorum olmuyo yapsam aslında 2 set çok iyi olur demi
Hahahvideosuna göre değişir dünkü popoları yapmadım ama mesela bu kol 2.set yapılabilir ama attığım bacak 2.sette yeter artık vera gavura eziyet eder gibi dedirtiyor vücuda
Sabah 1 tane tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 3 4 dilim sucuk 25 gr peynir biber yeşillik yedim canım şimdi leslie 2 mile yapıp senin video yu yapcam oğlanı yeni uyuttum sen napıyosun nasıl oldunCanTorun E English_teacherrr B Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun Varyemez Ceyhans buketx sedulu pamukskr Ozzybal A Aylakkadin @Axelia Bir Pelincik
Güzeller gününz nasıl geçiyor neler yediniz ne sporlar yaptınız ??
Bende iyiyim canım kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta peynir 1 tk reçel avuç içi kadar yufka ekmeği salatalık yedim bağırsaklarım için 3 kuru kayısı kol egzersizi bitti şimdi dün atılan videoları yapcamSabah 1 tane tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 3 4 dilim sucuk 25 gr peynir biber yeşillik yedim canım şimdi leslie 2 mile yapıp senin video yu yapcam oğlanı yeni uyuttum sen napıyosun nasıl oldun
Dün sabah bir adet muz, öğlen bir kase çorba.
Ben kahvaltımı yaptim. Yumurta lor peynir ve avakado bir tatli kasigi recel 1 dilim etimekCanTorun E English_teacherrr B Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun Varyemez Ceyhans buketx sedulu pamukskr Ozzybal A Aylakkadin @Axelia Bir Pelincik
06.00 1 bardak ceviz suyuCanTorun E English_teacherrr B Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun Varyemez Ceyhans buketx sedulu pamukskr Ozzybal A Aylakkadin @Axelia Bir Pelincik
Malesef. Ya ben bebek tedavisi de gördüğüm ve devam edeceğim için vücudumdaki herşeyin ideal olmasını istiyorum. Çünkü tanı koyamıyorlar hiçbirşeyiniz yok ama olmuyor cümlesinden yoruldum. Sonra yok şu eksik bu fazla bahaneleri olmasın diye herşey tam olsun öyle gideyim istiyorum.ben hiç öyle şeyler almıyorum bana nedense böbreklerden bağırsaklardan atılıveriyor gibi geliyor hep meyve sebze yiyorum zaten uzmanlarda takviyeden çok düzenli günlük alım önemli diyorlar d vitamininde haklısınız ama güneş felan da yok artık takviyeye ihtiyaç var
Eşim ben bugün sabah 1 çb kefir incir kürü içtim. Kahvaltı olarakta ev yapımı granolayı sütle karıştırıp yedim. Spor olarak kol egzersizi yaptım adımda 5800 falan şuanda. Biraz dinlenip yine egzersiz yapcam sonra yine hastaneye gidecem yolu uzatırım dönüşte adım atarım hava almış olurum dışarda birazCanTorun E English_teacherrr B Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun Varyemez Ceyhans buketx sedulu pamukskr Ozzybal A Aylakkadin @Axelia Bir Pelincik
Kahvalti yaptım bir suru ütü beni bekliyo kuaforede gitmem gerekiyo önceliği hangisine versem diye dusunurken yarim saattir telefon elimde fark etmemişimCanTorun E English_teacherrr B Beklenen2 Mucizemsn Arrietty_ @Ozlemlerhayallar esmeriiim Melegimkorusun Varyemez Ceyhans buketx sedulu pamukskr Ozzybal A Aylakkadin @Axelia Bir Pelincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?