- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Kesinlikle ben böyle düşünüyorumKızlar size bişe danışmak istiyorum şimdi hafta içinde normal günlerde yeşil çay içiyorum ben bazen 1 bazen 1 kupa ve cuma tartıya 2 gün kala sı da dukan birası yapmaya başlıyorum . sizce vücudum yeşil çaya alışkın olduğu için etki etmiyo olabilir mi bağışıklık kazanıyo olabilir mi normal günlerde yeşil çay tüketmesem mi acaba ne dersiniz
Doğru canım aslında üst üste tüketmemek lazım demi bende aralıklı içiyim o zamanMerhaba canım
Ben birşeyi sürekli olarak tüketmiyorum
farklı günlerde tüketiyorum
4 gün önce başladığım ceviz kürünü devam ediyorum onu da araştırdım genel sağlık için yapıyorum
Demi canım normalde bu kür 15 yapılıyo bende ilk başta öyle yapıyodum baktım kilo veremiyorum haftada 2 3 e düşürdüm iyi olmuştu ama diğer günlerde de normal yeşil çay içtiğimi düşününce dedim vücut bağışıklık kazanıyo sanırımKesinlikle ben böyle düşünüyorum
Kuru bilmiyorum canim ama vucut hemen alışıyorDemi canım normalde bu kür 15 yapılıyo bende ilk başta öyle yapıyodum baktım kilo veremiyorum haftada 2 3 e düşürdüm iyi olmuştu ama diğer günlerde de normal yeşil çay içtiğimi düşününce dedim vücut bağışıklık kazanıyo sanırım
Tebrik ederim.Insallah haftaya mezunsun
Tebrik ederim canimGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta =65
Bu hafta =64,7
Fark=0,3
Yüzde=0,461
Harika bir eksiBen de ekleyim
Pzt kilo:65,3
Bugün:64
Fark:1,3
Yüzde 1,99
Olsun feyzosGünaydın kizlar hedefe ulasamadim
18 aralik kilo bildirimim
Hafta başı : 57.5
Simdi : 57
Fark : 500 gram
Eki Görüntüle 2742579
@_Vera_Arrietty_
Eksimisin?Eksisin : )) 200-300 olsada olsunGünaydın herkese hafta başı regl olmanın cezası işte az bi eksi ile kurtardım haftayı ya ona şükür
Geçen cuma 98
Bu cuma 97.8
Fark 200 gr cık
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @Melegimkorusun
Harika sedefcigim
Deli kizEve gidince tekrar tartilcam belki eksilmistir bir 500 gram dahaumudumu yitirmedim daha
Yok canim ya. Cok degil ki artin. Reglsin. Hem guzel beslendin
sakin ol champ : )Gecen hafta cuma 60.9
Bu hafta cuma. 61.1
Fark +2
Reglin 3.gunundeyım o yuzden ona sığınamam ama bu artının allah cezasını versın
@_Vera_Arrietty_ @sedulu A Aylakkadin
Surekli kilo verecegiz diye birsey yok. Takim arkadaslarin demis zaten soylenecek herseyi. Uzme kendini . Diyetisyenin ilede konusmussunCanım benim de hiç gitmedi artıdayım bayağı hemde anlamadım ki şaka gibi bu hafta aşırı sıkı tuttum ona rağmen artı gelmesi beni çok üzdü. Sonucu atmalı mıyım emin değilim utanıyorum resmen
yapisti bu 666Geçen cuma 65.6
Bu cuma 66.6
Fark 1 kg
Yüzdeyi sonra tabloda hesaplarımşimdi ağlıyım az
Eki Görüntüle 2742647
fazla bir artik degil. Sende az yediginden olabilir mi ?
Uzme kendiniBende öyle yayemeyip almak kadar kötü bişey yokmuş. Geçen cuma kaçamak bile yapmadım ama bugün yapacam.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 65.6
+4 yüzdesi %0.61
Tebrik ederim canim
Tebrikler kanka : ))
Hedefe ulasamamis olsanda guzel bir eksiGeçen hafta: 85.3 kg
Bu hafta: 84.7 kg
Fark: 600 g
Yüzde: 0,7034
Gelecek hafta için hedef kilo: 83.50 kg
Bu hafta hedefime ulaşamadım, önümüzdeki hafta umarım daha iyi olur.
Neden sizce?Tabii ki kilo veremedim.
Harika eksiGünaydın hanımlar
Geçen hafta : 69,8
Bu hafta: 68,7
F: 1,1
Yüzde: % 1,57
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu E English_teacherrr
Harika oldu : )
Selam canim@arrietty ve @_Vera_ kaptanım ve diger arkadaşlarım kilo verenleri tebrik ediyorum.
Diger arkadaşlarda üzülmesin bu hafta veririz.
Şöyle gece küçük kızım uyumadı sabah büyük kızımın online dersi vardı sonra 5 saat kendi online dersim.
Sonra okula imzaya gittim.
Kaptanım bizdemi resim çekip ekliycez kilo için.
