Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvalti yaptım bir suru ütü beni bekliyo kuaforede gitmem gerekiyo önceliği hangisine versem diye dusunurken yarim saattir telefon elimde fark etmemişimsen napiyosun canım
Pilatesleri bitirdim ah öldüm akşam yine devam edicem. Sporu ihmal etme olur mu güzelim

ayyy senin menünü görünce neyi unuttum diyorum markete gittim geldim , lor peynirini unuttum

ooo pilates mi yapıyorsun harika , bende 40 dk yürüdüm de geldim ,iki gün evdeyim . tembelliğimi yenersem dinlenince evde spor yapacağım biraz daha :)
Sen yoğun olduğun için yapamadın takımdaki videoları canavar gibiler sende denesene

bende o videoları arıyordum tam neymiş diye,senin yorumunu okudum da dikkatimi çekti
Toto videolarını yaptım çok çok yormadı beni koca totoma çok iyi geldi yalnız vizyonuma bakar mısın toto videosu hahahaha tavsiye ederim bacak zor yani ama incelme garantili

Kahvaltidan once kuru incir, kayisi, uzerine ilik su.
Kahvaltida t.bugday ekmeginden tost, gerisi klasiklesmis tabagim.
Uzerine kahve, yaninda findik.
Yesil cayimi ictim.
Oglende ceviz, elma, kefir.
Yine yesil cay ictim...
Tempolu adimlamami yaptim, 2 kere diz-bacak calistim...
Iste bele...

Son düzenleme:
Bılsem ınsallah gıder sureklı su ıcıyorum
Canim sabahlari maydonoz suyu icebilirsin, odeme cok iyi geliyor.
Bir donem surekli yattigim icin odem toplamistim, parmagim bastirdigim yere bildigin gomulurdu.
Bu sekilde atmistim...
Simdi de sabahlari 7-8 sap citir citir yiyorum.

Canim sabahlari maydonoz suyu icebilirsin, odeme cok iyi geliyor.
Bir donem surekli yattigim icin odem toplamistim, parmagim bastirdigim yere bildigin gomulurdu.
Bu sekilde atmistim...
Simdi de sabahlari 7-8 sap citir citir yiyorum.
Cok teşekkür ederim oyle gomulen bıyerımde yok ama tek aklıma gelen yaklaşan regl gunu gecen ay 18 de olmustum bu ara olmam gerekiyor eger onceden yapıyorsa şişlik ondandr dıye avunuyorum

Burda da yasaklaslar keske. Bugün oglumun okulun dan 3. Sinif Eve yollanmis. Kaldi 7 sinif. 3gun kalmis Noel tatiline. Sanki su 3 günde cok kayiplari olacak kucuk siniflarin
Tatil yapılmalı bence hatta bi çok işyeride kapanmalı orda

Bugün ki menüm

Kahvaltı
1 avakado
1 kaşık taze çökelek

Ara
Kahve (sütsüz şekersiz)

Öğlen
1 kase ezo gelin çorbası
1 dilim ekmek

Ara
Bi küçük çikolata
1 bardak organik porttakal suyu

Akşam
1 elma

Uyumadan önce yeşil çay falan icerim

Su 2 lt olur

Spor
8000 adım
500 ip atlama
100 mekik

Merhaba kaptan
Herşey yolunda

Kahvaltı

1 yumurta , 1kk peynir, 5 zeytin , 2 kuru kayısı. 3 yk domates suyu zeytinyağlı, 1 dilim ekmek,1 fincan çay

Ara olarak
Okulda 500 ml su içtim
1kk süt helvası yedim ( arkadaşlarıma ikram için geçmişlerimin ruhuna hediye için götürdüm ikram sahibi olarak onlara eşlik etmemek hiç hoş karşılanmaz o nedenle yedim )

Öğle yemeği yok

Ara 1/2 elma
1 bardak şekersiz süt içerisine 1 tk keci boynuzu tozu bağışıklık için
1 incir
5 fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…