İnşallah canım benim biraz zor geleceğini sanmıyorum sabit bile kalmıyor sağolsun baksana fazla geliyorVallahi benim vücudumda sürekli ters kose yapıyor bana. Insallah yarina eksiler gelir
Ya nasil oldu biliyor musun benimde . Diyetisyen kontrolünden once ki gun tartildim 64.8 sevimdim. Ertesi gun 65.3 saka gibi.İnşallah canım benim biraz zor geleceğini sanmıyorum sabit bile kalmıyor sağolsun baksana fazla geliyor
Garip bir vücudumuz var anlaşılan. Normalde bugündü diyetisyen kontrolü evde tartılıp atıyordum sonucu atmaya utandımYa nasil oldu biliyor musun benimde . Diyetisyen kontrolünden once ki gun tartildim 64.8 sevimdim. Ertesi gun 65.3 saka gibi.
Aaa sakin ama sakin oyle dusunme.İnsanın bütün şevkini kırıyor bu durum ya hiç çabalayasım kalmadı
Bugün sadece adımlama yapaym umarım yarın da almış gözükmem. Belkide birden egzersizlere ve adıma yüklenince oldu inan anlamadım. İnsülin direncim de yok artık düşmüş. Troid de öyle ona rağmen vermek yerine almış olmam çok garip.Aaa sakin ama sakin oyle dusunme.
Hepsi cok spordan. Dinlen bugünde.
Evde adimlama disinda bisey yapma
Ben crossfit e gidiyordum pandemi öncesi.
Manyak spor yapiyorduk. Halter, agirlik askeri kampi gibi.
Neyse o donem hic kilo vermedim 1 kilo anca.
Yag kaybim 43 den 37% e dusmustu ama. 2 ay gittim. 1 kilo verdim ama yag kaybi yuksekti
Pes etme sakin
Yoo hiç oyle dusunme. Onlar bir çözüm buluyorlar.Garip bir vücudumuz var anlaşılan. Normalde bugündü diyetisyen kontrolü evde tartılıp atıyordum sonucu atmaya utandım
Yazdım şimdi bakalım ne diyecekYoo hiç oyle dusunme. Onlar bir çözüm buluyorlar.
Stresten bence kesinlikle. Ama ne diyorsa ye kesmeYazdım şimdi bakalım ne diyecekya bide ben sabah ekmek verdi 2 gün yedim 2 gün yemedim akşam yoğurt verdi onu bile spor yapmadıysam yemedim. Hafif geçirdim hep. Bu şişkinlik niye
Öyle yapaym canım süt ürünleri çoktu bu hafta omu gelmedi acaba. Sütte şişirmiş olabilir beni. Laktoza duyarlılığım var. Az olunca çok hissetmiyorum ama bu hafta sabah kefir ile başlatıp günü sonra ara öğün süt kahvaltı da süt akşam yoğurtStresten bence kesinlikle. Ama ne diyorsa ye kesme
Tamam kolay gelsinGünaydın canım
Mezun olma kilonu hesapliyayim ben bir ara. Dönücem Sana.
Simdi ise gitmem lazim
Ee kuzum kesinlikle. Bunu mutlaka söylemelisinÖyle yapaym canım süt ürünleri çoktu bu hafta omu gelmedi acaba. Sütte şişirmiş olabilir beni. Laktoza duyarlılığım var. Az olunca çok hissetmiyorum ama bu hafta sabah kefir ile başlatıp günü sonra ara öğün süt kahvaltı da süt akşam yoğurt
ayyy ne güzeller ellerine sağlıkIşte elimden geldigince yapiyorum biseyler bndeEki Görüntüle 2741673 Eki Görüntüle 2741674
olur canım cezan 2 mile leslie olsun müsait olunca yap zora sokma kendiniBugünkü menüm sabah
2 haslanmis yumurta
Sucuk
2 zeytin
Ara 1 yesil elma
Aksam
1 kase corba
2 kucuk parca tavuk göğsü
1 dilim baklava yolla gelsin cezam @_Vera_
Su 2 lt
Spor kardesimin performans odevleriyle ugrastim hafta sonu da bnm sinavlar var sporları ve cezamı ondan sonra yapsam olur mu canim
herkesin bünyesi imkanı farklı canım sen dert etme metabolizma için gerekli olanı yapıyorsun sonuçta arttırma imkanın varsa arttır yoksa tamamdırEki Görüntüle 2741678 Eki Görüntüle 2741678
@_Vera_ kaptanım takımdaki arkadaşlar kadar maalesef olmuyor ama hiç olmamasından iyidir.
