Evet canım cuma günleri takımdaki herkes fotoğraf çekip ekliyor fotoğrafta nickname tarihte yazmalı ilk sayfadaki örnek gibi. Pazartesi günleri kontrol amaçlı tartılıyoruz bir de onda resim atma zorunluluğu yok.@arrietty ve @_Vera_ kaptanım ve diger arkadaşlarım kilo verenleri tebrik ediyorum.
Diger arkadaşlarda üzülmesin bu hafta veririz.
Şöyle gece küçük kızım uyumadı sabah büyük kızımın online dersi vardı sonra 5 saat kendi online dersim.
Sonra okula imzaya gittim.
Kaptanım bizdemi resim çekip ekliycez kilo için.
Geçen hafta 94.5
Bu hafta 93.5
Tartının markası nedir canım?
Haklısın bazen bende de öyle oluyorSamimi söylüyorum tartilma gunleri disinda daha zayif oluyorum
Xiaomi Mi Smart diye geçiyor. Bende tam incelemedim bugün geldi daha. Yağ, kas ölçümü de yapıyormuş sanırım.Tartının markası nedir canım?
Güle güzel kullan canımXiaomi Mi Smart diye geçiyor. Bende tam incelemedim bugün geldi daha. Yağ, kas ölçümü de yapıyormuş sanırım.
Masallahh. Harikasın. Süpersin. Olaganustusun.Aynen hiçe biraz yakın.. bi sabah, bi akşam .
İnsan vücudu sürekli kilo verecek diye bir durum yok canım. Buna takılıp daha fazla kaçamak yapmamalısın yoksa tüm çaban ciddi anlamda boşa gider.Kızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım@_Vera_ Arrietty_ sedulu
Sabah küçük bir ev pogacasi yedim, tekrar devamKIZLAR GÜNÜNZ NASIL GEÇİYOR LÜTFEN ÖDÜLLER YAPILACAKSA BUGÜN 1 ÖĞÜNDE YAPILSIN 1 PORSİYON OLARAK DİĞERLERİNE CEZA UYGULAYACAĞIM BİLGİNİZE...
Aynen öyle valla hiç şu üç rakamlardan kurtulamayacağım sanmıştım yaa çok üzülmüştüm inan boşa çabalıyorum gibi hissetmiştim ama vazgeçmedim sayenizde ve gidiyo kilolar çok şükür yaaİnsan vücudu sürekli kilo verecek diye bir durum yok canım. Buna takılıp daha fazla kaçamak yapmamalısın yoksa tüm çaban ciddi anlamda boşa gider.
Belki de vücudunu şaşırtman gerek daha erken kapatabilirsin mesela bir kaç gün yemek olayını.
Spor kesinlikle devam et en önemlisi su bol bol su iç. Sakin pes etme.
Bir örnek vereyim takımdan E English_teacherrr bir hafta artı çıktı moral bozuldu ilk baştan ama güzel toparladı hareketini artırdı yemesine dikkat etti kaçamak yapmadı ve sonraki hafta çok güzel eksi çıktı tartıda.
En önemli şey beyinde bitiyor sen beynine nasıl olumlamalar yaparsan vücudun da ona göre hareket ediyor.
Haklısın canım geçen hafta çok güzel gidince bu hafta şaşırttı beni bayağı bide daha çok uğraştım ya. Ama vazgeçmek yok tabi yürüyüşlere devam egzersiz de yapabildiğim kadar inşallahİnsan vücudu sürekli kilo verecek diye bir durum yok canım. Buna takılıp daha fazla kaçamak yapmamalısın yoksa tüm çaban ciddi anlamda boşa gider.
Belki de vücudunu şaşırtman gerek daha erken kapatabilirsin mesela bir kaç gün yemek olayını.
Spor kesinlikle devam et en önemlisi su bol bol su iç. Sakin pes etme.
Bir örnek vereyim takımdan E English_teacherrr bir hafta artı çıktı moral bozuldu ilk baştan ama güzel toparladı hareketini artırdı yemesine dikkat etti kaçamak yapmadı ve sonraki hafta çok güzel eksi çıktı tartıda.
