- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Sağol canım biraz baktım az çok keto ya benziyo aslında bazı farkları var daAynen canım kesinlikle haklısın öyle yapacam bugün de hiç süt ürünleri tüketmeyeyim bakalım farkedecek mi. Eliminasyon yazacağı inflamasyon yazmışım çok pardon. Dr deniz şimşek in önerisi. Kitabından çektiğim sayfaları ekleyeyim belki denemek isteyen olur.
Aynen ya amaç zayıflamak değil zaten tam. 1 2 hafta Vücudun rahatlaması için böyle besleniyorsun sonrasında yavaş yavaş süt ürünleri kurubaklagil gluten vs eklemeye başlıyorsun ve etkilerini gözlemliyorsun. Ona göre neyin gelip neyin gelmediği daha net anlaşılıyor.Sağol canım biraz baktım az çok keto ya benziyo aslında bazı farkları var da
Tek kötü yanı çay kahve de yokSağol canım biraz baktım az çok keto ya benziyo aslında bazı farkları var da
Aaa ona dikkat etmemişim amaan çaysız kahvesiz yapamam benTek kötü yanı çay kahve de yok
Merhaba canım 2 gündür ceviz kürünü uyguluyorumSelamlar bugün günlerden perşembe
Belki kas ağırlığın artıyordurHayır ikisi de değil. Lavaboya rahat çıkıyorum. Hatta 2 3 kez. Regl daha 20 gün falan var
Valla ben adım da yapamam gibi dersim de var tüm günTamam canım bende yapayım dukan birasından bugün de sadece adımı tamamlarım başka bişey yapmam
Olabilir canım umarım öyledirBelki kas ağırlığın artıyordur
Sen yoğunsun canım benim pek işim yok evi temizlerim o arada hareket etmiş olurum zatenValla ben adım da yapamam gibi dersim de var tüm gün
Olcum yapıyor muydun?Sen yoğunsun canım benim pek işim yok evi temizlerim o arada hareket etmiş olurum zaten
Evet yaptım canım grupta liste yapıyorlardı orası için yarın olmazsa ölçüm de yapaym aç karnına yağdan gitmiş kas almış oladabilirimOlcum yapıyor muydun?
Brn karin kalcami ve belimi ölçüyorum
Yulaf ezmesi yarim su bardagi sut tarcin kuru üzüm keten tohumu vardi bende.kızlar kahvaltılarınızda neler var
Evet evet kesinlikleEvet yaptım canım grupta liste yapıyorlardı orası için yarın olmazsa ölçüm de yapaym aç karnına yağdan gitmiş kas almış oladabilirim
harika olmuş tebrik ederimYulaf ezmesi yarim su bardagi sut tarcin kuru üzüm keten tohumu vardi bende.
2 bardak yesil cay
1 lt su
Propolis
Vardi bende
Cok cok teşekkür ederimharika olmuş tebrik ederim
kızlar kahvaltılarınızda neler var
canım bak sana tavsiyem bugün sporunu minimum tut ödem sökücü besinler tüket tuzlu şeyler et yoğurt tüketmeEvet yaptım canım grupta liste yapıyorlardı orası için yarın olmazsa ölçüm de yapaym aç karnına yağdan gitmiş kas almış oladabilirim
güzel menü abla2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 zeytin
4 yk domates suyu zeytinyağlı
1/2 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara
2 çubuk grissini
1 elma
Teşekkür ederim canımgüzel menü abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?