Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bahane değil zaman yaratı ispatlamısın resmen. Süpersiniz... İnstagramda takip ettiğim bir kadın da resmen çocuklarıyla oynayarak spor yapıyordu. Sırtına alıp ağırlık niyetine kullanırken diğer yandan çocuğuyla vakit geçirmiş oluyor

Merhaba dün yılbaşı diye herşeyden ve fazla fazla yedim şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. Neyse ki 1 yıl daha yılbaşı gelmeyecek
Yediklerimi ve sporlarımı paylaşıyorum :) bu hafta çok sıkı gitmem lazım.. Sporumu da yazayım.
Merdiven 300 : 90 puan
Eliptik 46 dk : 322 puan
Adim : 10500 : 525 puan
Zumba20 dk : 140
Toplam : 1077 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210101-232552.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210101-232600.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 24
Aynenn öyle oldu biraz antreye salıncak kurduk ona koşar gibi yapıyorum nasıl mutlu oluyor gülme krizine giriyor nasıl bi hale bürünüyorsam artık hem o mutlu oluyor hemde ben adım atmış kalori yakmış oluyorum

@_Vera_ Arrietty_ Night owl
Sonunda yaşadığım sorun halloldu. Hemen bir menü bırakarak başlıyorum
*(PERŞERMBE)
Sabah
-1 sade kahve
Öğlen

-2 tane haşlanmış yumurta
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-3 yk makarna
-1,5 yk yoğurt
-3 yk pırasa
Akşam
-Yeşil çay
+2 Litre Su

*(CUMA)
Sabah
-1 sade kahve
Öğlen

-2 tane haşlanmış yumurta
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-1/2 köz biber
Akşam Yemeği
-3 yk pilav
-1,5 yk yoğurt
-3 yk pırasa
-1/2 haşlanmış brokoli
Akşam
-Yeşil çay
+2 Litre Su

Belirttiğim üzere Regl sebebiyle izin istemiştim. Yarından itibaren spora da kaldığım yerden devam ediyorum.
Tartıda aslında ilk çıktığımda daha çok kayıp görüp sevindim, çekip gelene kadar ne oldu anlamadım fazla çıktım Bu haftalık bendeki durum bu.
Gecen cuma kilom : 79.8
Pazartesi kontrolüm : 80.4

Eşim harikasın bende paylaşayım ama benim adım az oldu bugün kalori saymıcam yarın başlıcam
Sabah 3.5 yk menemen domates salatalık 2 çatal
Akşam 3 yk zeytinyağlı kereviz
Arada kardeşlerim yerken 4 5 cips attım ağzıma ondan az yedim
Su 2 lt
Spor P90x3 20 dk
Esas olan adım 8.138 adım

Yarına benimde bir saatlik chloe var dukanla birlikte hafif gün geçirmeyi planlıyorum. Adım hava güzel olursa oğlanla birlikte bahcede turlarım bugün evde adımladım bol bol

Yarına benimde bir saatlik chloe var dukanla birlikte hafif gün geçirmeyi planlıyorum. Adım hava güzel olursa oğlanla birlikte bahcede turlarım bugün evde adımladım bol bol
Bugün biraz sıkıntılıydı çok spor yapamadım ama yarın daha sıkı olurum. Chloe beraber yapalım mı sen bana link at

ADIM YARIŞ TABLOSU

istanbulin canım adım sayar görüntüsü atmalısın yoksa geçersiz sayılacak
Zeytur canım 20 bin adım diyorsun ama 10 bin adım foto atmışsın diğer 10 bin adıma yazık olacak istersen varsa foto at güncellerim
caroline84 canım adım sayar görüntüsü varsa atar mısın 91 dk gösterdi koşu bandı bugün kabul ettim ama kurallar gereği adım sayar olması gerekli

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...

Zeynepcim tesekkur ederiz, hepimiz iyiyiz canim.
Sizlerinde keyfi yerindedir umarim, kucak dolusu sevgiler

Youtubeden bakarak yaptım korse taytımı giyip telefonu cebim yoktuki koyuyum

Aiiy merhaba Almanca Yönetim bilişim sistemleri okuyorum. Aslında ikinci sınıfım ama bir yıl da hazırlık okudum, genelde bunu açıklamamak için 3 diyorum

Malesef 12 den sonra sıfırlanıyor. Telefona bağlı kullanmıyorum akıllı bilekligi çok sarj yiyor diye. Sağlık olsun yarın foto atarım.

Bugün biraz sıkıntılıydı çok spor yapamadım ama yarın daha sıkı olurum. Chloe beraber yapalım mı sen bana link at
Yavrum benim son iki gün chloe de baslamak istersen ama programa link atayım birinci günden itibaren yaparsın. Ben zaten yarına before/after da atarım buraya değişimi görmek için

caroline84 Arrietty_

Kahvalti edemedim bir filtre kahve. Oglen tavuk ve ic pilav yedim. tavuk firinlanmis bir buttu. Yarisini yedim 5 yk da pilav vardi bir de tarcinli yorgurt yedim bir kase.

bri muz yedim.

dukan burasi +4 lt su ictim.

spor yapamadim evde yaslilarimiz var esimde evde. Yemek isi temizlik ce bebekle ugrasirken saat 24 olmustu. Ancak yazabiliyorum.

Baskanim bari yarından baslatsak, fotoatma kuralını bilmiyorduk, yoksa sıfırlamadan hemencecik çekerdim:) buraya atcam diye son nefesime kadar adım attım yanarsa yazık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…