En önemli şey beyinde bitiyor sen beynine nasıl olumlamalar yaparsan vücudun da ona göre hareket ediyor.
Olabilir böyle şeyler, vücudu şaşırtmak gerekiyor, ama diyeti bırakma. Ben de senin menüleri hatırlıyorum, gayet iyiydi.Kızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım@_Vera_ Arrietty_ sedulu
Canım senin artın öyle kafaya takılacak bir artı değil. Bugün bol su iç yeşil çay iç yarın İnan eksi gelirsin ben bazen Perşembe günleri Cuma’dan daha az çıkıyorum. Bu demek değil ki bir gece de kilo aldım. Ya suyu az içmiş oluyorum , yeşil çay içememiş oluyorum, başka Birseye stres olmuş oluyorum uyku az oluyor yada. Önemli olan aynı irade ederek devam etmek. Her hafta 1,5 kilo verdiğini düşün bu ayda 6 kilo yapar düşük kilolarda bu kadar kilo zaten verilemez. Vücut bir hafta çok verince diğer hafta ya daha az verir yada durur vermek ki bu kilo vermeyi dengelerKızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım@_Vera_ Arrietty_ sedulu
Meyveleri akşama çok bırakmayın diyorlar en geç ikindi öğününde yenmeli akşam ara öğünü yoğurt, kefir, ya da kuru yemiş olabilirKahvaltımı erken saatte yapıyorum şu saate kadar 2 ara öğün yaptım
Öğle yemeği yemedim
Akşam yemeğimi şimdi yedim
Öğünlerimi yiyip sindirebileceğim vakitlere koymayı tercih ediyorum
Bundan sonra yiyeceklerim meyve kuru yemiş
Içeceklerim su , madensuyu ,bitki çayı vs olur
Teşekkür ederim canım haklısın. Yok bırakmak yok. Bugün biraz abartı oldu ama 6da kesecem yemeği bu hafta 12 ve 6de yiyip diğer saatlerde sadece çay kahve ile geçirecem. Bu hafta da böyle gitsin bakalım neler Olcak bol çay içerimCanım senin artın öyle kafaya takılacak bir artı değil. Bugün bol su iç yeşil çay iç yarın İnan eksi gelirsin ben bazen Perşembe günleri Cuma’dan daha az çıkıyorum. Bu demek değil ki bir gece de kilo aldım. Ya suyu az içmiş oluyorum , yeşil çay içememiş oluyorum, başka Birseye stres olmuş oluyorum uyku az oluyor yada. Önemli olan aynı irade ederek devam etmek. Her hafta 1,5 kilo verdiğini düşün bu ayda 6 kilo yapar düşük kilolarda bu kadar kilo zaten verilemez. Vücut bir hafta çok verince diğer hafta ya daha az verir yada durur vermek ki bu kilo vermeyi dengelerkaldığın yerden devam canını sıkmadan
Meyveleri akşama çok bırakmayın diyorlar en geç ikindi öğününde yenmeli akşam ara öğünü yoğurt, kefir, ya da kuru yemiş olabilir
Merhaba canımKızlar size bişe danışmak istiyorum şimdi hafta içinde normal günlerde yeşil çay içiyorum ben bazen 1 bazen 1 kupa ve cuma tartıya 2 gün kala sı da dukan birası yapmaya başlıyorum . sizce vücudum yeşil çaya alışkın olduğu için etki etmiyo olabilir mi bağışıklık kazanıyo olabilir mi normal günlerde yeşil çay tüketmesem mi acaba ne dersiniz
Çok sağol canım haklısın vücut bazen direnirmiş açlık hissedince depolarmış öyle oldu herhalde ama pes etmek yok haftaya telafi olur umarım. Birde çok yüklendim ben bu hafta kendime. Bu hafta karın egzersizleri ile yürüyüş yapayım. Chloe ting e çok hevesleniyorum da kendime güvenemiyorum hala.Olabilir böyle şeyler, vücudu şaşırtmak gerekiyor, ama diyeti bırakma. Ben de senin menüleri hatırlıyorum, gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?