Bahane değil zaman yaratı ispatlamısın resmen. Süpersiniz... İnstagramda takip ettiğim bir kadın da resmen çocuklarıyla oynayarak spor yapıyordu. Sırtına alıp ağırlık niyetine kullanırken diğer yandan çocuğuyla vakit geçirmiş oluyorİlk 10000 adımı youtube den 1 saat boyunca yaptım gider 10000 adımın yarını televizyon izlerken diğer yarısını mutfakta yemek yaparken çok zevkli oluyor hareket hali oğlumda oyun yaptığımı sandı birlikte hareket ederek yemek yaptık
Aynenn öyle oldu birazBahane değil zaman yaratı ispatlamısın resmen. Süpersiniz... İnstagramda takip ettiğim bir kadın da resmen çocuklarıyla oynayarak spor yapıyordu. Sırtına alıp ağırlık niyetine kullanırken diğer yandan çocuğuyla vakit geçirmiş oluyor
Merhaba dün yılbaşı diye herşeyden ve fazla fazla yedim şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. Neyse ki 1 yıl daha yılbaşı gelmeyecek
Yediklerimi ve sporlarımı paylaşıyorum :) bu hafta çok sıkı gitmem lazım.. Sporumu da yazayım.
Merdiven 300 : 90 puan
Eliptik 46 dk : 322 puan
Adim : 10500 : 525 puan
Zumba20 dk : 140
Toplam : 1077 puan
Eşim harikasın bende paylaşayım ama benim adım az oldu bugün kalori saymıcam yarın başlıcamBende yazayım menüyü
Su 3.5 lt dukan birası yapmayı unuttum bugün şimdi hazırladım yarına içmek için.
Chloe ting yaptım 55 dk 550 puan
Adim 17100 855 puan
Arrietty_ @_Vera_ eşim sen ne alemdesin ?
Eki Görüntüle 2752022 Eki Görüntüle 2752023
Yarına benimde bir saatlik chloe var dukanla birlikte hafif gün geçirmeyi planlıyorum. Adım hava güzel olursa oğlanla birlikte bahcede turlarımEşim harikasın bende paylaşayım ama benim adım az oldu bugün kalori saymıcam yarın başlıcam
Sabah 3.5 yk menemen domates salatalık 2 çatal
Akşam 3 yk zeytinyağlı kereviz
Arada kardeşlerim yerken 4 5 cips attım ağzıma ondan az yedim
Su 2 lt
Spor P90x3 20 dk
Esas olan adım 8.138 adım
Eki Görüntüle 2752068
Bugün biraz sıkıntılıydı çok spor yapamadım ama yarın daha sıkı olurum. Chloe beraber yapalım mı sen bana link atYarına benimde bir saatlik chloe var dukanla birlikte hafif gün geçirmeyi planlıyorum. Adım hava güzel olursa oğlanla birlikte bahcede turlarımbugün evde adımladım bol bol
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
| 10.000 | |||||||
A Aylakkadin | 1.856 | |||||||
@_Vera_ | 17.016+8.138 | |||||||
| 10.636+6.045 | |||||||
E
English_teacherrr
@Serina08 | ||||||||
| 7.812 | |||||||
E
Emeeelll
@T u t a s t e | ||||||||
M
MiracHamza
D Dildev | ||||||||
|
Zeynepcim tesekkur ederiz, hepimiz iyiyiz canim.Iyi günler ozgecigim
Tesekkur ederim canim. Sizede mutlu, huzurlu ve saglikli bir yil dilerim. Iyisindir umarim
Hosgeldiniz aramizayarin acilisi tarti fotografi ile yapalim ozaman
Oo harika. Dinlenme günü olsada iyi adim atmissin
Hosgeldiniz aramiza
Cok üzüldüm deprem de yasadiklariniza.
Birlikte hedefe ulasiriz
Youtubeden bakarak yaptım korse taytımı giyip telefonu cebim yoktuki koyuyumADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM Night owl
caroline84 10.000 Ozzybal
A Aylakkadin1.856 @_Vera_
sedulu 17.016+8.138 H3RA_
Zeytur 10.636+6.045 E English_teacherrr
@Serina08pamukskr
Ceyhans 7.812 E Emeeelll
@T u t a s t eM MiracHamza
D Dildevrockandroll
Tamotuzbesgoztepe
istanbulin canım adım sayar görüntüsü atmalısın yoksa geçersiz sayılacak
Zeytur canım 20 bin adım diyorsun ama 10 bin adım foto atmışsın diğer 10 bin adıma yazık olacak istersen varsa foto at güncellerim
caroline84 canım adım sayar görüntüsü varsa atar mısın 91 dk gösterdi koşu bandı bugün kabul ettim ama kurallar gereği adım sayar olması gerekli
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
- Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Aiiy merhabaMerhaba canım ahhh proje yetiştirme derdi gel sarılıp ağlayalım seni ennn iyi ben anlarım hangi bölümde okuyorsun canım?
Ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım üniversite son sınıfım inşallahkalmazsam son sınıfım
Malesef 12 den sonra sıfırlanıyor. Telefona bağlı kullanmıyorum akıllı bilekligi çok sarj yiyor diye. Sağlık olsun yarın foto atarım.ADIM YARIŞ TABLOSU
@Serina08pamukskr
Ceyhans 7.812 E Emeeelll
D Dildevrockandroll
Tamotuzbesgoztepe
Zeytur canım 20 bin adım diyorsun ama 10 bin adım foto atmışsın diğer 10 bin adıma yazık olacak istersen varsa foto at güncellerim
caroline84 canım adım sayar görüntüsü varsa atar mısın 91 dk gösterdi koşu bandı bugün kabul ettim ama kurallar gereği adım sayar olması gerekli
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Yavrum benim son iki gün chloe de baslamak istersen ama programa link atayım birinci günden itibaren yaparsın. Ben zaten yarına before/after da atarım buraya değişimi görmek içinBugün biraz sıkıntılıydı çok spor yapamadım ama yarın daha sıkı olurum. Chloe beraber yapalım mı sen bana link at
Baskanim bari yarından baslatsak, fotoatma kuralını bilmiyorduk, yoksa sıfırlamadan hemencecik çekerdim:) buraya atcam diye son nefesime kadar adım attım yanarsa yazık olur :)ADIM YARIŞ TABLOSU
@Serina08pamukskr
Ceyhans 7.812 E Emeeelll
D Dildevrockandroll
Tamotuzbesgoztepe
- Örneğin @_Vera_ ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?