- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Benim esimde aynen böyleGüya kendi çapında diyete girmiş ek ekmek yemiyo ama hamur işlerinin hepsini bayılarak yiyo
Hahaha superBenimki benden gizli gizli spor yapiyor
Ben ne zaman yuruyuse ciksam bisiklete biniyor evde
Vaaay senden gizli zayıflayacak bak bak senBenimki benden gizli gizli spor yapiyor
Ben ne zaman yuruyuse ciksam bisiklete biniyor evde
Diyoki 1 kilo vermişim bak ekmeği kestim ya iyi maşallah diyorum ben kendimi yırtıyım zayıflayacam diye adam 2 günde 1 kilo vermişBenim esimde aynen böyle
Erkeklerin bunyesi oyle yaDiyoki 1 kilo vermişim bak ekmeği kestim ya iyi maşallah diyorum ben kendimi yırtıyım zayıflayacam diye adam 2 günde 1 kilo vermiş
Afiyet olsunBende kaçamaksız gidiyorum. Kahvaltı sonrası bir şey yemedim. Kahve içtim. Oğlanı biraz bahçeye çıkardım havalandık. Açlık hissim yok daha
İşte bünyesi öyle ama bunlarda da istikrar yokErkeklerin bunyesi oyle ya
Benim esimin verecegi kilo cok
Neyse Ilk basladik beraber. 500gr verdim nasil mutluyum.
Sonra esim cikti tsrtiys
2.5 kg vermis. Bak nasil senden de cok verdim diyip deli etmisti beni
Simdi ben 9 kg verdim o zamandan beri
Esim ayni kilo da
Ya kesinliklr 2 katimiz yiyorlar ama veriyorlarDiyoki 1 kilo vermişim bak ekmeği kestim ya iyi maşallah diyorum ben kendimi yırtıyım zayıflayacam diye adam 2 günde 1 kilo vermiş
Ayy evet kaptanım az kalmış maşallah sanaAy o degilde, benim VKI yakinda yesillenecek
Cok acıyor ılk zamanChloe ting de bayağı yorucu ya bana mı öyle geliyor anlamadım. 10 dk yı yaptım dinlenip 20 dk lık cardio abs yapcam bugün de bitecek inşallah. Ama karın egzersizinde karnım cayır cayırsen akşam mı yapacaksın canım?
Sagol yakolların ne kadar incelmiş :)
Canım oğlan test yaptı benım telden daha yenı aldm elıme
Anladım canım kolay gelsin şimdiden. Bende adımı tamamlamaya çalışacam inşallahCok acıyor ılk zaman
Sagol ya
Canım oğlan test yaptı benım telden daha yenı aldm elıme
Yemek yapıyorum sımdı bırazdan yapıcam chloe ınsallah
Kolay atlatrsın ınsallahAnladım canım kolay gelsin şimdiden. Bende adımı tamamlamaya çalışacam inşallahBugün hurma diyeti yapıyorum bide ben 2 öğün şeklinde yapıyorum. Umarım akşam acıkmam çok sabah yedim bide akşam yiyecem. Ama kahve ve çay içiyorum.
Aynen öyle valla. Sabah yapmak daha rahat aslında aç karnına hafif hissediyor insan kendini. Yemek öncesi adımı arttırmak içinKolay atlatrsın ınsallah
Ben yapamıyorum okadar ac canım tatlı ostyor o zaman atıstrmayı sevıyorum bıde ben canım bıseyler osteyınce domates yesıllık falan en azından atstrmak ıyı gelıyor
Sımdı chloe yaptım bugun cok terlettı ya baya eforluymus bugunkü
Tamamdır ortimKarbon az fazla sanki
Tarhana-havuç ikisini aynı gün tüketmesen daha iyi olur gibi geldi bana
Yok canimspor larım
10000 adım 3 mile leslie 15 dk pplates
adım yarışı varmı kaptanım puan hesap larken adım da puanlayacaz mı bilemedim o yüzden hesap yapmadım
A Aylakkadin @_Vera_sedulu Arrietty_
Ortim ben de günümü yazayımTamamdır ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?