- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Harikasin ortagimBugünkü menüm @_Vera_
Sabah yarım elmalı yulaf lapası
Akşam 150 gr patlıcan yemeği 1 kase yoğurt
Uyuduğum için aralarda bişe yemedim
Su 3 lt olacak sporları sonra eklerim
Arrietty_ sedulu A Aylakkadin
Hadi yine iyisinYaaa ay çok sevindim sağol kaptan
Ooh süpersin canım cumaya bence güzel bi eksi seni bekliyoSimdi yogurt yemeyecegim
Sut icmeyecegim
Meyve yemeyecegim
Kepekte yemeyecegim
Ekmekte yemeyecegim
Bildiklerim bunlar
Bana ne yiyebileceğimi soyleyecek
Bende ona gore ayarlayacağım.
Simdi deli gibi yürüyorum.
Eve gidince hemen yiyebileveklerimin listesini yazacagim
Insallah canimOoh süpersin canım cumaya bence güzel bi eksi seni bekliyo
Süper afiyet olsunGünaydın dün menüyü yazamadım site bakımdaydı diye bugün bildireyim hemen
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet peynir 3 zeytin salatalık yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam 2 kase şehriye çorbası 3 çatal makarna bolca brokoli salatası
Su 3.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Adım 14000 600 puan
Toplam 1100 puan
Arrietty_ @_Vera_ buketx
İyi yaa inşallah geçer şişkinlik. Baba yorgunGünaydın canım bugün regl oldum belliydi çok zor geçeceği şişlikten vs sancıdan ağlıyorum felaket sancılıyım bugünden itibaren geçer inşallah şişlik sen nasılsın neler yapıcaksjn bugün
İnşallah :)Yok ya koşamadımuyuya kalmışım, sabaha karşı da küçük uyandı bir süre uyumadı. Kısmet bugüne
Maşallah cnm sendeki değişimi düşünemiyorum bile kıyafetlerin felan olmuyordur artikBu arada kızlar şaka maka eğer 93 e inersem resmen 30 kilo vermiş olacağım bende inanamıyorum ama şimdi bakınca ne zor derdim önceden
He valla olmuyo canım pantolonlarım şalvar gibi oluyo kazaklar desen öyle ama çok mutluyum bu durumdanMaşallah cnm sendeki değişimi düşünemiyorum bile kıyafetlerin felan olmuyordur artik
Çok güzel bi duygudur yakında dolabını toptan yenilersin biraz daha sabretHe valla olmuyo canım pantolonlarım şalvar gibi oluyo kazaklar desen öyle ama çok mutluyum bu durumdan
Olur cnm bence sen çok hızlı kilo veriyorsunÖbür cuma mezun olayım diyodum da valla olmuyor.cuma 68 olursam olurum napıyım büyük ihtimal olur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?