- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Evet yazı bekliyorum sabırsızlıklaÇok güzel bi duygudur yakında dolabını toptan yenilersin biraz daha sabret
Güzelmiş canım menü olarakmerhabalar mesela yarin sabah kayisili cay içeceğim sabah sonra propolis insallah
Oglen mantar zeytin ve yumurta yiyeceğim
Arada kahve ve badem
Aksam ton balikli salata insallah
Spor kesinlikle yapmayacağım
Yuruyus 45 dk insallah
@_Vera_Arrietty_ E English_teacherrr
Harikasin senn 30 kilo ne masallahhhhhhHe valla olmuyo canım pantolonlarım şalvar gibi oluyo kazaklar desen öyle ama çok mutluyum bu durumdan
Valla şaka gibi demi ama cidden veriyorum az kaldı 30 aHarikasin senn 30 kilo ne masallahhhhhh
Allah nazardan saklasin seniValla şaka gibi demi ama cidden veriyorum az kaldı 30 a
Bence yaza kadar istediğimiz kiloya geliriz abla inşallah çabalıyoruz çünkü bunun için bırakmıyoruz ama bende ondan korkuyorum koruma işi nasıl olacak diye geri almaktanE English_teacherrr benim de olmam gereken kilo araliginin en ust siniri 66.
Ulasmam icin toplamda 30 kg vermem gerek.
14 kg'i gitti.
Kalan 16 kg'da yaza kadar gider mi dersin?
Sonra da kilo koruma calismalari baslar.
Simdiden konuyla ilgili yazi vs buldugumda okuyorum...
Saglikli beslenme aliskanligimizi oturtacagiz.Bence yaza kadar istediğimiz kiloya geliriz abla inşallah çabalıyoruz çünkü bunun için bırakmıyoruz ama bende ondan korkuyorum koruma işi nasıl olacak diye geri almaktan
Aslında doğru diyosun hayatımızın her zamanında hem sağlıklı beslenmek hemde yürüyüş lazım inşallah koruma döneminde de bunları yaparak devam ederizSaglikli beslenme aliskanligimizi oturtacagiz.
Ben aynen boyle devam etmeyi dusunuyorum.
Bir de yuruyus devam edecek...
Haftada bir tartilma.
Verdı zaten sanırmpilateste de belli bir geçmiş gerekiyor
birden 30 dk yapılması zarar vermez mi?
Yuruyus dısı sporlar kılomu aldırıyorCanTorun diyetisyenle bugun görüştük. Dedim benim kilom gitmiyor. Oda dedi ki cunku kasa ceviriyorsun. Ne yapıyorsun bende videolari falan anlatım . Aynen sizin deddiginizi dedi. Zaten demisti ama ben uymamistim. Sadece yuru dedi. Ben kardiyo yapacağın zamanda söyleyeceğim dedi. Haftanin 5 günü yuruyecegim insallah sadece soz verdim.
E English_teacherrr
Bu hafta yogurt sut karbonhidrat yok.
Sadece yesil cay içeceğim sabahlark
Sonra da 12 de yesil salata falan filan türünde beslenecegim kurallara güzelce uyarsa. Haftaya hedefimiz 63 insallah dedi. Bakalim canim.
Su falan fıstık cok iyi dedi ama kismi hepimiz biliyoruzzaten.
Arrietty_ @_Vera_ bu yogurtsuz fakan filan surec keto mi?
Birdeesmeriiim çokgecmis olsun.
Ben sevıyommyaa bu takım cipsi neden sevmiyor
Yuruyus kalorı yakımında daha mı etkılımerhabalar mesela yarin sabah kayisili cay içeceğim sabah sonra propolis insallah
Oglen mantar zeytin ve yumurta yiyeceğim
Arada kahve ve badem
Aksam ton balikli salata insallah
Spor kesinlikle yapmayacağım
Yuruyus 45 dk insallah
@_Vera_Arrietty_ E English_teacherrr
kas oranim artıyormuş. Ama ben kasim artsın istemiyorum. Zayif olmak istiyorum. Onun için kilo vermek zorlasmasin diye ben kas oranımı arttirmayacagim. Yuruyecegim.Verdı zaten sanırm
Yuruyus dısı sporlar kılomu aldırıyor
Ben sevıyomm
Yuruyus kalorı yakımında daha mı etkılı
Tahlil.yaptirdin miYa kızlar kusura bqkmayın ilaç ıcınce ateş duauyır kendıme gelıyorum azcık 2-3 saat sonra gene aynı o yüzden yazamıyorum
Zaten yazacak bı menumde yok iki üç catal makarna yedım bı dılım ekmek sabah
Mandalına. Baska bısey yemedım
Doktora gittin mi canım her hangi bir tahlil falan yaptılar mi ?Ya kızlar kusura bqkmayın ilaç ıcınce ateş duauyır kendıme gelıyorum azcık 2-3 saat sonra gene aynı o yüzden yazamıyorum
Zaten yazacak bı menumde yok iki üç catal makarna yedım bı dılım ekmek sabah
Mandalına. Baska bısey yemedım
Bu aksam hem erindim, sonra da acaba mi dedim... Sagol canim.CanTorun abla adım fotoğrafı koymasan da oluyor yarışmada olmadığımız icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?