Yok canim ayri cirpmiyorsunAy ben bunu yapım çok güzel görünüyor.
Canım yumurta beyazını ayrımı çırpcaz.
İkiside çok güzel görünüyorPoset cay degil canim
Aktar tarzi var burda ama genelde posetli onlarda.
Biri yesilcay, zencefil ve limonlu
Oburu yesilcay, beyazcay, cilekli
Ilkini ictim bugun
İnşallah sağolKolay gelsin canım işlerini halledince geri gel.
Bu is durumu daha önceden belli miydiİyi akşamlar kızlar; yılsonu devir işlemleri, acil yetişmesi gerekli işler olacak, buna bağlı olarak daha koşturmacalı mesai olacak. Akşam geç çıkmalar da... diyete adapte olamayacağımı düşünüyorum, bugün öğlen bile çalıştık, hani yemek istesem de yiyememeye başladım. Sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapacak durumum da olmuyor. Mesai saatleri 10:00 a alınsa bile bizler için pek mümkün olduğu söylenemez. O yüzden üzülerek aranızdan ayrılıyorum, CUMA dan sonra. Sizi seviyorum. Kusuruma bakmayın lütfen .Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Ceyhans Ozzybal Varyemez @esmeriiim ve diğer arkadaşlar
Slm kızlar
Açım yine. Bugün de geçsin
Son 1 gün kalacak
Canım ben bugün yeni geldim çok güzellerKimseler yok
Sabah motive fotoğraflı mesajlarımı da çok az kişi beğenmiş, hep çok kişi beğenirdi
Suyu 3 L yapana hayranim ama 4 yapana ne diyeyim bilemedimMenüm
Kahvaltı sucuklu yumurta salatalık yeşil çay 3 tane zeytin
Öğle kahve ve peynir
Akşam 2 tabak pırasa yemeği 2 yemek kaşığı yogurt
Bir yeşil elma
Su 4 lt
Chloe ting 65 dk 650 puan
Squat 50 adet 150 puan
Toplam 800 puan
Arrietty_ @_Vera_
Eki Görüntüle 2741606
Bide canım benim internette sıkıntı oluyorİki kişi beğenmiş
Ay umarım kaslar çok yoruldu siskinlik yapmasın daSuyu 3 L yapana hayranim ama 4 yapana ne diyeyim bilemedim
Sporlar cok guzel yine
Menu de cok hafif. Guzel eksi gelecek yine senden
En kısa zamanda geri dönİyi akşamlar kızlar; yılsonu devir işlemleri, acil yetişmesi gerekli işler olacak, buna bağlı olarak daha koşturmacalı mesai olacak. Akşam geç çıkmalar da... diyete adapte olamayacağımı düşünüyorum, bugün öğlen bile çalıştık, hani yemek istesem de yiyememeye başladım. Sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapacak durumum da olmuyor. Mesai saatleri 10:00 a alınsa bile bizler için pek mümkün olduğu söylenemez. O yüzden üzülerek aranızdan ayrılıyorum, CUMA dan sonra. Sizi seviyorum. Kusuruma bakmayın lütfen .Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Ceyhans Ozzybal Varyemez @esmeriiim ve diğer arkadaşlar
Sir yok canım sadece su içmeyi çok seviyorum herhangi bir şey de atmam içine öyle sade içerim. Oğlanı da alıştırdım o da baya içiyorYarin dinlen mutlaka
500ml zor iciyorum ben sabah
Sirrin nedir
Iyi uykular Allah rahatlık versin canımAy kuzum yattım yatağımaçok uykum geldi
Yarını iptal ettim bu arada :)
Normal beslenmeme devam
Bugün amirimiz konuştu bizimle. Dişimizi sıkmamızı istedilerBu is durumu daha önceden belli miydi
Süpermiş tarifi aldığın sayfayı söylermisin :)Canım ben evde yapıyorum hakiki balla.
Tabi vaktiniz varsa
SağolBide canım benim internette sıkıntı oluyor
Evde herkes dersler var ya.
Yoksa ben okuduğum her msjı begenmeyi seviyorum.
Canım ben bugün yeni geldim çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?