- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
İyi akşamlar canım eve git de dinlen yorulmuşsundur baya yaa işiniz zor allah kolaylık versin bende sabah kötüydüm de oğlum uyuyunca bende bi uyumuşuz 3 saat kadarIyi aksamlar kizlar
Simdi isten ciktim Eve yuruyorum.
Baya yoruldum :/
Sizler nasilsiniz?
Sende yaparken seramik tavada yağsız ve tuzsuz yap bi daha yaparken öyle dene bi canımSen aklamıştın mısırı geçen ekşi çıkarak
Benim için tam tersi durum oldu
Ara ara yaziyordum bunu...CanTorun diyetisyenle bugun görüştük. Dedim benim kilom gitmiyor. Oda dedi ki cunku kasa ceviriyorsun. Ne yapıyorsun bende videolari falan anlatım . Aynen sizin deddiginizi dedi. Zaten demisti ama ben uymamistim. Sadece yuru dedi. Ben kardiyo yapacağın zamanda söyleyeceğim dedi. Haftanin 5 günü yuruyecegim insallah sadece soz verdim.
E English_teacherrr
Bu hafta yogurt sut karbonhidrat yok.
Sadece yesil cay içeceğim sabahlark
Sonra da 12 de yesil salata falan filan türünde beslenecegim kurallara güzelce uyarsa. Haftaya hedefimiz 63 insallah dedi. Bakalim canim.
Su falan fıstık cok iyi dedi ama kismi hepimiz biliyoruzzaten.
Arrietty_ @_Vera_ bu yogurtsuz fakan filan surec keto mi?
Birde @esmeriiim çokgecmis olsun.
Gece uykumun buyuk bir kismi...İyi akşamlar canım eve git de dinlen yorulmuşsundur baya yaa işiniz zor allah kolaylık versin bende sabah kötüydüm de oğlum uyuyunca bende bi uyumuşuz 3 saat kadarilk kez böyle bişe oluyo şoklardayım
Aklımda bi daha canım isterse öyle deneyeceğimSende yaparken seramik tavada yağsız ve tuzsuz yap bi daha yaparken öyle dene bi canım
Çocuklarla yalnızdım, ancak şimdi bakabiliyorum, saat 11:30 da etimek, 1kk peynir, 7 zeytin, 10 fındık ve yeşilçay vardı. 15:00 gibi kefir ve yeşil elma yedim. Birazdan tavuk ve salata yiyeceğim. Henüz spor yok, saadece adımda 3000 civarıyım.Kızlar nasılsınız ?? Bugün menülerinizde neler var dün hava buzdu ama yürüyüş çok ferahlatmıştı beni bu sabah kar yağmış karda yürümeyi de pek severim.Regl sancım biraz azalsın da kat kat giyinip bir hava almaya çıkayım diyorum.Siz neler yapacaksınız??
Gece pek uyutmadı sağolsun valla gündüz töbe uyuyamazdım bende dedim yatıyım uyurum belki gözümüzü bi açtık saat 2 filan sanıyorum 4 olmuşşşş resmen abla bende ilk kez bu kadar gündüz uyudumGece uykumun buyuk bir kismi...
Masallah, uyuyabilene cok imrenirim.
Uyuyan birini gorunce parmak ucumda yururum...
Ben cips, kraker hiç sevmem, ama çikolata iyi olurdu.Yaa canın hiç cips felan çekmiyor mu? Şimdi bir kahve yanına tatlılar hahaha 10 palet gofret felan ardından cips kraker felan sonrasında bir burger menü hiç fena olmazdı banahiç aklına gelmiyor mu böyle şeyler?
menünü tam yaz karar veririz@_Vera_ yaaa akşama dizim var mısır patlatsam da yisem diyom olurmu kiibugun bişe yemedim sabah yukaf şimdi de patlıcan yemeği ve yoğurt yedim ne dersin ceza verir misin
E hadi benden ufak bir kase misir geldiBugünkü menüm @_Vera_
Sabah yarım elmalı yulaf lapası
Akşam 150 gr patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
Uyuduğum için aralarda bişe yemedim
Su 3 lt olacak sporları sonra eklerim
Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
Yaaa ay çok sevindim sağol kaptanE hadi benden ufak bir kase misir geldi
yaaa ne şanslısınız 1 koca paket yerdim eskiden gofreti sevmemek en iyisiBen bu söylediklerini yiyemiyorum
Cips yesem 5 taneyi geçmez
Gofret 1 adet yesem ağzımda 1 çuval şeker var gibi gelir
bende unuttum abla ama arada eski düzenim geliyor aklıma güel günlerdi hahaha@_Vera_ benim de canim cisss mamalardan cekmez.
