Pilatesleri bitirdim ah öldüm akşam yine devam edicem. Sporu ihmal etme olur mu güzelimKahvalti yaptım bir suru ütü beni bekliyo kuaforede gitmem gerekiyo önceliği hangisine versem diye dusunurken yarim saattir telefon elimde fark etmemişimsen napiyosun canım
çok teşekkür ederim , hipimizi korusun inşaallah :)Kolay gelsin canım Rabbim hastalıktan korusun.
ooo pilates mi yapıyorsun harika , bende 40 dk yürüdüm de geldim ,iki gün evdeyim . tembelliğimi yenersem dinlenince evde spor yapacağım biraz daha :)Pilatesleri bitirdim ah öldüm akşam yine devam edicem. Sporu ihmal etme olur mu güzelim
ayyy senin menünü görünce neyi unuttum diyorum markete gittim geldim , lor peynirini unuttumBen kahvaltımı yaptim. Yumurta lor peynir ve avakado bir tatli kasigi recel 1 dilim etimek
Oglen ananas yeşil cay
Aksama 2 dilim pizza hakki kaptim diyetisyenimden :) 2 lt su içtim bu 3 e gider. cok yoğunluk vardi bugün onun icin yoklayamadjm ama kolları çalıştıracağım
Sen yoğun olduğun için yapamadın takımdaki videoları canavar gibiler sende deneseneooo pilates mi yapıyorsun harika , bende 40 dk yürüdüm de geldim ,iki gün evdeyim . tembelliğimi yenersem dinlenince evde spor yapacağım biraz daha :)
bende o videoları arıyordum tam neymiş diye,senin yorumunu okudum da dikkatimi çektiSen yoğun olduğun için yapamadın takımdaki videoları canavar gibiler sende denesene
Toto videolarını yaptım çok çok yormadı beni koca totoma çok iyi geldi yalnız vizyonuma bakar mısın toto videosu hahahaha tavsiye ederim bacak zor yani ama incelme garantilibende o videoları arıyordum tam neymiş diye,senin yorumunu okudum da dikkatimi çekti
Kahvaltidan once kuru incir, kayisi, uzerine ilik su.CanTorun @Ayse_M @Beklenen2 @Fulyaa21 Arrietty_ Alp_BuRc esmeriiim @Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans @buketx @sedulu @pamukskr @Ozzybal A Aylakkadin @Axelia @Bir Pelincik
Güzeller gününz nasıl geçiyor neler yediniz ne sporlar yaptınız ??
BılsemÖdem mi artılar kaçamak da yok sende çok güzel gidiyorsun
Daha yapmadım spor bıraz temızlık ve içli köfte yaptım yenı bıttı bırazdan baslıycam vıdyolaraCanTorun @Ayse_M @Beklenen2 @Fulyaa21 Arrietty_ Alp_BuRc esmeriiim @Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans @buketx @sedulu @pamukskr @Ozzybal A Aylakkadin @Axelia @Bir Pelincik
Canim sabahlari maydonoz suyu icebilirsin, odeme cok iyi geliyor.Bılsemınsallah gıder sureklı su ıcıyorum
Benim de önümde 4. 5 aylık gibi duran bir göbecik var. Ödem hepimizi mahfetti yarından başlayalım ya maydanoz suyu ya dukan birasıBılsemınsallah gıder sureklı su ıcıyorum
Ayy 5ten sonra çıkacağım. Alayimayyy senin menünü görünce neyi unuttum diyorum markete gittim geldim , lor peynirini unuttum
Kalkinca 4 kan uzumu ve ilik suCanTorun @Ayse_M @Beklenen2 @Fulyaa21 Arrietty_ Alp_BuRc esmeriiim @Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans @buketx @sedulu @pamukskr @Ozzybal A Aylakkadin @Axelia @Bir Pelincik
Cok teşekkür ederimCanim sabahlari maydonoz suyu icebilirsin, odeme cok iyi geliyor.
Bir donem surekli yattigim icin odem toplamistim, parmagim bastirdigim yere bildigin gomulurdu.
Bu sekilde atmistim...
Simdi de sabahlari 7-8 sap citir citir yiyorum.
Tatil yapılmalı bence hatta bi çok işyeride kapanmalı ordaBurda da yasaklaslar keske. Bugün oglumun okulun dan 3. Sinif Eve yollanmis. Kaldi 7 sinif. 3gun kalmis Noel tatiline. Sanki su 3 günde cok kayiplari olacak kucuk siniflarin
Merhaba kaptanCanTorun @Ayse_M @Beklenen2 @Fulyaa21 Arrietty_ Alp_BuRc esmeriiim @Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans @buketx @sedulu @pamukskr @Ozzybal A Aylakkadin @Axelia @Bir Pelincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?