İyi geceler dilerim
aslında spor tablosunda hep eklemişiz eksik mi eklemişiz kiNe özrü kaptanımattım sankı hep resım ama atayım toplu puan yada adım hangısı takımın yararınaysa oyle hesaplayalım
Ben yanlış mı bıldırıyorum acaba
maşallah ne güzel sporlar
şahane adımlarÇarşamba adımlarımı buraya ekliyorum kaptanım
Spor: 10000adım: 500puan
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu E English_teacherrr
sende bendensin eşim o artıya takılma kaslarında ödem var benim spordan dolayı 1.4 kg felan oynama olmuştu bir keresinde.Şuan bende artıyım tartıda ödem olduğunu biliyorum ama hemen dukan birası yaptım bugün spor yapmıcam sende bugün spor yapma ve bir detoks yap gör abk düşücekGünaydın kızlar. Canım acayip sıkkındiyete tam uyum gösterdim. Egzersiz ve adım attım o kadar biliyorsunuz. Buna rağmen bırak kilo vermeyi kilo almış gözüküyorum ve sebebini bir türlü çözemiyorum.
Abla rüyanda bile istikrarlısın maşallah sanaGunaydin hanimlar...
Ruyamda arkadasa kahvaltiya gitmisim. Diyetteyim dedigim halde, masayi hamur isi donatmis.
Ki normalde de hamur isini pek sevmedigimi biliyor.
Bir de senin icin yaptim ye diye israr ediyor.
Ruyamda bile yemedim...
Arkadas da cok sitem etti.
Bu is ruyaya bile girdiyse, icime islemis demektir.
Az zaman gecsin de, arayip, fircalayayim.
Birazdan kalkip once egzersizimi, sonra da tempolu adimlamami yapayim...
Aynen inflamasyon diyeti var onu ypaym olmazsa hem bağırsak temizleniyormuş hemde neye duyarlılığım var dha rahat öğrenmiş olurum.Ee kuzum kesinlikle. Bunu mutlaka söylemelisin
Tamam canım bende yapayım dukan birasından bugün de sadece adımı tamamlarım başka bişey yapmamayyy ne güzeller ellerine sağlık
olur canım cezan 2 mile leslie olsun müsait olunca yap zora sokma kendini
herkesin bünyesi imkanı farklı canım sen dert etme metabolizma için gerekli olanı yapıyorsun sonuçta arttırma imkanın varsa arttır yoksa tamamdır
aslında spor tablosunda hep eklemişiz eksik mi eklemişiz ki
maşallah ne güzel sporlar
şahane adımlar
sende bendensin eşim o artıya takılma kaslarında ödem var benim spordan dolayı 1.4 kg felan oynama olmuştu bir keresinde.Şuan bende artıyım tartıda ödem olduğunu biliyorum ama hemen dukan birası yaptım bugün spor yapmıcam sende bugün spor yapma ve bir detoks yap gör abk düşücek
O neymiş canım nası bi diyet. Sakın üzülme ben de veremediğimde bırakacam demiştim resmen dalga geçer gibi olmuyodu ne yapsam ama sonra biraz sporu bıraktım adımlama yaptım yeşil öay detoksu filan derken kırdım bence senin şuan süt ürünlerinden şişliğin var afedersin gaz var bilirim onu çok kötü bişe bi süre tüketme diyetisyenine de söyle bunu mutlakaAynen inflamasyon diyeti var onu ypaym olmazsa hem bağırsak temizleniyormuş hemde neye duyarlılığım var dha rahat öğrenmiş olurum.
Kesinlikle.Aynen inflamasyon diyeti var onu ypaym olmazsa hem bağırsak temizleniyormuş hemde neye duyarlılığım var dha rahat öğrenmiş olurum.
Aynen canım kesinlikle haklısın öyle yapacam bugün de hiç süt ürünleri tüketmeyeyim bakalım farkedecek mi. Eliminasyon yazacağı inflamasyon yazmışım çok pardon. Dr deniz şimşek in önerisi. Kitabından çektiğim sayfaları ekleyeyim belki denemek isteyen olur.O neymiş canım nası bi diyet. Sakın üzülme ben de veremediğimde bırakacam demiştim resmen dalga geçer gibi olmuyodu ne yapsam ama sonra biraz sporu bıraktım adımlama yaptım yeşil öay detoksu filan derken kırdım bence senin şuan süt ürünlerinden şişliğin var afedersin gaz var bilirim onu çok kötü bişe bi süre tüketme diyetisyenine de söyle bunu mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?