Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım cuma günleri takımdaki herkes fotoğraf çekip ekliyor fotoğrafta nickname tarihte yazmalı ilk sayfadaki örnek gibi. Pazartesi günleri kontrol amaçlı tartılıyoruz bir de onda resim atma zorunluluğu yok.

Kızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım @_Vera_ Arrietty_ sedulu

Kahvaltımı erken saatte yapıyorum şu saate kadar 2 ara öğün yaptım

Öğle yemeği yemedim

Akşam yemeğimi şimdi yedim

Öğünlerimi yiyip sindirebileceğim vakitlere koymayı tercih ediyorum

Bundan sonra yiyeceklerim meyve kuru yemiş
Içeceklerim su , madensuyu ,bitki çayı vs olur

İnsan vücudu sürekli kilo verecek diye bir durum yok canım. Buna takılıp daha fazla kaçamak yapmamalısın yoksa tüm çaban ciddi anlamda boşa gider.
Belki de vücudunu şaşırtman gerek daha erken kapatabilirsin mesela bir kaç gün yemek olayını.
Spor kesinlikle devam et en önemlisi su bol bol su iç. Sakin pes etme.
Bir örnek vereyim takımdan E English_teacherrr bir hafta artı çıktı moral bozuldu ilk baştan ama güzel toparladı hareketini artırdı yemesine dikkat etti kaçamak yapmadı ve sonraki hafta çok güzel eksi çıktı tartıda.
En önemli şey beyinde bitiyor sen beynine nasıl olumlamalar yaparsan vücudun da ona göre hareket ediyor.

Aynen öyle valla hiç şu üç rakamlardan kurtulamayacağım sanmıştım yaa çok üzülmüştüm inan boşa çabalıyorum gibi hissetmiştim ama vazgeçmedim sayenizde ve gidiyo kilolar çok şükür yaa

Haklısın canım geçen hafta çok güzel gidince bu hafta şaşırttı beni bayağı bide daha çok uğraştım ya. Ama vazgeçmek yok tabi yürüyüşlere devam egzersiz de yapabildiğim kadar inşallah

Olabilir böyle şeyler, vücudu şaşırtmak gerekiyor, ama diyeti bırakma. Ben de senin menüleri hatırlıyorum, gayet iyiydi.

Canım senin artın öyle kafaya takılacak bir artı değil. Bugün bol su iç yeşil çay iç yarın İnan eksi gelirsin ben bazen Perşembe günleri Cuma’dan daha az çıkıyorum. Bu demek değil ki bir gece de kilo aldım. Ya suyu az içmiş oluyorum , yeşil çay içememiş oluyorum, başka Birseye stres olmuş oluyorum uyku az oluyor yada. Önemli olan aynı irade ederek devam etmek. Her hafta 1,5 kilo verdiğini düşün bu ayda 6 kilo yapar düşük kilolarda bu kadar kilo zaten verilemez. Vücut bir hafta çok verince diğer hafta ya daha az verir yada durur vermek ki bu kilo vermeyi dengeler kaldığın yerden devam canını sıkmadan
Meyveleri akşama çok bırakmayın diyorlar en geç ikindi öğününde yenmeli akşam ara öğünü yoğurt, kefir, ya da kuru yemiş olabilir

Kızlar size bişe danışmak istiyorum şimdi hafta içinde normal günlerde yeşil çay içiyorum ben bazen 1 bazen 1 kupa ve cuma tartıya 2 gün kala sı da dukan birası yapmaya başlıyorum . sizce vücudum yeşil çaya alışkın olduğu için etki etmiyo olabilir mi bağışıklık kazanıyo olabilir mi normal günlerde yeşil çay tüketmesem mi acaba ne dersiniz

Teşekkür ederim canım haklısın. Yok bırakmak yok. Bugün biraz abartı oldu ama 6da kesecem yemeği bu hafta 12 ve 6de yiyip diğer saatlerde sadece çay kahve ile geçirecem. Bu hafta da böyle gitsin bakalım neler Olcak bol çay içerim

Merhaba canım

Ben birşeyi sürekli olarak tüketmiyorum
farklı günlerde tüketiyorum
4 gün önce başladığım ceviz kürünü devam ediyorum onu da araştırdım genel sağlık için yapıyorum

***4.Takım 705.Etap***

Arrietty_ (64.15/63.10/1.05/%1.637)
Ayse_M (98.0/97.8/0.2/%0.204) eski üye ismi Sivaskayseri
Ozlemlerhayallar (66.1/65.8/0.3/%0.454)
sedulu (73.7/72.7/1.0/%1.357)
pamukskr (65.6/66.3/+0.7/%-1.067)
buketx (73.9/70.1/3.8/4.0%) üst limit kurali
Ceyhans (65/64.7/0.3/%0.462)

_Vera_ (65.6/66.6/+1.0/% - 1.524)
Ozzybal(85.3/84.7/0.6/% 0.703)

ozrengin (75.1/74.2/0.9/%1.198) Yeni üye, baslangic tarihi 11.11.20 baslangic kilosu 79 Hedef 64 kg

4. Takım ortalaması: % 0.742

**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 705. Etap***

Bir Pelincik (70.0/)
Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 70 Hedef
neutral (67/70.95) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 67, Hedef 55
Axelia(65.4/65.5) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 65.4, Hedef 57
Aylakkadin(65.9/65.2) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 65.9, Hedef 55
Fulyaa21 (65.2/65.6) Yeni üye, baslangic tarihi 24.11.20, baslangic kilosu 68, Hedef 52 kg

**Citir mi Citirlar (Izinli üyeler) 705. Etap***

Birgaripyolcu06 (79.7/) 703. etapda saglik iznine ayrildi
Beklenen2 (68.7/)703. Etapda izne ayrildi. 1.izin hakki

Melegimkorusun (69.8/68.7)

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 705. Etap***
CanTorun (83.7/82.1)

JaneRizzoli (65.3/64)
Hyperborea17(59.2/59.4)
esmeriiim (60.9/61.1)
fyznur (57.5/57)

Olabilir böyle şeyler, vücudu şaşırtmak gerekiyor, ama diyeti bırakma. Ben de senin menüleri hatırlıyorum, gayet iyiydi.
Çok sağol canım haklısın vücut bazen direnirmiş açlık hissedince depolarmış öyle oldu herhalde ama pes etmek yok haftaya telafi olur umarım. Birde çok yüklendim ben bu hafta kendime. Bu hafta karın egzersizleri ile yürüyüş yapayım. Chloe ting e çok hevesleniyorum da kendime güvenemiyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…