- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Bende 50 TL ye geliyormuş bi tane alım diyodum.Arkadaslar akilli bileklik konusunda fikre ihtiyacım var. Marketten aldim bugün ama sanki tatmin etmeyecek. Ama ederse ne ala.
Yinede ortalama fiyatli bir tavsiyeniz varsa zevkle kabul ederim.
Belki iyidir. Bende bilmiyorum. Ben aldimBende 50 TL ye geliyormuş bi tane alım diyodum.
O zaman daha iyisine bakıcam.
Bugün 2 litre su içtim canımne güzel sabah sabah motivasyon dolusun canım maşallah sana çok güzel bir enerjin var
menü güzel pankek de ekmekten sayılsın su da idare eder o suyu bende sende bir türlü 3 yapamadık
bunu görmemişim kaptanım yeni gördüm ama kimse yapmamış herhalde
ellerine sağlık çok hoş görünüyor
menün çok güzel canım kolaylıklar dilerim örgü siparişleri mi yapıyorsun maşallah ne hamaratsın öyle
evet benim regl iki aşamalı olmaya başladı önden bir leke 3 4 gün sonra regl
menü süper ve SPORLAR DA ŞAHANE UZUN ZAMANDIR SENDEN BÖYLE MÜKEMMEL SPORLAR GÖRMEDİM BÜYÜK HARFLERLE TEBRİK EDİYORUM SENİ
Çok güzel bir gün ben dukan birasını içemedim bugün yarın içicem inşşş
menü çok güzel su ne kadar içtin canım
güzel menü ben cezalık bişey göremedim bi ceza yazmıştın ama geçmişi hızlıca yaptığım için yetişemedim ona
güzel bir gün maşallah
abla yine efsanesin
çok güzel gün canım tebrikler
suyun süper canım tebrik ederim kızmadım ama poğaçaya tamam ama kuzum patatesin yanına ekmek fazla değil mi sabah da poğaça var 50 squat ceza versem sende bana kızma olur mu
sen çok güzel tartı sonuçları alıyorsun canım çok güzel gidiyorsun sana maşallah
kaçamak mııı ne yiceksin bende de duygusal açlık var
adımların şahane kaptanım su orucunu bende mi denesem yaa
suyun çok az sana 2 bardak su cezası kesmem farz oldu
maşallah çok güzel ve istikrarlı verdin kilolarını tebrik ederim seni menün süper
süpersim
harika adımlar eşim
Ayy sana ınanmıyorum yaa bende bı halt becermısım gıbı sevındıydim bu adımı 2 saatte attım senın haberın varmıAa gözümden kacmis
Tü Tü masallah
Nasil yaptin bunu :)
Halbuki 2 bin fazla yap demistim
Insallah tartıda aynı şeyı soylerBence sahanesin ortağım.
Ne marka aldın canım valla ben maddınolarak sıkışık oldugumdan beklıyorum ucuz bısey ostemıyorum xiaomi band 5 alcam almısken 250 tl netteArkadaslar akilli bileklik konusunda fikre ihtiyacım var. Marketten aldim bugün ama sanki tatmin etmeyecek. Ama ederse ne ala.
Yinede ortalama fiyatli bir tavsiyeniz varsa zevkle kabul ederim.
Bende saha once uc oğün beslenmeyle vermıstım arada vardı ama 76 dan ınıp buralarda kılıtlendım gıdım gıdım gıdıyor aslında sık ama kalorısız yemekte ıyı gelıyordu bana en sonunda dıyetsyene gıdıcem ama oda cok yedırıyor yaCanım bende insülin direnci, pko, hipotroidi var.
Bide 3 çocuk var.
Şahsen eger az yersem akşam gözüm dönüyor daha kötü oluyorum.
Benim önceliğim saglıklı olabilmek.
Paketlenmiş ürünlerden, şekerden, uzak durmak bol yürüyüş bana iyi geliyor baktım iki ögün yapamıyorum ara yapıyorum.
Sen bi hafta bi degişiklik yap ve lütfen kendini kimseyle kıyaslama herkesin bünyesi farklı.
Vücut bazı kilolarda daha dirençli olabilir.
Bende öyle hızlı kilo veremiyorum.