Hele cips, kola, yas pasta vs hiiiic isim olmaz.
Regl oncesi cikolata cekerDİ.
Onu da unuttum.
Onun yerine meyve kurusu ceker oldu.
Ama acili, acisiz her turlu kebap canim cekiyor.
Kirmizi eti cokca yedigim icin, bir sekilde unutuyorum...
senin yaptıkların zaten harikalar ama işte uğraşmak lazım ben hiç sevmiyorum öyle uğraşmayıyok yaa
gofretten falan tiksindim ben
cips de bir kaç defa yedim ama önümde duruyordu hadi yiyeyim dedim
yoksa onları hiç aramıyorum
yersem bitter çikolata
bana benim yaptığım uydurmazyon ama temiz içerikli tatlılar daha güzel geliyor
bende artık kas yapma işini bıraktımCanTorun diyetisyenle bugun görüştük. Dedim benim kilom gitmiyor. Oda dedi ki cunku kasa ceviriyorsun. Ne yapıyorsun bende videolari falan anlatım . Aynen sizin deddiginizi dedi. Zaten demisti ama ben uymamistim. Sadece yuru dedi. Ben kardiyo yapacağın zamanda söyleyeceğim dedi. Haftanin 5 günü yuruyecegim insallah sadece soz verdim.
E English_teacherrr
Bu hafta yogurt sut karbonhidrat yok.
Sadece yesil cay içeceğim sabahlark
Sonra da 12 de yesil salata falan filan türünde beslenecegim kurallara güzelce uyarsa. Haftaya hedefimiz 63 insallah dedi. Bakalim canim.
Su falan fıstık cok iyi dedi ama kismi hepimiz biliyoruzzaten.
Arrietty_ @_Vera_ bu yogurtsuz fakan filan surec keto mi?
Birde @esmeriiim çokgecmis olsun.
bende 4100 adım var pilates yapmıcam cumaya kadar leslie de yapmıcam evde biraz daha adımlarım amaÇocuklarla yalnızdım, ancak şimdi bakabiliyorum, saat 11:30 da etimek, 1kk peynir, 7 zeytin, 10 fındık ve yeşilçay vardı. 15:00 gibi kefir ve yeşil elma yedim. Birazdan tavuk ve salata yiyeceğim. Henüz spor yok, saadece adımda 3000 civarıyım.
yaa bu takım cipsi neden sevmiyorBen cips, kraker hiç sevmem, ama çikolata iyi olurdu.
Bugünkü menüm @_Vera_
Sabah yarım elmalı yulaf lapası
Akşam 150 gr patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
Uyuduğum için aralarda bişe yemedim
Su 3 lt olacak sporları sonra eklerim
Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
menün az olduğu için bende ceza vermem yiyin gariE hadi benden ufak bir kase misir geldi
Süpersin kaptan sağol çayla yirim garimenün az olduğu için bende ceza vermem yiyin gari
Takımı yoldan çıkarıyorumNe cok abur cubur konusu olmus :))
Ben ise yurudum. Isten Eve simdide. 17bin i geciyor adim. Tamamen istek disi
Bende 11000 var daha çok adım atmam lazım. Oğlanla biraz parka çıktık iyi geldi kaç gündür evde bunaldik ikimizdeNe cok abur cubur konusu olmus :))
Ben ise yurudum. Isten Eve simdide. 17bin i geciyor adim. Tamamen istek disi
Simdi yogurt yemeyecegimAslında kbht olmaması keto ya uygun keto da daha çok protein ve yağ alımına dikkat ediyosun. Süt tüketmem bende çok ama yulaf yaparken koyuyorum sen nası yapıyosun yulafı yoğurt da yiyorum aslında belki az tutabilirim bende senin diyete uyarak
Cok çok teşekkür ederim inşallahAra ara yaziyordum bunu...
Normalde gencler daha hizli kilo vermeli.
Biyolojik bir sorun yoksa, uygulamada vardir degil mi?
Simdiden sonra tikir tikir gider insaallah canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?