Aliskin isen degil. Aliskin degilsen zor. Daha once 18 saat ustu IF yapmadiysan birden atma kendini su orucuna derim.Su orucu cok zor oluyor mu
hurma ve yogurt ikilisine bayiliyorum .Yedikce yiyeyim gelir benimHmm onu da duydum ama hurma ve yoğurt daha doyurucu geldi
Bende seviyorum bu sebeple yapabilirim diye düşündüm vücutta arınır hem birazhurma ve yogurt ikilisine bayiliyorum .Yedikce yiyeyim gelir benim
Yumueta detoksu yapmıstık bız zeyneple 1.5 kılo vermıstımBende seviyorum bu sebeple yapabilirim diye düşündüm vücutta arınır hem biraz
Yumueta detoksu yapmıstık bız zeyneple 1.5 kılo vermıstım
Evet omlet haslanmıs baskaaaama o hem doyurucu hemde secenek cok. Yumurtanin bin bir cesiti var :)
bastan baslaya bilirim ben seninleCok özür dıleyerek chloe ting in sıtesınden attıgınz lınkı atsanız tekrar kopyalamayı umutmusum. Sıteye gırıyorumda karışık yabancı dil bılmeyınce hangısı hangı gun anlayamadım. Keske bırlıkte gun gun yapıp paylassak vıdyomuzu burdan hepımız hergun aynı vıdyoyu yapsak
O nasıl bişey canım? Böyle detoks lar şart çünkü vücut diyete alışınca artık gitmiyor kilolarYumueta detoksu yapmıstık bız zeyneple 1.5 kılo vermıstım
aa olurmu. ben neler neler yapiyordumEvet omlet haslanmıs baskaaa
Bende başlarım sizinle ama hafif başlarsanızbastan baslaya bilirim ben seninle
Sagol canımm ugrastrdımbastan baslaya bilirim ben seninle
Sabah oğle aksam 2 yumurta bu kadarO nasıl bişey canım? Böyle detoks lar şart çünkü vücut diyete alışınca artık gitmiyor kilolar
Tamam kaydettım ama mesela day 1 de 2 vıdeo var ıkısınıde mı yapıcazesmeriiim 3oldu
Kayip etme
Chloe Ting 2019 Flat Belly Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 30 day Flat Belly Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Bende başlarım sizinle ama hafif başlarsanızbastan baslaya bilirim ben seninle
Oda güzelmiş aslında ara ara yapılabilir 3 gün mü yapmalıyım hurmayı 7 gün mü?Sagol canımm ugrastrdımbastan evet yapalım
Sabah oğle aksam 2 yumurta bu kadar
Tamam kaydettım ama mesela day 1 de 2 vıdeo var ıkısınıde mı yapıcaz
Canım bu hafta eş olalım mı böyle oluyor mu bilmiyorum ama bende chloe ting e başlayacam hatta istersen bugün beraber başlayalım 1 ay sonunda sonucu görelimTamam kaydettım ama mesela day 1 de 2 vıdeo var ıkısınıde mı yapıcaz
Alakasiz biseyi merak ediyorum. 2007 de bu grubu siz mi kurdunuz?1 ay once 300 gr 300 gr veriyordum ben
Simdi artti ama yani cok dogal birsey. Artida cikabilirim, kucuk eksilerde olur buyuk de. Onemli olan vazgecmemek ve devam etmek.
Vazgecersek az verdim,sabit ciktim,arti ciktim diye, hedefe ulasmamiz daha uzun surer
Yok canimAlakasiz biseyi merak ediyorum. 2007 de bu grubu siz mi kurdunuz?
Yok canim
Kaptanlar degisince Site kurucunu ilk sayfaya beni ekliyor. Boylece topici ben actim gibi gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?