Ben gunde 2 kez ıcıyorumBen arada metabolizmayi hizlandirsin diye kahve iciyorum
Cansın balsın kaptanım da benı nıye görmüyorsun yawwwmenü süper ve SPORLAR DA ŞAHANE UZUN ZAMANDIR SENDEN BÖYLE MÜKEMMEL SPORLAR GÖRMEDİM BÜYÜK HARFLERLE TEBRİK EDİYORUM SENİ
Ben miband 4 kullanıyorum bir senedir. Artık 5 çıktı gecen sene 140 mi neydi almıştım. Uygulaması var telefona kuruyorsun telefon iphone var bende sıkıntı çıkarmadı gayet güzel uyumlu çalışıyor. Telefonun yanında olmasına gerek yok ya da Bluetooth bağlantısı olmasa bile uygulamaya girdikten sonra senkronize ediyor tüm gün ne yaptığını çıkarıyor. Uyku saatini de hesaplıyor.Belki iyidir. Bende bilmiyorum. Ben aldim
Daha yeni sarja taktim. Bakalim nasil bisey olacak
Ah minik pogacalar cuma tartıda canına okuyacaklar gibi. Sporda yok.Benim bugun ipin ucu kacti
kahvalti : 1 dilim tb ekmegi bir haalanmis yumurta cay 1 kk peynir 1 tatli kasigi kumkat receli
ikindi: mini oeynirli pogaca 5 tane
aksam: istavrit, salata, brokoli buharda pismis, mercimek corbasi bir kase , mandalina bir tane
yesil cay ictim, bir de sekersiz turk kahvesi
3 lt su
50!squat
Görmez oluyor muyum görüyorum ama bildirimlerin kafamı karıştırıyorAyy sana ınanmıyorum yaa bende bı halt becermısım gıbı sevındıydim bu adımı 2 saatte attım senın haberın varmı
Insallah tartıda aynı şeyı soyler
Ne marka aldın canım valla ben maddınolarak sıkışık oldugumdan beklıyorum ucuz bısey ostemıyorum xiaomi band 5 alcam almısken 250 tl nette
Bende saha once uc oğün beslenmeyle vermıstım arada vardı ama 76 dan ınıp buralarda kılıtlendım gıdım gıdım gıdıyor aslında sık ama kalorısız yemekte ıyı gelıyordu bana en sonunda dıyetsyene gıdıcem ama oda cok yedırıyor ya
Ben gunde 2 kez ıcıyorum
Cansın balsın kaptanım da benı nıye görmüyorsun yawww10 gundur buralardayım yapıyom bnde spor
Canım youtube dan baktım benSüpermiş tarifi aldığın sayfayı söylermisin :)
A101den aldim.Ayy sana ınanmıyorum yaa bende bı halt becermısım gıbı sevındıydim bu adımı 2 saatte attım senın haberın varmı
Insallah tartıda aynı şeyı soyler
Ne marka aldın canım valla ben maddınolarak sıkışık oldugumdan beklıyorum ucuz bısey ostemıyorum xiaomi band 5 alcam almısken 250 tl nette
Bende saha once uc oğün beslenmeyle vermıstım arada vardı ama 76 dan ınıp buralarda kılıtlendım gıdım gıdım gıdıyor aslında sık ama kalorısız yemekte ıyı gelıyordu bana en sonunda dıyetsyene gıdıcem ama oda cok yedırıyor ya
Ben gunde 2 kez ıcıyorum
Cansın balsın kaptanım da benı nıye görmüyorsun yawww10 gundur buralardayım yapıyom bnde spor
Bu ise yaramazsa kesinlikle ondan alacağım.Ben miband 4 kullanıyorum bir senedir. Artık 5 çıktı gecen sene 140 mi neydi almıştım. Uygulaması var telefona kuruyorsun telefon iphone var bende sıkıntı çıkarmadı gayet güzel uyumlu çalışıyor. Telefonun yanında olmasına gerek yok ya da Bluetooth bağlantısı olmasa bile uygulamaya girdikten sonra senkronize ediyor tüm gün ne yaptığını çıkarıyor. Uyku saatini de hesaplıyor.
Işte elimden geldigince yapiyorum biseyler bndene güzel sabah sabah motivasyon dolusun canım maşallah sana çok güzel bir enerjin var
menü güzel pankek de ekmekten sayılsın su da idare eder o suyu bende sende bir türlü 3 yapamadık
bunu görmemişim kaptanım yeni gördüm ama kimse yapmamış herhalde
ellerine sağlık çok hoş görünüyor
menün çok güzel canım kolaylıklar dilerim örgü siparişleri mi yapıyorsun maşallah ne hamaratsın öyle
evet benim regl iki aşamalı olmaya başladı önden bir leke 3 4 gün sonra regl
menü süper ve SPORLAR DA ŞAHANE UZUN ZAMANDIR SENDEN BÖYLE MÜKEMMEL SPORLAR GÖRMEDİM BÜYÜK HARFLERLE TEBRİK EDİYORUM SENİ
Çok güzel bir gün ben dukan birasını içemedim bugün yarın içicem inşşş
menü çok güzel su ne kadar içtin canım
güzel menü ben cezalık bişey göremedim bi ceza yazmıştın ama geçmişi hızlıca yaptığım için yetişemedim ona
güzel bir gün maşallah
abla yine efsanesin
çok güzel gün canım tebrikler
suyun süper canım tebrik ederim kızmadım ama poğaçaya tamam ama kuzum patatesin yanına ekmek fazla değil mi sabah da poğaça var 50 squat ceza versem sende bana kızma olur mu
sen çok güzel tartı sonuçları alıyorsun canım çok güzel gidiyorsun sana maşallah
kaçamak mııı ne yiceksin bende de duygusal açlık var
adımların şahane kaptanım su orucunu bende mi denesem yaa
suyun çok az sana 2 bardak su cezası kesmem farz oldu
maşallah çok güzel ve istikrarlı verdin kilolarını tebrik ederim seni menün süper
süpersim
harika adımlar eşim
Ne özrü kaptanımGörmez oluyor muyum görüyorum ama bildirimlerin kafamı karıştırıyorbugün sana yazacaktım aklımdasın hep ama fırsat olmadı. Bana cumartesiden beri sporlarını puanlayıp yazar mısın? Allah yalanı sevmez biraz beynim bişeyi ilk sefer anlamamışsa kitleniyor mal gibi asla anlamıyorum bir daha çok özür dilerim adımlarını puan mı yapcaz fotoğraf atmıyorsun bekledim ki belki sonradan toplu foto atarsın ondan oldu karışıklık özür dilerim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?