Geçen hafta 94.5
Bu hafta 93.5
Evet cıdden doğru söylüyorsunSamimi söylüyorum tartilma gunleri disinda daha zayif oluyorum
Bende artı cıktım. Ve senın menüler guzeldı. Benımkıde hıc kacamak yapmadımKızlar malum kilo verememiş olmanın hüznü ile kaçamak yaptım. Söylemiyim diyorum kimsenin canı çekmesin. Bu haftada bol hareketli ve dikkatli bir hafta olacak ama artık veremediğimi Görünce hedef dahi belirleyemiyorum. Diyetisyende bir hafta dinlen istersen dedi de ben kendim yapmaya devam edecem. Kaptanlarım size karşıda gerçekten mahcubum neden olduğunu inanın anlamış değilim ne yazdıysam buraya onu yedim. Ne yazdıysam o sporu yaptım ama vücudum benimle dalga geçiyor sanırım@_Vera_ Arrietty_ @sedulu
Ben normalde yesilcay icmem. TiksinirimDemi canım normalde bu kür 15 yapılıyo bende ilk başta öyle yapıyodum baktım kilo veremiyorum haftada 2 3 e düşürdüm iyi olmuştu ama diğer günlerde de normal yeşil çay içtiğimi düşününce dedim vücut bağışıklık kazanıyo sanırım
Ya bu grubu cok sevıyorum dıger takımlardan teklıf gelıyo ama reddıyorumYok canim ya. Cok degil ki artin. Reglsin. Hem guzel beslendin
10 BIN adim bile attin sen ya : ))
Samimi söylüyorum tartilma gunleri disinda daha zayif oluyorum
Pesine gelirim gidersen :)Ya bu grubu cok sevıyorum dıger takımlardan teklıf gelıyo ama reddıyorum
Tamam canım bi kaç gün içerim bende yeşil çayı artık bendeBen normalde yesilcay icmem. Tiksinirim
Su ara icebiliyorum ne hikmetse
Haftada 3 defa galiba en fazla. Bazen 1 bazen 2 kupa.
Dukan birasi 15 günde 1 tekrarlayin diyorlar
Cok teşekkür ederim canimTebrik ederim.Insallah haftaya mezunsun
Tebrik ederim canim
Harika bir eksi
Olsun feyzos
-500 vermissin
Ekmeklere ragmen : ))
Eksimisin?Eksisin : )) 200-300 olsada olsun
Haftaya guzel eksi ile gelirsin
Harika sedefcigimHem kilo veriyor hem harika sekilde inceliyorsun
Deli kizbak bakayim
Yok canim ya. Cok degil ki artin. Reglsin. Hem guzel beslendin
10 BIN adim bile attin sen ya : ))
sakin ol champ : )
Surekli kilo verecegiz diye birsey yok. Takim arkadaslarin demis zaten soylenecek herseyi. Uzme kendini . Diyetisyenin ilede konusmussun
yapisti bu 666
Ama felaket sissin sen. Karalahanayi birak
Kapya ya da ara mi versen?Baske seyler ye. Vucud alisti belki hep ayni besinlere
fazla bir artik degil. Sende az yediginden olabilir mi ?
Uzme kendini
Tebrik ederim canim
Tebrikler kanka : ))
Hedefe ulasamamis olsanda guzel bir eksi
Neden sizce?
Harika eksi
Izin oncesi kilona az kalmis
Harika oldu : )
Bugunden itibaren aktif olursunuz umarim. Boylece hedefe yaklasmak daha kolay olur
Selam canim
Evet liste disindakilerde atsa iyi olur. Listeye gireceginizde gerekli oluyor
Tebrik ederim guzel eksi
Benim ki psikolojik kesin ama su da var sonuçta az cok veriyoruz canim. Uzun zamanda olsa kisa zamanda olsa vereceğiz inşallahBu durum psikolojik de olabilir. Veya 2 gün once sagliksiz beslenildiyse tartiya birkac gun sonra yansiyor. Her iki ihtimal de olabilir diye dusunuyorum
Hurma diyetini gördüm şimdi vücudu şaşırtmak için 3 gün onu yapayım diyorum. Sonra dediğiniz gibi erken kalkıp 3 öğün mü beslensem belki yine şaşırır vücutEvet cıdden doğru söylüyorsun
Bende artı cıktım. Ve senın menüler guzeldı. Benımkıde hıc kacamak yapmadım
Ama sunu bılıyorum bence ıkı oğün herkese uymuyor. Bı zaman ıkı oğün yıyerek verıyoruz evet ama sonra alışıyor metabolızma bence ve rutıne dönüyor iş. Bı zaman da 3-4 öğün dıyet lıstelerınden mı yapmak lazım acaba sık ama az yıyerek vucuda sureklı bıseyler gondermek ama kalorı alımı az
Su orucu cok zor oluyor muödülümü de yaptim : P
Su orucunu bitirdim bugun : ))
Simdi herkes sakin olabilir tekrar : D
Ben bu hafta oyle yapıcam ama hırma dıyetını yapamam ben. Yalnız bı ara 6 gün ısvec dıyetı yapmıstım 2 sene once. 2 kılo verdım 6 gunde gerıde almadım onuda bı dusunecegımHurma diyetini gördüm şimdi vücudu şaşırtmak için 3 gün onu yapayım diyorum. Sonra dediğiniz gibi erken kalkıp 3 öğün mü beslensem belki yine şaşırır vücut
1 ay once 300 gr 300 gr veriyordum benBenim ki psikolojik kesin ama su da var sonuçta az cok veriyoruz canim. Uzun zamanda olsa kisa zamanda olsa vereceğiz inşallah
Hmm onu da duydum ama hurma ve yoğurt daha doyurucu geldiBen bu hafta oyle yapıcam ama hırma dıyetını yapamam ben. Yalnız bı ara 6 gün ısvec dıyetı yapmıstım 2 sene once. 2 kılo verdım 6 gunde gerıde almadım onuda bı dusunecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?