- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Herkes kendine en iyi gelen metodu bulmalı diye düşünüyorum ben de. Ben deneme yanılmayla buldum şükür.Evet cıdden doğru söylüyorsun
Bende artı cıktım. Ve senın menüler guzeldı. Benımkıde hıc kacamak yapmadım
Ama sunu bılıyorum bence ıkı oğün herkese uymuyor. Bı zaman ıkı oğün yıyerek verıyoruz evet ama sonra alışıyor metabolızma bence ve rutıne dönüyor iş. Bı zaman da 3-4 öğün dıyet lıstelerınden mı yapmak lazım acaba sık ama az yıyerek vucuda sureklı bıseyler gondermek ama kalorı alımı az
Tebrik ederim.Insallah haftaya mezunsun
Tebrik ederim canim
Harika bir eksi
Olsun feyzos
-500 vermissin
Ekmeklere ragmen : ))
Eksimisin?Eksisin : )) 200-300 olsada olsun
Haftaya guzel eksi ile gelirsin
Harika sedefcigimHem kilo veriyor hem harika sekilde inceliyorsun
Deli kizbak bakayim
Yok canim ya. Cok degil ki artin. Reglsin. Hem guzel beslendin
10 BIN adim bile attin sen ya : ))
sakin ol champ : )
Surekli kilo verecegiz diye birsey yok. Takim arkadaslarin demis zaten soylenecek herseyi. Uzme kendini . Diyetisyenin ilede konusmussun
yapisti bu 666
Ama felaket sissin sen. Karalahanayi birak
Kapya ya da ara mi versen?Baske seyler ye. Vucud alisti belki hep ayni besinlere
fazla bir artik degil. Sende az yediginden olabilir mi ?
Uzme kendini
Tebrik ederim canim
Tebrikler kanka : ))
Hedefe ulasamamis olsanda guzel bir eksi
Neden sizce?
Harika eksi
Izin oncesi kilona az kalmis
Harika oldu : )
Bugunden itibaren aktif olursunuz umarim. Boylece hedefe yaklasmak daha kolay olur
Selam canim
Evet liste disindakilerde atsa iyi olur. Listeye gireceginizde gerekli oluyor
Tebrik ederim guzel eksi
Valla ben de kendi adıma özür dilerim tüm takım arkadaşlarımdan. İnanılmaz moralimi bozdu. Neden böyle zerre fikrim yok annem çok fazla karalahana tükettiğimi ondan olduğunu söylüyor. Regl de gelince böyle oldu ama haftaya telafi edicem kızlar söz veriyorumKızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım@_Vera_ Arrietty_ sedulu
Canım bu hafta eş olalım mı böyle oluyor mu bilmiyorum ama bende chloe ting e başlayacam hatta istersen bugün beraber başlayalım 1 ay sonunda sonucu görelimhergün hatırlatırız birbirimize en azından.
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ❤❤1.Olan es takimi 2 kare bitter cikolata ödülü ve yeni es secme haklari var. Lütfen en gec 22.00 da yeni esinizi belirtin
Es Yarisi Sonucu
JaneRizzoli Varyemez 3,19
E English_teacherrrMelegimkorusun 1.78 % esmeriiim A Aylakkadin 0,734 %
@Axeliapamukskr -1.22 %
Aksam yemegi hazirligini bitirip gececegim sporaKızlar @_Vera_ kaptanin attigi videolar yapıldı mi ?
Malesef ben bu hafta nasıl kaçırdım bilmiyorum ama eşimi bilmiyor dum kaçırmışım üzgünüm1.Olan es takimi 2 kare bitter cikolata ödülü ve yeni es secme haklari var. Lütfen en gec 22.00 da yeni esinizi belirtin
Es Yarisi Sonucu
JaneRizzoli Varyemez 3,19
E English_teacherrrMelegimkorusun 1.78 % esmeriiim A Aylakkadin 0,734 %
Axelia di Nicki. Belki o yuzden gozden kacirdin saniyorsun :)Malesef ben bu hafta nasıl kaçırdım bilmiyorum ama eşimi bilmiyor dum kaçırmışım üzgünüm
Afiyet olsun
Afiyet olsunMerhaba,
11:00 iki tam buğday tost ekmeği peynirli tost, 5 zeytin, 1 küçük poğaça (ödül), marul
14:00 3 adet züber lokma, 5 fındık
17:30 6 kaşık fasulye yemeği, 6 kasık fırında sebzeli tavuk, yoğurt, 3 kasık pirinç pilavı, salata ( çok acıkmıştım, hepsini yiyince ağırlık çöktü üstüme)
Su: 2 litre
Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun
Su az olmuş sanki. Spor var mi ?Merhaba,
11:00 iki tam buğday tost ekmeği peynirli tost, 5 zeytin, 1 küçük poğaça (ödül), marul
14:00 3 adet züber lokma, 5 fındık
17:30 6 kaşık fasulye yemeği, 6 kasık fırında sebzeli tavuk, yoğurt, 3 kasık pirinç pilavı, salata ( çok acıkmıştım, hepsini yiyince ağırlık çöktü üstüme)
Su: 2 litre
Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun
O zaman iyi. Haftaya da 500 gram inşallahAynen öyle oluyor cnm ben mutlu bile oldum 300 grama bu hafta sabit takılmıştım
Sağlık olsun illa vardır bi yerlerde sorun. Onları bulmalıyızYaww deliriciiiimm bnde ıkımoğün yıyorum
Aynen öyle haklıısn zaten ömrümde bir ilk ve sonDikkat et sağlığından olma canım
Çünkü uzmanlara göre sağlıklı bir bireyin haftada 500 gr ile 1 kg kilo vermesi
Çok fazla kilolu olan kişilerde ise haftada 2 ya da 3 kilo vermesi normal karşılanmakta
Verdiğin kilo yerine sonradan ağır hasarlar tablosu olarak geri dönecek kasların olmasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?