Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hangi işle uğraşıyorsunuz, bilmiyorum ama ne olursa olsun kendi paranı kazanmak, ekonomik özgürlüğünü eline almak gibisi yok. 13 senedir kendi paramı kazanıyorum, işimize zaman ayırmamız gerek, emek harcamamız gerek, o zaman gelişim sağlarız biliyorum. Ama bazı erkekler çok bencil, o ilgi ve zaman sadece kendilerine yönelsin istiyorlar. Isımızı hobi sanıyorlar herhalde ya da en kötüsü kadın emeğini küçümsüyorlar. Eğer bu bir zihniyet problemi ise sizi çok yorar. Ister evinize, ister işinize, ister çocuklarınıza harcamış olun emeğiniz, çabanız çok değerli, siz de değerlisiniz.

Ilk günden çok güzel, tebrikler

Benim de önümde 4. 5 aylık gibi duran bir göbecik var. Ödem hepimizi mahfetti yarından başlayalım ya maydanoz suyu ya dukan birası
30 dk leslie ve 4 dk zımba yaptım sporda çok istikrarlıyım Allah tan ya eşim zorluyor beni yemem için hafi ye dökülecek sen yemiyorum diye söyleniyor yoksa ben kaçamak yapmam

Ben genelde yürüyüş yaparken ısınıp, sonra hareketlere geçiyorum, esneme de oldukça rahatlatıyor.

Çok güzel canım bravo iste ve yap yaşa kimsenin içini öldürmesine izin verme sonra yıllar geçiyor ve yaşamamış sayıyor insan

Kahvaltı

1 yumurta ,1 kk peynir.,5 zeytin, 2 kuru kayısı,
3 yk domates suyu zeytinyağlı , 1 dilim ekmek,1 fincan çay

Aralarda

1 kk süt helvası
1/2 elma
1 bardak şekersiz süt
1incir 5 fındık

Akşam

1 adet ıspanaklı peynirli pide
5 adet lahana sarması
1/2 kase yoğurt
1 bardak karışık meyve suyu

Su ve adımı sonra ekleyeceğim nasipse

JaneRizzoli @_Vera_ Arrietty_

Iyi akşamlar bayanlar
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 tk tahin pekmez

Ara
1 elma
1 sütlü kahve
Küçük bir kase kabak çekirdeği

Akşam
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt

Su =2,5 litre

Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx

Eklentiler

• Screenshot_20201215-182319_Samsung Health.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 11
Selam kızlar nasılsınız oğluma kreşten alıp yeni girebildik eve çok yorulduk çoğu işimizi hallettik şükür. @_Vera_ canım ben bugünde extra spor yapamadım halim yok 8000kusur adım oldu yapabilirsem Leslie gibi yerinde sayarım biraz 10000e çıkarmaya çalışacağım bakalım. E English_teacherrr eşim senin günün nasıl geçti ben sabah tartıldım dün yatmadan yeşil çay içmiştim bu sabah 69,7 geldim düne göre -400gr dünkü ödemdi demekki

Slm cnm sade yeşil çay mı yoksa dukan birasımı içtin

Merhaba canım çok sevindim işlerinizi halletmenize . vaaay süper eksi bu inşallah cumaya daha çok gidecek bak boşa üzdün kendini . bende bugun evdeydim sporları yaptım 2 mile leslie . eşime de mantı yaptım tabiki ben yemedim kabak yedim

Mantıya karşı durabildiysen tebrikler valla ben kendi yiyemedigimi eşime de yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…