Allah saglikli, uzun omurler versin...Canım bugün hiç ortalarda yoktum yaşlı tontiş babaannem ve dedeme gittim. Onlarla ilgilenmekten giremedim takıma. Menü ve spor süper
Sağol canım bugünü kurtardık inşallah yarında gideceğim yerde bana uygun şeyler olurAfiyet olsun canım yine çok güzel bir gün
Afiyet olsun eşimİyi akşamlar kızlar
11:00
3 dilim sarımsaklı kaşarlı fırın tam buğday ekmeği, domates, kapya biber, maydanoz
14:30
1 su bardağı kefir, 10 tane çiğ badem
18:30
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa , yoğurt
Su: 2,5 lt
( gün içinde bir de dukan birası içtim)
Spor : adımlama
Sayı çok az olduğu için birazdan evde Leslie gibi adımlamak yapacağım ondan sonra eklerim
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu E English_teacherrr
İyi yapmışsın canım günün güzel geçtiyse gerisi önemli değil. Adım nasıl senin 12 binlerdeyim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ne diyorsun?Canım bugün hiç ortalarda yoktum yaşlı tontiş babaannem ve dedeme gittim. Onlarla ilgilenmekten giremedim takıma. Menü ve spor süper
Tesekkur ederim, aslında her akşama protein ekliyorum, ama bugün mantı idi diğer alternatif, o yüzden kendimi bu şekilde kurtardımAfiyet olsun canim.
Protein yonunden menunu zayif gordum...
Firin sebzenin yaninda bir kac kofte/avuc ici kadar tavuk eti olabilirdi...
Iyi aksamlar feyzacigim. Nasilsin?iyi akşamlar kızlar
Rüyamda şok oluyolardıCanım bence seni gerçekte de gören şok oluyordur 25 kilo ne demek
O zaman helal olsun.Tesekkur ederim, aslında her akşama protein ekliyorum, ama bugün mantı idi diğer alternatif, o yüzden kendimi bu şekilde kurtardım.
Benim de pijamalar, esofmanlar iyice bollasti.Arrietty_ @_Vera_
Sabah tarhana corbasi yesillik zeytin
Ara portakal
Aksam 3 yk kiyma 3 dilim ekmek
Ara elma
Az oncede pul biberl yogurt yedim.
Su 2 litre
Spor 50 sguat
30 jj
6 kilo verince esofmanlarda bol gelmeye basladi. Esofmana da tel koyunca dusecek gibi oldugundan adim sayimi ogrenemiyorum.Evde elimden geldigince adim atiyorum ama sayamiyorum
Sabah kalkınca spor yapayım ben en iyisiOlabilir, ama kucuk kutu yeterli...
Yarin suyu bolca tutarsan, bir de daha hareketli olursan (yuruyus tarzinda), en az zararla atlatirsin insaallah...
1 kase mercimek çorbasıtamam yarım yerim o zaman
gitmemeyi düşünüyorum ama ayıp olur diye de gitmek istiyorum
akşam ne yiyeyim?
Ay cok guzel bir duyguBenim de pijamalar, esofmanlar iyice bollasti.
Caresi ilk firsatta akilli bileklik edinmek...
Bence sahanesin ortağım.Bugünkü menumu yazayım
Sabah limonlu su
9:30 kahvaltı
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
1 parca cıkolata
Aksam 1 domates brokolı , mantar sote ve yogurt
Su 3 lt
Spor 15 dk chloe ting
10 bın adım
650 puan
Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
canım bende 11 bindeyim ama çok yoruldum tüm gün ayaktaydım.Ev temizledim yorgunsan yapabildiğin akdar yapİyi yapmışsın canım günün güzel geçtiyse gerisi önemli değil. Adım nasıl senin 12 binlerdeyim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ne diyorsun?
Kesinlikle almalisin, cok pratik...Ay cok guzel bir duygu. Ilk isim akilli bileklik almak. Soyle ii birsey bulursam hemen alacagim
O zaman bugünlük yetercanım bende 11 bindeyim ama çok yoruldum tüm gün ayaktaydım.Ev temizledim yorgunsan yapabildiğin akdar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?