Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar yorgunluktan bildirim yapmayı unuttum Arrietty_ çok özür dilerim
Sabah 1 dilim ekmek azıcık peynir 2 yumurta salatalık 9 zeytin
Öğle ton balıklı salata 7 kuru vişne
Akşam salata 2 yk pırasa
Gece çok acıktım 1 havuç 1 domates yedim
Su 1.5 lt iş yapmaktan suyu unuttum
Spor

Bugün 2 litre su içtim canım

Aa gözümden kacmis
Tü Tü masallah
Nasil yaptin bunu :)
Halbuki 2 bin fazla yap demistim
Ayy sana ınanmıyorum yaa bende bı halt becermısım gıbı sevındıydim bu adımı 2 saatte attım senın haberın varmı
Bence sahanesin ortağım.
Insallah tartıda aynı şeyı soyler
Arkadaslar akilli bileklik konusunda fikre ihtiyacım var. Marketten aldim bugün ama sanki tatmin etmeyecek. Ama ederse ne ala.
Yinede ortalama fiyatli bir tavsiyeniz varsa zevkle kabul ederim.
Ne marka aldın canım valla ben maddınolarak sıkışık oldugumdan beklıyorum ucuz bısey ostemıyorum xiaomi band 5 alcam almısken 250 tl nette
Bende saha once uc oğün beslenmeyle vermıstım arada vardı ama 76 dan ınıp buralarda kılıtlendım gıdım gıdım gıdıyor aslında sık ama kalorısız yemekte ıyı gelıyordu bana en sonunda dıyetsyene gıdıcem ama oda cok yedırıyor ya
Ben arada metabolizmayi hizlandirsin diye kahve iciyorum
Ben gunde 2 kez ıcıyorum
menü süper ve SPORLAR DA ŞAHANE UZUN ZAMANDIR SENDEN BÖYLE MÜKEMMEL SPORLAR GÖRMEDİM BÜYÜK HARFLERLE TEBRİK EDİYORUM SENİ
Cansın balsın kaptanım da benı nıye görmüyorsun yawww 10 gundur buralardayım yapıyom bnde spor

Benim bugun ipin ucu kacti

kahvalti : 1 dilim tb ekmegi bir haalanmis yumurta cay 1 kk peynir 1 tatli kasigi kumkat receli

ikindi: mini oeynirli pogaca 5 tane

aksam: istavrit, salata, brokoli buharda pismis, mercimek corbasi bir kase , mandalina bir tane

yesil cay ictim, bir de sekersiz turk kahvesi

3 lt su

50!squat

Eklentiler

• F4877DAD-7EA6-4D4B-B71A-840389D8AAC9.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 17
Belki iyidir. Bende bilmiyorum. Ben aldim
Daha yeni sarja taktim. Bakalim nasil bisey olacak
Ben miband 4 kullanıyorum bir senedir. Artık 5 çıktı gecen sene 140 mi neydi almıştım. Uygulaması var telefona kuruyorsun telefon iphone var bende sıkıntı çıkarmadı gayet güzel uyumlu çalışıyor. Telefonun yanında olmasına gerek yok ya da Bluetooth bağlantısı olmasa bile uygulamaya girdikten sonra senkronize ediyor tüm gün ne yaptığını çıkarıyor. Uyku saatini de hesaplıyor.

Ah minik pogacalar cuma tartıda canına okuyacaklar gibi. Sporda yok.

Görmez oluyor muyum görüyorum ama bildirimlerin kafamı karıştırıyor bugün sana yazacaktım aklımdasın hep ama fırsat olmadı. Bana cumartesiden beri sporlarını puanlayıp yazar mısın? Allah yalanı sevmez biraz beynim bişeyi ilk sefer anlamamışsa kitleniyor mal gibi asla anlamıyorum bir daha çok özür dilerim adımlarını puan mı yapcaz fotoğraf atmıyorsun bekledim ki belki sonradan toplu foto atarsın ondan oldu karışıklık özür dilerim tekrar

A101den aldim. olmadi alacagim oyle birşey. Ama zatrn evin icindeyim olcer sanirim.

Bu ise yaramazsa kesinlikle ondan alacağım.

Işte elimden geldigince yapiyorum biseyler bnde

Bugünkü menüm sabah
2 haslanmis yumurta
Sucuk
2 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam
1 kase corba
2 kucuk parca tavuk göğsü
1 dilim baklava yolla gelsin cezam @_Vera_
Su 2 lt
Spor kardesimin performans odevleriyle ugrastim hafta sonu da bnm sinavlar var sporları ve cezamı ondan sonra yapsam olur mu canim

Ne özrü kaptanım attım sankı hep resım ama atayım toplu puan yada adım hangısı takımın yararınaysa oyle hesaplayalım
Ben yanlış mı bıldırıyorum acaba

geriye dönük adımlarımın hepsini ekledim, umarım perşembe ve cuma adımlarım daha yüksek olur.

spor: salı 30 dakika pilates = 210 puan
30 squat= 90 puan
toplam= 300 puan

çarşamba 35 dakika pilates = 245 puan
20 squat= 60 puan
toplam= 305 puan

Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20201217-011614_Samsung_Health[1].webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20201217-011652_Samsung_Health[1].webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20201217-011700_Samsung_Health[1].webp
    11 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20201217-011708_Samsung_Health[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20201217-011716_Samsung_Health[1].webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…